+1 |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1568. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Acun veda eden demedi beklenmedik gelişme dedi ????Güreş Federasyonu Çağrı'yı şikayet etmiş olabilir hocam o zaman veya Ayşe'yi transfer başvurusu da yapmış olabilirler
-
yarın batuhan'ın aglaması büyük ihtimal iletişim ödülüyle ilgili bir durum. asıl olay batuhan'dan çok bağımsız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dora Dayı faulden sonra diskalifiye mi oluyor yoksa @BlackEagle03
-
Zıpır zıpırsın.quote:
Orijinalden alıntı: MetzGüreş Federasyonu Çağrı'yı şikayet etmiş olabilir hocam o zaman veya Ayşe'yi transfer başvurusu da yapmış olabilirler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Hanzade'nin şımarıklık hastalığı nüksetmiş acil elenmesi lazımUlan adada adam kalmadı bu kadın hala adada kafayı yicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayşe’yi, Aleyna K.’yı eleyemeyiz ama Aleyna Ç. elenmeden Hanzom elenmesin. Tek dileğim bu
Bölümün başını izlemedim. Aleyna Ç. ile tartışmışlar. Şu üçlü çirkef tarafından, psikolojik şiddet uygulanıyor Hanzoma. -
Dayımı zevkten dört köşe izledim
Dayım > NBA + Acun Medya + montajlar + dişi kırık olmayanlar
Son saniyelerde beyaz takim ondeyken esat nerdeyse kosarak adim kuraliginda bagimsiz basket atti, cagri garibim itiraz etti tinlayan olmadi
Beyler Melis sakatlığından dolayı eleniyor
Kadın-Erkek dengesizliğinden dolayı Mavi takımdan karşıya bir kadın geçmesi için oylama yapılıyor.
Aleyna K. karşıya geçiyor
Melis elense kendi de ağlardı hocam herhalde. Batuhan elense de ağlardı diye düşünüyorum. Batuhan olur da elenirse izlemeyi bırakırım.Yarışma adam üzerinden dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 6 Nisan 2021; 0:25:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: beu
Kadın-Erkek dengesizliğinden dolayı Mavi takımdan karşıya bir kadın geçmesi için oylama yapılıyor.
Aleyna K. karşıya geçiyorErkek elemesi olacak mı peki hocam o kadar sms atıldı
quote:
Aleyna K. karşıya geçiyorbunu yapmazlar. bu hareket ünlülerin kızları çok güçlü yapıyor.
merve > ayşe
aleyna k. > aleyna ç.
ilayda > hanzade
-
Kaynak?quote:
Aleyna K. karşıya geçiyor
quote:
Aleyna K. karşıya geçiyorBöyle olabilir hocam mantıklı
-
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Son saniyelerde beyaz takim ondeyken esat nerdeyse kosarak adim kuraliginda bagimsiz basket atti, cagri garibim itiraz etti tinlayan olmadiVideosu var mı hocam.
cidden tekrarını gösterirken de biraz kesip gösterdiler gibi :D Yani 3 adım atmış gibi gösterdiler Esat'ı. Orjinalini görebilsek daha fazla adım atmış olabilir
Fragmana bakılırsa İsmail gene Poyrettin'i kudurtuyor
Poyrettin: Bravoo
İsmail: İşte bu
Poyrettin: SeNi TebRiK eTmiYoRuM İsMAğİL
BATUHAN BASKAN SEN AĞLAMA DAHA ÇOK AĞLATACAK ÇOLUK COCUK VAR!
Ya Acun ağlayacaksan challenge falan yapma kardeşim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X