Aleyna Kalaycıoğlu da iyiymiş. Batuhan güzel yere kapak atmış |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2305. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Şu Tombalak Kezban ne kadar itici ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 9 Mayıs 2021; 21:33:26 > -
helal ulan efecik zıplattı çöphanı
-
Batuhana bakmaz bu kız dışarı da hele bide ünlü olursa büyük av peşinde yani:) ama ilk o burnunu düzeltmesi lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Survivor'ı Dora, Survivor konusunu Doracılar ayakta tutuyor
Maç falan da yok, nerede bu millet
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Şu Tombalak Kezban ne kadar itici ya
-
Ayşe ne kadar garip bir kız , kusura bakmasın konudaki bayan arkadaşlar sözüm meclisten dışarı , kız aklı kaz aklı bunun gibilere diyorlar herhalde :
Ekleme : 20 yaşındaymış normalmiş 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 9 Mayıs 2021; 21:51:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlaydanın elenmesinden sonra ben küstüm konuya da yarışmaya da -
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
Ayşe ne kadar garip bir kız , kusura bakmasın konudaki bayan arkadaşlar sözüm meclisten dışarı , kız aklı kaz aklı bunun gibilere diyorlar herhalde :
Ekleme : 20 yaşındaymış normalmiş 😁Bu cinsiyetçi söylemden dolayı sizi kınıyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoSurvivor'ı Dora, Survivor konusunu Doracılar ayakta tutuyor
gaddarı ifşa etmeseydik keşke
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Batuhana bakmaz bu kız dışarı da hele bide ünlü olursa büyük av peşinde yani:) ama ilk o burnunu düzeltmesi lazımSurvivor bittikten sonra bakmaz zaten. Survivor'da zaman geçirsin işte
-
poyraz atakan çekcekti yapamadı galiba
düzeltme: yok iso pozlandı diye öyle sanmışım hedefe atıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 9 Mayıs 2021; 21:40:16 > -
Şanslı kedi ismail
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82gaddarı ifşa etmeseydik keşke
Alıntıları Gösterİskender Büyük gibi bir düşmandı hocam, gidince tat tuz kalmadı.
-
Çöprazzzzz
balık gibi tuttu dora yaverini
-
Kinayanilirsiniz hocam sıkıntı yok :)bu deyimi ben çıkarmadım kafamdan da üretmedim :)Bu Bir deyim , sebepsiz yere insanlar deyim üretmiyorlar :) Ayrıca deyimler sözlüğünde vardır bu hocam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 9 Mayıs 2021; 21:43:25 >
Aleyna Ç. eşek gibi anırıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoSurvivor'ı Dora, Survivor konusunu Doracılar ayakta tutuyor
Hocam diğer hesaba geçin 😈
Gaddarı özledim ben abi. Bu konuda zıt kutuplara da ihtiyacımız var. Dayımızı överken Mağdurtan yazacak birileri de lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X