Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14181419142014211422
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerrard1903

Cümleten iyi geceler sabah iş var, neticede hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz saygılar 

evet arkadaşlar, güzel bir gece oldu. beyaz yakalı moduna geçme vakti. yarın akşamki oyunda görüşürüz.

• Acun kalibresinde birisi yıllardır Birleşme Partisi şarkı yarışmasını nasıl Eurovision usulü halk oylaması şeklinde yapmaz anlamıyorum. Müthiş bir para kaynağı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Ya aga başkan reis falan anlarım tesadüf derim de Dayı kelimesi nasıl Survivor a gitti?
    Buna tesadüf falan denilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uyumadan 7/24 DH'de Dora'yı destekleyen BlackEagle03'e helal olsun. Dora dayın seninle gurur duyardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jankat

Hiç uyumadan 7/24 DH'de Dora'yı destekleyen BlackEagle03'e helal olsun. Dora dayın seninle gurur duyardı...

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Sabah sabah gözümüze mağduriyet kaçtı hocam yine, mağdur olduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jankat -- 29 Mart 2021; 5:52:46 >
  • Gecenin performansını bırakıyorum

Edit: 18 yarışmacı arasından Youtube'da en çok izlenen performans olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jankat -- 29 Mart 2021; 6:7:18 >

• cemalcan denen tipe uyuz olanlar artı manyagı yapsın beni.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

ÇOK AGRESİF BİR ÇAĞDOR YOKLAMASI ALAYIM

• Aleynalar bildiğin twerk yapmış   Nasıl görmedim diyordum da meğer sadece Yunan kanalında yayınlanmış bu.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
  • Birkaç yıllık survivor izleyicisi olarak, hep performansı kayırdım, performansı iyi olandan yana kuruldum. Öyle bir sene ki, performansları batsın, der haldeyim. Hatta Adam gibi adamlar, dayılar, başkanlar, sultanlar ın olduğu yerde ben İlayda nın sadece İlayda olduğu için şampiyon olması temenni ediyorum, ulen insanlığı mum ile arar olduk.

İlayda > Ünlüler + Gönüllüler + Acun

Kinde tutmuyor bu kız yaw, bir ay önce Batuhan a konseyde “sen birinci olursan taktik maktik için benim adımı verme dedin, şimdi sen benim adımı söylüyorsun” diyerek dobra dobra yüzleşen kız bugün Batuhan a bir yığın güzel söz söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Aleynalar bildiğin twerk yapmış   Nasıl görmedim diyordum da meğer sadece Yunan kanalında yayınlanmış bu.

Tr de yayınlanmaması da ayrı bir rezillik tabii.

Nereye gidiyoruz..
  • Bu arada Yunanistan'da sezon Aralık sonunda başlamasına rağmen hâlâ 17 kişi varmış, Acun o kadar çok yarışmacıyı gönderdi ki sürekli gelen yedeklere rağmen sayı hızlı azaldı.

Bir de dün şu büyüktür görsellerinin kullanıldığı twitlerin birinde Murat, Cemal'den büyüktür diye bir paylaşım yapılmış, Murat da bunu beğenmiş (bilerek veya bilmeyerek). çoğu sütlaç fanına dönüşen eski hilmurcular da onu bayağı linç etmiş. Nereden nereye.

@Alinda98

• Acun da biliyor ne kadar boş bir sene olduğunu geçen seneden yarışmacı getirip duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuubes

Birkaç yıllık survivor izleyicisi olarak, hep performansı kayırdım, performansı iyi olandan yana kuruldum. Öyle bir sene ki, performansları batsın, der haldeyim. Hatta Adam gibi adamlar, dayılar, başkanlar, sultanlar ın olduğu yerde ben İlayda nın sadece İlayda olduğu için şampiyon olması temenni ediyorum, ulen insanlığı mum ile arar olduk.

İlayda > Ünlüler + Gönüllüler + Acun

Kinde tutmuyor bu kız yaw, bir ay önce Batuhan a konseyde “sen birinci olursan taktik maktik için benim adımı verme dedin, şimdi sen benim adımı söylüyorsun” diyerek dobra dobra yüzleşen kız bugün Batuhan a bir yığın güzel söz söyledi.

• bir atasözü:

''Fazla BOT cildi bozar''

Çağrı Başkan

• 
Sayfa: önceki 14181419142014211422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.