< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2471. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yalanlama geldi
Nisa ve Barışa laf sokmayı da ihmal etmemiş
Alıntıları GösterEvrim, acunmedyadan kopmadı ama niye panoramadan ayrıldı acaba.
Geçen seneki vasat parkurları kullanmaya başlamışlar gene, üzerine de basit ödüller... Küfür edip sonra da özür dilemek zorunda kalan mağdurhan yine röportaj aslanı olmuş. Steven sadece baktı ama demedikleri kalmadı. Bu ağlaklar Ayı Hikmet ile oynasalar Atakan gibi kliniğe gideceklerdi demek ki.
Ayrıca bayram haftası eğlenceli olacak dedi, 76 tane oyun dışında hiçbir şey yok ortada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctKırmızı takımın kazandığı her oyunda kurgu arıyosun o yusden öyle söyledim kurgu işini abartıyosunuz bence biraz. Kurgu elbette var ama her dakka her oyunda oldğnu düşünmüyorum
Alıntıları GösterZaten tam da bu yüzden kurgu dedim. Bu kadar iyi giden mavi takımın bir yerde kaybetmesi şart diye düşünüyorum o yüzden de bunu söyledim ki bence şu takım dengesine bakarsak Çalışkanlı ve kızlarda zayıf bir takımın 2 oyun üst üste almasını mantıklı bir sebebe oturtamıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Evrim, acunmedyadan kopmadı ama niye panoramadan ayrıldı acaba.
Geçen seneki vasat parkurları kullanmaya başlamışlar gene, üzerine de basit ödüller... Küfür edip sonra da özür dilemek zorunda kalan mağdurhan yine röportaj aslanı olmuş. Steven sadece baktı ama demedikleri kalmadı. Bu ağlaklar Ayı Hikmet ile oynasalar Atakan gibi kliniğe gideceklerdi demek ki.
Ayrıca bayram haftası eğlenceli olacak dedi, 76 tane oyun dışında hiçbir şey yok ortada
Alıntıları GösterBu söylentiler gerçek mi? Bu gözler bunu da mı görecekti?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Zaten tam da bu yüzden kurgu dedim. Bu kadar iyi giden mavi takımın bir yerde kaybetmesi şart diye düşünüyorum o yüzden de bunu söyledim ki bence şu takım dengesine bakarsak Çalışkanlı ve kızlarda zayıf bir takımın 2 oyun üst üste almasını mantıklı bir sebebe oturtamıyorum
Alıntıları GösterGünlerinde değillermiş oluyor bazen kırmızıda çalışkan varsa mavide de dora var dora biraz daha iyi oldğ için mavi alıyor çoğu oyunu onun dışında takımlar da denk bana göre kırmıxılar da oyun kazanabilir yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctGünlerinde değillermiş oluyor bazen kırmızıda çalışkan varsa mavide de dora var dora biraz daha iyi oldğ için mavi alıyor çoğu oyunu onun dışında takımlar da denk bana göre kırmıxılar da oyun kazanabilir yani
Alıntıları GösterHalka atışı için katılıyorum da hem tüneller vardı boy dezavantajları hem de atış onlara bakmıyordu ama bu oyun aşırı garibime gitti belki de engeller bile ona göre tasarlanmıştır malum şu havuzda alttan geçme engeli yoktu bugün full kısa boylulara çalışılmış.
Gerçi zenne onu da beceremedi
-
Berkay 2 saniyeliğine Erdi'ye dönüştü, bunu sadece oldlar bilir.
-
Berkay tokatlamaya doymuyor Çöpraz’ı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berkay ızdırap modda şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdi'ye dönüşen Berkay :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 19 Mayıs 2021; 0:20:18 >
-
Berkay’dan daha çok benzeyen kişiler oldu hocam bugün,Aleyna falan.
Haset Ayşe hak etmediler diyor
Az önce biz fark yemeyiz basket oynadık ondan kaybettik yorgunduk, ama bugün çok iyiyiz kazanıcaz diyen çöpraz acaba şimdi ne diyecek
-
Ayşe hak etmediler diyor ya,bi sus artık.
Doğrudur hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBerkay 2 saniyeliğine Erdi'ye dönüştü, bunu sadece oldlar bilir.
Aynı zamanda Erdi Baskan gibi deli gibi de oyun almaya başladı
-
ayşe fesatı yüzünden dayım sayı alamamış. nefretim birkezdaha arttı.
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Berkay tokatlamaya doymuyor Çöpraz’ı.Bir ona şansımız tutmuyor maalesef mağdurhan ve zenneyi tokat manyağı yapıyoruz.
Tokat manyağı mı,2 oyundur Batuhan’dan sayı alamıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X