< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2775. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooDeğil. Ayşeydi bu oyun için.
Alıntıları GösterHocam yanlışınız var 1 Aleyna 2 Ayşe.
-
Aleyna alır şimdi dokunulmazlığı
-
Mavi takımı seyirci olarak mı almışlar yarış alanına?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki bana geçen seneki atış yerleri var da DAYIM ın 3-0 şanssızlıkla yenildiği oyunu gündeme getiriyorlar. Resmen 2 metre geriden atan erkekler var bakın 30 cm bile demiyorum buna rağmen DAYIM çok iyi mücadele etti.
-
Bu kadar survivor yeterli
Dora dayıcılar galiba dayınız bu hafta adaya baybay diyecek.
-
-
Dora Dayım, Aleyna daha da mağdur olmasın diye kolyeden vazgeçti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam yanlışınız var 1 Aleyna 2 Ayşe.
Alıntıları Gösterİyi de o süreler toplar düşünce ortaya çıkıyor. Parkurunun en hızlı oldu anlmına gelmiyor. Atış pozisyonun ilk gelen Berkay yada araptı. İkisinin ortalamasında ayşe.
-
oh be keyfim gıcır
Çakma Dayı elense ne yazar elenmezse ne yazar
giderse konu bize kalır. gitmez ise makaramızı geçeriz çünkü performansı patates
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBarış sakatladı efordan elenmedi, burda bile algı yapıyosunuz be.
Alıntıları GösterYaş artınca, bacaklar ayların getirdiği yorgunlukla güçsüzleşmeye başlayınca darbeye bağlı sakatlıkların gerçekleşme ihtimali artar.
Ben geçen sene de ünlüleri tutmama rağmen, Ersin'in sakatlanmasında bir oyunda beş kere parkura çıkmasının etkili olduğunu söylemiştim. İster inan, ister inanma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 6 Haziran 2021; 22:28:49 > -
Hepsi loser olduğu için takımca kaybettiler ve şu an kendilerini kimin aday yapacağını merakla izliyorlar.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooİyi de o süreler toplar düşünce ortaya çıkıyor. Parkurunun en hızlı oldu anlmına gelmiyor. Atış pozisyonun ilk gelen Berkay yada araptı. İkisinin ortalamasında ayşe.
Alıntıları GösterHe öyle mi tamam yanlış anlamışım hocam.
-
-
DAYIM a laf ediyordunuz da zenne de berbat performans göstermeye devam ediyor DAYIM dan hiçbir farkı yok
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X