İsmail Bölükbaşı |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2449. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu adam bu loser karakterle finale bile kalamaz
-
İsmailin avokadosu nerede verin belki morali yerine gelir
-
Skor 9-4 ken Acun birazdan canlıya geçeceğiz dedi hiç ama hiç inanmadım sesi bile montajlıyor üstüne dayı almış olabilir
-
İsmail benim tuttuğum yarışmacı ama neden böyle loser gibi davranıyor anlamış değilim.
Yok oynamak istemiyormuş yok beni bir salınmış. Manita gibi trip yapıyor 2 saattir, bu gidişle çeyrek final adayı bile olamayacak ya.
-
Nihat Altınkayalardan, Avatar Atakanlardan İsmail'e... Cemal Can'a haksızlık yapmışız, en azından ilk günden ne olacağı, ne olmayacağı belliydi. Kalıbına bakan İsmail'i bir şey sanar, kaybedince çocuk gibi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 17 Mayıs 2021; 23:29:33 > -
BALtuhan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balhan nasıl bir baldır bu
-
dayım canlı yayın olsun diye bilerek yenildi.
-
Kim yendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dayı batuhana yeğenlik teklif edecek
Bal değil maalesef, Dora yan yatan labuşkasını düzeltseydi kazanırdı. İki kere vurmasına rağmen düşmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBal değil maalesef, Dora yan yatan labuşkasını düzeltseydi kazanırdı. İki kere vurmasına rağmen düşmedi.
Atışlarına çok güvendi hocam o yüzden
Ayağı takılıp düşmese yine alırdı bence
Acun, canlı yayına bağlanılıyor intibası vermek için sağlam yayını bozuyor
Dün de canlı yayından 2 dakika öncesine değin sorunsuz olan ses bozulmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 17 Mayıs 2021; 23:34:38 > -
dayı anlaşılmasın diye doğaüstü güçlerini kapattı.
sergen hakliymis ergen derkenquote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerİsmail benim tuttuğum yarışmacı ama neden böyle loser gibi davranıyor anlamış değilim.
Yok oynamak istemiyormuş yok beni bir salınmış. Manita gibi trip yapıyor 2 saattir, bu gidişle çeyrek final adayı bile olamayacak ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun daha önce oynanmış belliydi zaten
-
Fark olmuş 250 ne canlı yayını, çok boş iş yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Beni duygulandırdınız hocam bide pp'yi değiştirdik mi bu iş tamamdır
Alıntıları GösterBiz taklitçi zengin züppelerin mağduriyetine değil, Erzurumda merdiven altı boks salonlarındaki mağduriyete, çakalların sırtlanların saldırdığı anda gelen mağduriyete gönül verdik. Şu ankilerin hepsi kolpa mağdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X