Bence her ikisi de elenecek ve Acun erkek geçirecek Gönüllülerden. Takım dengesi adına Barış ve Çağrı'dan kurtulduğunu düşünüyorum. Çağrı o lafların altında kalıp gururunu ayaklar altına aldırmaz. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1066. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Berkayı ünlülere gönderir acun böyle bi şey olursa ziyagil de kudurur yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 10 Mart 2021; 23:20:6 > -
-
Fragmanı izledim elveda Tolunay Çağrı...
-
Barış ve Çağrı DİSKALİFİYE olmuş
Dora dayı Çağrı yı savunup Steven ı suçluyor
Fragman özeti bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gene herkes sulu göz olmuş adam sunucuyu dövmeye çalıştı şimdi bir anda herkes ay canım kıyamam moduna girmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498gene herkes sulu göz olmuş adam sunucuyu dövmeye çalıştı şimdi bir anda herkes ay canım kıyamam moduna girmiş
Bizim milletin klasik acıtasyona kanma huyu hocam...
Tolunay doğru olanı yaptı helal olsun sana adanın DAYISI, geri vites yok patron istemiyorsa gideceksin
BU hikaye böyle bitmemeliydi, daha birbirlerini yeni tanımaya başlamışlardı, yavaş yavaş barışma aşamasına geçip tatlı tatlı atışıyorlardı elveda Tolunay Çağrı unutma ki sen yaptıklarınla SURVIVOR olmayı çoktan hak etmiştin...
ÇAĞDOR BİTER ELVEDA...
-
Mesele en mutlu olduğun gün, en güzel hayaller kurduğun "O" gün ölmekmiş, mesele.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndMesele en mutlu olduğun gün, en güzel hayaller kurduğun "O" gün ölmekmiş, mesele.
Ağlattınız hocam...
-
-
modumuz budur hocam
-
-
-
-
SURVIVOR İÇİN DOĞMADIK, KALMAK İÇİN ACUNA YALVARALIM
GURURUMUZLA OYNANDIĞI ORTAMDA NEDEN BULUNALIM
SORUYORUM SİZE SURVİVOR İZLEYİCİSİ BEN TOLUNAY ÇAĞRISIZ NE YAPARIM
İŞİN EN KÖTÜ TARAFI DA ÇAĞDOR BİTTİ ONA YANARIM
-
Dayımın bile gözleri dolmuş hocam biz nasıl aglamayalım ZIRZOP Steve ve Tiki Murat yüzünden dağ gibi adamı kaybettik :(quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF AĞLARIZ Kİ
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barış ve Çağrı elenmiş
Berkay ünlülere geçiyor
Rekabet anlamında yarışma daha iyi bir hal alacak. Hatta bana göre erkeklerde 55-45 ünlüler daha iyi olacak gibi
Gönül isterdi ki Çağrı biraz kendini dizginlese ve hafif agresif olarak yarışmaya devam etseydi. Bu kadar da olmaz ama sunucuya saldırmak, sürekli tehdit-hakaret bazen küfür, kendini o kadar kaybediyor ki söylediği cümleleri hatırlamıyor :D
Bozok, haksız bir şekilde diskalifiye edilen Erman Reis, Serhat Akın falan bunun yanında melek kalıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beu -- 10 Mart 2021; 23:46:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X