Hıhı aynen maviler alınca gerçek kırmızılar alınca kurgu gerçekten yoruyorsun insanı. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2879. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
E hocam ilk hafta halkayı Poyraz kazanmıştı. Yine yapsın
Yok öyle kaybedince acunun evlatları falan Çağrı Başkanın deyimiyle ; SUSACAKSINIZ !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızılardan birinin elenmesi Berkay'ın sonu olur.
-
Bloklamak için neyi bekliyorsunuz hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHıhı aynen maviler alınca gerçek kırmızılar alınca kurgu gerçekten yoruyorsun insanı.
Alıntıları Göstergeceleri kırmızı takım ile kabus görüyor
sonunda ıslak ıslak uyanıyordur
-
akşam berkay veya poyraz alırsa herhalde gidip de dora demezler mantıken ismail demeleri gerekiyor dora 3. aday olursa albat ın potada olmasının hiç bir anlamı olmayacak nedense bana bunlar dorayı aday yapacaklarmış gibi geliyor
-
-
Berkay almışsa Dora'yı söyler zira kafamdaki dediği dörtlü İsmail-Poyraz-Ayşe ve kendisi.İso Batu ve Aleyna kazanırsa potada oldukları için Ayşe ve Poyraz'ı söylemezler.Kısacası maviler kazanırsa İso kırmızılar alırsa %90 Dora aday olur.
-
Gel murat ceylan gel
come murat ceylan come
komm murat ceylan komm
viens murat ceylan viens
ven murat ceylan ven
vieni murat ceylan vieni
venha murat ceylan venha
يأتي مراد ج
穆拉特 c
来る ムラト c 来る
-
hemdem
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.berkay almış diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498hemdem
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.berkay almış diyor
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Çok kritik. Berkay bu konseyde bireyselliğini Türk halkının gözüne sokabilir, Poyraz'ı söylerse. İmajını toparlama şansı var. -
Batuhan’a 1 tane kazandıracak onca yaptığı ikiyüzlülüğe rağmen bu kadar fanı varsa diablo üzmez onları sen de biliyorsun gerçeği ethan ceylan
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Batuhan’a 1 tane kazandıracak onca yaptığı ikiyüzlülüğe rağmen bu kadar fanı varsa diablo üzmez onları sen de biliyorsun gerçeği ethan ceylan
Hocam ona bakarsan Poyraz'ın da birçok fanı var Ayşe'nin de Aleyna'nın da kimse dört dörtlük değil ki Batuhan ikiyüzlüyse diğerleri yirmiyüzlüdür benim gözümde. Acun kazandırmaz Batuhan kendi emeğiyle kazanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam ona bakarsan Poyraz'ın da birçok fanı var Ayşe'nin de Aleyna'nın da kimse dört dörtlük değil ki Batuhan ikiyüzlüyse diğerleri yirmiyüzlüdür benim gözümde. Acun kazandırmaz Batuhan kendi emeğiyle kazanır.
Alıntıları GösterKonu kazanmasından ziyade röportajda o tarz konuşabilme güveni. Ben de 1 tane alacağım mutlaka o şanssızlığı kıracağım diyen birisinin 1 tane dokunulmazlığı almasına kesin gözüyle bakıyorum prodüksiyondan o güveni almasa böyle konuşmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Konu kazanmasından ziyade röportajda o tarz konuşabilme güveni. Ben de 1 tane alacağım mutlaka o şanssızlığı kıracağım diyen birisinin 1 tane dokunulmazlığı almasına kesin gözüyle bakıyorum prodüksiyondan o güveni almasa böyle konuşmaz.
Alıntıları GösterBatuhan Poyrazdan istatistik olarak gerideyken bile öndeyim demiş bi yarışmacı hocam söylemlerini umursamamak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Batuhan Poyrazdan istatistik olarak gerideyken bile öndeyim demiş bi yarışmacı hocam söylemlerini umursamamak lazım
Alıntıları GösterBatunun söylemlerini takmıyorum ama Acun ve ekibine güvenmiyorum malum yarışmaya renk gelsin diye kurgu smsleri yapan adam oyunları farklı yarışmacılara kazandırma çabasına da girer
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Batunun söylemlerini takmıyorum ama Acun ve ekibine güvenmiyorum malum yarışmaya renk gelsin diye kurgu smsleri yapan adam oyunları farklı yarışmacılara kazandırma çabasına da girer
Alıntıları GösterBatuhanın belirli bi süreden sonra pili bitiyor hocam işi o yüzden çok zor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Konu kazanmasından ziyade röportajda o tarz konuşabilme güveni. Ben de 1 tane alacağım mutlaka o şanssızlığı kıracağım diyen birisinin 1 tane dokunulmazlığı almasına kesin gözüyle bakıyorum prodüksiyondan o güveni almasa böyle konuşmaz.
Alıntıları GösterHocam SURVIVOR olabilmek için özgüvenli iddialı hırslı olmak gerekmiyor mu adam kendisine güveniyor günün birinde o dokunulmazlığı alacağını belirtiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X