Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.626.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28772878287928802881
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Batu almış olabilir diyorlar ki bence de öyle en mantıklı senaryo Batunun alması ve Berkayı söyleyememesi. Ayrıca o kadar alcam alcam diyordu heralde Acunmedya kurgu gereği 1 tane verir dimi?

Hıhı aynen maviler alınca gerçek kırmızılar alınca kurgu gerçekten yoruyorsun insanı.

• Eragone kullanıcısına yanıt

E hocam ilk hafta halkayı Poyraz kazanmıştı. Yine yapsın  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Yok öyle kaybedince acunun evlatları falan Çağrı Başkanın deyimiyle ; SUSACAKSINIZ !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızılardan birinin elenmesi Berkay'ın sonu olur. 

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Bloklamak için neyi bekliyorsunuz hocam ?  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Hıhı aynen maviler alınca gerçek kırmızılar alınca kurgu gerçekten yoruyorsun insanı.

Alıntıları Göster

geceleri kırmızı takım ile kabus görüyor

sonunda ıslak ıslak uyanıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

E hocam ilk hafta halkayı Poyraz kazanmıştı. Yine yapsın  

Yok öyle kaybedince acunun evlatları falan Çağrı Başkanın deyimiyle ; SUSACAKSINIZ !

• akşam berkay veya poyraz alırsa herhalde gidip de dora demezler mantıken ismail demeleri gerekiyor dora 3. aday olursa albat ın potada olmasının hiç bir anlamı olmayacak nedense bana bunlar dorayı aday yapacaklarmış gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Alıntıları Göster

Börekçiye gitmden önce gelen pişmanlık hissi.....

• Berkay almışsa Dora'yı söyler zira kafamdaki dediği dörtlü İsmail-Poyraz-Ayşe ve kendisi.İso Batu ve Aleyna kazanırsa potada oldukları için Ayşe ve Poyraz'ı söylemezler.Kısacası maviler kazanırsa İso kırmızılar alırsa %90 Dora aday olur.

• Gel murat ceylan gel
    come murat ceylan come
    komm murat ceylan komm
    viens murat ceylan viens
    ven murat ceylan ven
    vieni murat ceylan vieni
    venha murat ceylan venha
    يأتي مراد ج
    穆拉特 c
    来る ムラト c 来る

• hemdem

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    berkay

almış diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

hemdem

Spoiler,

berkay

almış diyor

Spoiler,

Çok kritik. Berkay bu konseyde bireyselliğini Türk halkının gözüne sokabilir, Poyraz'ı söylerse. İmajını toparlama şansı var.
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Batuhan’a 1 tane kazandıracak onca yaptığı ikiyüzlülüğe rağmen bu kadar fanı varsa diablo üzmez onları sen de biliyorsun gerçeği ethan ceylan

• quote:

Batuhan’a 1 tane kazandıracak onca yaptığı ikiyüzlülüğe rağmen bu kadar fanı varsa diablo üzmez onları sen de biliyorsun gerçeği ethan ceylan

Hocam ona bakarsan Poyraz'ın da birçok fanı var Ayşe'nin de Aleyna'nın da kimse dört dörtlük değil ki Batuhan ikiyüzlüyse diğerleri yirmiyüzlüdür benim gözümde. Acun kazandırmaz Batuhan kendi emeğiyle kazanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Hocam ona bakarsan Poyraz'ın da birçok fanı var Ayşe'nin de Aleyna'nın da kimse dört dörtlük değil ki Batuhan ikiyüzlüyse diğerleri yirmiyüzlüdür benim gözümde. Acun kazandırmaz Batuhan kendi emeğiyle kazanır.

Alıntıları Göster

Konu kazanmasından ziyade röportajda o tarz konuşabilme güveni. Ben de 1 tane alacağım mutlaka o şanssızlığı kıracağım diyen birisinin 1 tane dokunulmazlığı almasına kesin gözüyle bakıyorum prodüksiyondan o güveni almasa böyle konuşmaz.

• quote:

Konu kazanmasından ziyade röportajda o tarz konuşabilme güveni. Ben de 1 tane alacağım mutlaka o şanssızlığı kıracağım diyen birisinin 1 tane dokunulmazlığı almasına kesin gözüyle bakıyorum prodüksiyondan o güveni almasa böyle konuşmaz.

Alıntıları Göster

Batuhan Poyrazdan istatistik olarak gerideyken bile öndeyim demiş bi yarışmacı hocam söylemlerini umursamamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Batuhan Poyrazdan istatistik olarak gerideyken bile öndeyim demiş bi yarışmacı hocam söylemlerini umursamamak lazım

Alıntıları Göster

Batunun söylemlerini takmıyorum ama Acun ve ekibine güvenmiyorum malum yarışmaya renk gelsin diye kurgu smsleri yapan adam oyunları farklı yarışmacılara kazandırma çabasına da girer

• quote:

Batunun söylemlerini takmıyorum ama Acun ve ekibine güvenmiyorum malum yarışmaya renk gelsin diye kurgu smsleri yapan adam oyunları farklı yarışmacılara kazandırma çabasına da girer

Alıntıları Göster

Batuhanın belirli bi süreden sonra pili bitiyor hocam işi o yüzden çok zor

• quote:

Alıntıları Göster

Hocam SURVIVOR olabilmek için özgüvenli iddialı hırslı olmak gerekmiyor mu adam kendisine güveniyor günün birinde o dokunulmazlığı alacağını belirtiyor.

• 
Sayfa: önceki 28772878287928802881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.