Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2447. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.612.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24452446244724482449
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Aleyna tam bi pranga oldu, kırmızı takım bu kızı bi gönderseydi çok şey değişebilirdi.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

ama en güzel taze yenilmiş resim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuboy kaşınıyor

• Dayı ne zaman oyuna çıksa reklam giriyor

• Geçsinler o işleri, Dora eğlencesine bakıyor yeri geliyor sayısını alıyor. Ölüm kalım meselesi olarak düşünenler de duyar kasıp mağdur oluyor oy topluyorlar. Ulan zaten ailenizi 4 aydır görmüyorsunuz, 1 ay sonra doya doya göreceksiniz ne bu duyar. Ben şahsen Survivorda öne geçenin makara yapmasını gevşeklik olarak bulmuyorum. Sanırsın şampiyonlar ligi finali

En basitinden Dora ve Batuboy PES atsalar ve Dora 6-0 öne geçip makara yapsa adamın başarısını görmeyip Batunun zırlamasıyla halk yine onu destekler

• beyler ihtiyaç molası 10.15 başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Dayı ne zaman oyuna çıksa reklam giriyor

Kimden reyting kasacaklarını biliyorlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Jankat

Geçsinler o işleri, Dora eğlencesine bakıyor yeri geliyor sayısını alıyor. Ölüm kalım meselesi olarak düşünenler de duyar kasıp mağdur oluyor oy topluyorlar. Ulan zaten ailenizi 4 aydır görmüyorsunuz, 1 ay sonra doya doya göreceksiniz ne bu duyar. Ben şahsen Survivorda öne geçenin makara yapmasını gevşeklik olarak bulmuyorum. Sanırsın şampiyonlar ligi finali

En basitinden Dora ve Batuboy PES atsalar ve Dora 6-0 öne geçip makara yapsa adamın başarısını görmeyip Batunun zırlamasıyla halk yine onu destekler

Beni duygulandırdınız hocam bide pp'yi değiştirdik mi bu iş tamamdır

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• Dora DAYI AWP'DİR mağdurhan boncuklu tabanca

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Çaleynanın biraz daha üstüne giderlerse konseyde mağduriyet şov patlatıp batuboyu eleyecek 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Hassas ödülünüzü, hassasiyet algınızı seveyim. Millet Suriye'de üslerde dört tarafı düşmanlarla çevrili şekilde anasından babasından aylarca uzak kalıyor sizin kadar triplere girmiyor. Susayım diyordum ama buradan mağduriyet çıkarıp karşı takıma laf atma noktasına geldikleri için patladım.

Sormayın hocam acaba ben demi anormallik var diye düşünmüyor değilim. Askerde 3.5 ay eğirdir 13 ay Siirt kurtalanda kaldım. Dağıtım harici sadece 1 izin kullandım. Hemde terörün en şaşalı döneminde. Bunların orada kaldığı kadar başbakanlık kararnamesi ile askerliğimiz uzadı. Terör olayı yoğunluğundan dolayı 4 ay fazla askerlik yaptım. ASKERLİK deekende gerçek askerlik ha. Dağ komando tim komıtanı.asteğmen girip teğmen olduk. 12 ayda 1 kez izine geldim 1 kaç kezde telde konuştum. Umurumda olmadı bunları görünce iyi rol yapıyorlar walla.

• Noldu lan Batuboy
    Dayıya 7 saniye yazıyordu kapak oldu

• zıpırhan 1 aylık bedellinin ilk gününde askercell devreye girsin diye mesainin bitmesini sabırsızlıkla bekler

• Biri çabuk dayının Mağdurhan ın dibine girip bakış atmasını atsın

• aşık bir dora dayı 10 kaplan güçündedir.

• CAPS ATSANA, CAPS ATSANA, GADDAR KERİM CAPS ATSANA  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Fena bozuldu mağdurhan 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Dora DAYI AWP'DİR mağdurhan boncuklu tabanca

dora dayı f16 jettir zıpırhan kağıt uçak

• 2 oyununda en rezili balaban  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• 
Sayfa: önceki 24452446244724482449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.