< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2877. sayfa)




🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
KOMUTAN DAYI !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam Batuhan Başkan zıpırları ağlatacak.
Batuhanlik olay yok zaten ilk konseyde çıktı aday ne olduysa 2. Konseyde oldu. Rakiplerini bekliyor Batualfa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BU ÜÇLÜYE BİAT EDECEKLER
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rahat kazanan kim olur bilinmez ama Poyraz’ın bir yerde Berkay gibi çuvallayacağını düşünüyorum. Şu an her hareketi riskli bir yarışmacı. Çuvallaması şaşırtmaz.quote:
Orijinalden alıntı: asus1981
Sanırım farklı program izlediniz. Bizler bireysele döndük diyen berkay ve poyraz gece sarılıyor ve maviler diyerek nara atıyorlar. Sonra biz bireysele döndük. Yok ya, bizde bunu yedik :)
Batuhanı hiç desteklemezdim ama poyraz dora berkay gibi tipler yüzünden Aleyna da Batuhan da gayet popülarite kazandı. Ve şu an aşırı derece de koruma altında.
Batuhan ve Aleyna , ikisinden birisi giderse kalan kişi finale hiç yarışma kazanmadan rahatça çıkacak. İzleyenlerin tepkileri oy olarak geri dönecek.
Yani Kırmızılar için en zor hafta bu hafta. Bundan sonraki hiç bir konseyde batuhan ve aleyna dan kim kalırsa kalsın oy patlamasıyla finale kadar çok rahat çıkar.
Bunlara tek sebep berkayın eyşan rolüne bürünmesi, Doranın bilim adamı gibi herşeye bilmişlik yapması, Poyrazın herkesi yaveri gibi kullanması, Ayşenin de fesatlığı.... Berkayın doranın ve ayşenin son 2 ye kalma ihtimali SIFIR... Poyraz kalabilir o da finalde karşısına aleyna ve batuhandan birisi çıkınca elenir...
Yani Şampiyon Batuhan Aleynadan biri olur... Bemim tahminim Batuhan büyük ihtimal çok rahat kazanır👍👍
Alıntıları Göster
Berkay’ın yaptığı hareket de mantıklı olan yanı hiç yok. Takım değilim, bireysel düşünüyorum diyerek Aleyna’yı söylemesi aşırı gereksizdi. İsmail’i söyle, Batuhan’ı söyle. Olmadı Ayşe’yi söyle. Aleyna’yı söylemesinde kazanacağı tek şey Poyraz’ın bir numaralı yaver konumuna gelmekti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aşırı saçmaladı hocam önce güçlü rakip elemek istiyorum dedi Steven ı söyledi. Bu hafta aynı bahaneyi öne sürdü sonra final 4 lüsünde görmüyorum dedi zaten samimiyetsiz tabirinide kullansa birebir Poyrazın açıklamaları olacaktı. Güçlü rakipten yola çıkıp İsmaili söylemesi olayı daha tutarlı kılacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndyakışmadı rollo. yakışmadı
Alıntıları Gösterberkay = rollo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berkay’ın böyle bir hareket etmesi iyi oldu,bir ihtimal sessiz sedasız olduğu için finale falan gider mi diyordum,artık şansı kalmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam sen kırmızıcı mı oldun hayırdır
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBU ÜÇLÜYE BİAT EDECEKLER
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Muhtemelen ikisinden birinin eleneceğinin farkında olurlar. Ama o ikisinden biri gidince Berkay o adada en fazla 1 hafta kalacak.
O nasıl olacak hocam kırmızılar Berkay hariç dokunulmazlık mı kazanıyor. Bir kare atışında İsmail almış. 5 dokunulmazlık 2 Poyraz 2 Berkay 1 İsmail. Peki İsmail batu potada olunca berkayı söyliyecek döt kimde var. Dediğiniz olmadı için İSO ve batunın en az 2 dokunulmazlık alması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam daha kaç tane dokunulmazlık var illa birini Batuhan yada İsmailden biri alır yada kalırsa Aleyna. İlla ki biri Berkayı söyleyecek ve söylediği hafta gidecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X