🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1618. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03AYŞE SULTAN AYI GİBİ HOCAM
-
hocam ilayda'ya da begüm şansı vurur son 4e kalır mı?
-
Onun bir namı varquote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanAYŞE SULTAN AYI GİBİ HOCAM
Alıntıları Göster
CocoKezban.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
İlk defa bu sene bu kadar saçma sapan yarışmacıların hırsızlık olayları gündeme geldi
Demek ki artık prodüksiyon bile salmış bu yarışmayı , kimsenin yarışmacılarla ilgilendiği yok
Mağdurhanın dediğine göre herkes çalıyormuş birşeyler
Ayşe’nin zulası nerde acabaMağdur'u ben de sevmem ama adam delikanlıymış ispiyon yapmadı
-
Batuhanın çok büyük egoları var, hiç ısınamadım. Zaten karakteri gibi tuhaf da bir kafası var bu çocuğa oy atanları anlamıyorum.
-
Adnan Ziyagilin yalısında büyümek kolay değil hocam ama artı yönlerinide söyleyin lütfen. Adam satmayan arkadan iş çevirmeyen Batuhan Başkan
Onu yapsa zaten ilerleme şansı olmaz, aptal demedim ya, egoist dedim. Düstursuz bir tip, insanları dinlemiyor, anında tepki koyup çığırtkanlık yapıyor.
Çakal herif tekilayı çantaya atmış sonra gözünü yiyim ayağı yapıyor arsız yüzsüz.
Böyle tiplerin nefsini güzel ezeceksin adam olacaklar.
-
Yeni takımda eleyebileceğimiz kişiler olsun. Amin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musashi-R -- 7 Nisan 2021; 20:39:20 > -
Seneye all star mı var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet.quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Seneye all star mı var?
Birleşmeden sonra gider dediğimiz yasin üçüncü oldu finale gider dediğimiz mert yanlis hatırlamıyorsam 10.oldu survivorda her zaman bir sürpriz olurquote:
Orijinalden alıntı: funky-ndhocam ilayda'ya da begüm şansı vurur son 4e kalır mı?
Yasinde survivora hazır kitle ile gelmenin meyvesini yedi ve Tanerinde payı var . O performansla birleşmeyi göremeyebilirdi yoksa.
Ayı Hikmet bekliyoruz all stara ! Ayısız olmaz !
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooAyı Hikmet bekliyoruz all stara ! Ayısız olmaz !
AYI HİKMET !
-
Dayıcılara inat seneye Ayıcyız...
-
Leş bi bölüm daha geliyor yarın -
yarın pek aksiyon gibi ama çağrı güzel konuşmuş. ağlak diyor batuhana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X