|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2472. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
Çağrı reyiz den sonra izleyemez oldum, sarmıyor artık.
Bu akşamın ödülü de Leicester maçını izlemekmiş, bu ne saçma ödül ya :d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Tokat manyağı mı,2 oyundur Batuhan’dan sayı alamıyor.Daha geçen aile oyununda aldı arti olarak...
İstersen genel perfi de atayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen iftira..quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Yok hocam gerçekten iddia ya Musashi hocam kazandı.
Alıntıları Göster
Kendisi Dora Dayı’yı sevdiğini açıkça söyleyemiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu sayfa Acun’un verdiği istatistik ile tutmuyor,orada İsmail önde genelde,burada Poyraz ne hikmetse hiç düşmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ödülü bile göstermediler nasıl iş bu
Ekstra’da Özarı aile ödülünün rehavetine kapıldı maviler diyor,önce çekildiğini bile anlayamamış bu oyunların.
quote:
Bu sayfa Acun’un verdiği istatistik ile tutmuyor,orada İsmail önde genelde,burada Poyraz ne hikmetse hiç düşmedi.Değişmeyen tek şey ikisinde de batuhan 10 kişi arasında 6.
Batuhan’ın performansı Poyraz’dan iyi demedim zaten,ortada tokat manyağı yapmalık bir durum yok dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 19 Mayıs 2021; 0:37:42 >
Yarışmacılar aç kalmıyor, aç kalmadıkları içinde kaos çıkmıyor.
-
quote:
Batuhan’ın performansı Poyraz’dan iyi demedim zaten,ortada tokat manyağı yapmalık bir durum yok dedim.Poyraz-Berkay ve Batuhan-Poyraz arasında 6 galibiyet var hocam Berkay tokatlamaya doymuyor yazdınız ya ona istinaden ben de ikisini tokatlıyor yazdım
-
Hocam doğrudur da, Berkay üst üste yendiği için izlenim öyle oldu tabi.Bir de Batuhan Poyraz 4.5 aydır yarışıyor,Poyraz-Berkay 2 haftadır.Fark daha da açılabilir Berkay ile.
-
Survivor da günler birbirine girmiş bir oyun başka günün diğeri başka günün
Ulan Acun ne hale getirdin
Ödülvivor. her gün 2 ödül oyunu.
-
Avantaj yarım sayılıyor olabilir
Ekstra’dakiler ya akıl tutulması yaşıyor ya da senaryoyu bozmuyorlar.Hala aile ödülünde kalmış mavilerin aklı diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yalanlama geldi
Nisa ve Barışa laf sokmayı da ihmal etmemiş
Alıntıları GösterFurkan Dede'ye bak be tam bi dh li başkan.
-
quote:
Avantaj yarım sayılıyor olabilirAvantaj 1 galibiyet diye sayılıyor biliyordum yoksa bu oranlar (tüm yarışmacılar %60 altında) sırf yarım mağlubiyette böyle olmaz o yarım galibiyetler grup 2 oyunundan gelmiş muhtemelen Çarşamba günkü oyun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X