Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
233.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır. Teşekkürler ilk pc toplayışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agtm3

Tamamdır. Teşekkürler ilk pc toplayışım
    Rica ederim.
  • İ5 1040f nasıl arkadaşlar ryzen 5 3600 e göre

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

İ5 1040f nasıl arkadaşlar ryzen 5 3600 e göre
    Z490 mobo ile beraber 3000 MHz ve üzeri ram tercih edilecekse fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Z490 mobo ile beraber 3000 MHz ve üzeri ram tercih edilecekse fena değil.

Alıntıları Göster
    İşlemciden pahalı anakart mantıklımı gerçekten hocam ☺️

• quote:

İşlemciden pahalı anakart mantıklımı gerçekten hocam ☺️

Alıntıları Göster

Yukarıdaki video çok önce konu içerisinde paylaşılmıştı ve fikir verici olacaktır.

Bu noktada tabii ki karar kullanıcınındır, oynayacağı oyunlarla da bağlantılıdır. Ama 10. Nesil ile beraber artık INTEL tarafında da yüksek MHz değerine sahip ramlerin etkisi mevcut.

• quote:

İ5 1040f nasıl arkadaşlar ryzen 5 3600 e göre
    Ben kullanıyorum asus z490 10400 ve 3600 mhz ram ile kullanıyorum. asus rtx 2070 super ekran kartı var tv ye takılı kullanıyorum ve tüm oyunları 4k oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Ben kullanıyorum asus z490 10400 ve 3600 mhz ram ile kullanıyorum. asus rtx 2070 super ekran kartı var tv ye takılı kullanıyorum ve tüm oyunları 4k oynayabiliyorum.

Alıntıları Göster
    4k da kaç frame de oynuyorsunuz buda bir soru işareti tabi ama bütçe meselesi birazda ben şahsen daha uyguna hemen hemen aynı şeyi yapabilcek bir kart ararım, genel olarak konuştum
  • quote:

4k da kaç frame de oynuyorsunuz buda bir soru işareti tabi ama bütçe meselesi birazda ben şahsen daha uyguna hemen hemen aynı şeyi yapabilcek bir kart ararım, genel olarak konuştum

Alıntıları Göster
    Tv 4k da 60 veriyor max bu yüzden 30 ile 60 arasında değişiyor ama 30 altına hiç inmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Yukarıdaki video çok önce konu içerisinde paylaşılmıştı ve fikir verici olacaktır.

Bu noktada tabii ki karar kullanıcınındır, oynayacağı oyunlarla da bağlantılıdır. Ama 10. Nesil ile beraber artık INTEL tarafında da yüksek MHz değerine sahip ramlerin etkisi mevcut.

Alıntıları Göster
    evet hocam detaylı incelemek lazım tabi ama benim düşündüğüm 2933 mhz ankartlardan 3200 mhz e göre çok fark var mı arada bilemiyorum

öbür türlü ryzen cephesine dönerim sanırım

şurdan baktığım kadarı ile bazı oyunlarda 2-3 frame fark yaratmış çoğunda aynı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Eylül 2020; 23:48:46 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Akıcı olsun takılmasın yeter bana ps4 pro ve xbox one x den alışığım ben 🙂
  • quote:

evet hocam detaylı incelemek lazım tabi ama benim düşündüğüm 2933 mhz ankartlardan 3200 mhz e göre çok fark var mı arada bilemiyorum

öbür türlü ryzen cephesine dönerim sanırım

şurdan baktığım kadarı ile bazı oyunlarda 2-3 frame fark yaratmış çoğunda aynı gibi

Alıntıları Göster
    Öncelikle atmış olduğunuz kanal maalesef ki; Paint Terk Testler (PTT) olarak tabir ettiğim test paylaşan fake bir kanaldır. Maalesef ki çoğu kullanıcıları da bu şekilde yanıltıyorlar. Zamanında boş bir anımda beni de yanıltmışlıkları vardır.

2933 MHz desteği için bildiğim kadarıyla min i7 CPU şartı koşuluyor.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.