siyahlar 3. çeyrekte merve ye arayı kapatmaları için bariz iki üç basket attırıyorlar. heyecanı arttırmak için berabere bitirmiş olabilirler. merve hadi neyse basketçi kız ama çağrı ile dora nın hakkı yenmiş. bence prof olmadıkları halde ikisi de çok çok iyiler. hatta çağrı futbol oyununda kalede de çok iyiyidi. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1569. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Çağrı başkan her sporda iyi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamsiyahlar 3. çeyrekte merve ye arayı kapatmaları için bariz iki üç basket attırıyorlar. heyecanı arttırmak için berabere bitirmiş olabilirler.
merve hadi neyse basketçi kız ama çağrı ile dora nın hakkı yenmiş. bence prof olmadıkları halde ikisi de çok çok iyiler. hatta çağrı futbol oyununda kalede de çok iyiyidi.
Boksta bile iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun: banane top benim diyen zengin aile çocuğu ergen irisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beuVideosu var mı hocam.
cidden tekrarını gösterirken de biraz kesip gösterdiler gibi :D Yani 3 adım atmış gibi gösterdiler Esat'ı. Orjinalini görebilsek daha fazla adım atmış olabilir
Alıntıları GösterYok ama kismi bulursam izlicem, izledigimde cok adim atmis gibi gordum ben de
Kostas nasıl yunan lan Çorumlu gibi konuşuyo
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Dayımı zevkten dört köşe izledim
Dayım > NBA + Acun Medya + montajlar + dişi kırık olmayanlarKadınlar yarası olan erkeklere bayılır
-
land of legends'in sahibimimiymiş uzun saçlı abi vay babayun kemüğüne.
-
-
Batuhan niye ağlıyomuş kaynağı sağlam olan var mı?
Geçen sene futbolda Aycan fark yaratmıştı,bu sene baskette de Merve yarattı.Helal olsun,çok iyiydi. -
Bu mağdurhanın ağlaması birinci olduğu için mi acaba
-
Bir yandan çakallar bir yandan sırtlanlarla mücadele ediyor hocam. Duygusal patlama yaşıyor
Sms birinciliği olması muhtemel hocam.Dramatik bir şey olsa Melis ve İlayda da ağlardı diye düşünüyorum. -
Hanzade çekiliyor, Batuhan iletişim hakkında konuşurken ağlıyor diyorum.
-
Beklenmedik gelişme olan ne ki o zaman?quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Sms birinciliği olması muhtemel hocam.Dramatik bir şey olsa Melis ve İlayda da ağlardı diye düşünüyorum.
quote:
Sms birinciliği olması muhtemel hocam.Dramatik bir şey olsa Melis ve İlayda da ağlardı diye düşünüyorum.iletişim ödülünü kazandılar büyük ihtimal. acun da sordu nasıl ödüldü diye, bu da onu anlatırken aglıyodur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 6 Nisan 2021; 0:45:22 > -
Hanzade çekilmiş olabilir hocam. -
quote:
Hanzade çekilmiş olabilir hocam.hocam. bunu bu kadar üzüntülü anlatmaz acun. zaten bırakmasaydı da gidecekti haftaya.
-
Güreş federasyonu İsmail'in bırakmasını istiyormuş o da olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X