Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otoport

Oyunda V' ye basıp ağır çekimde ateş ederken bazen şapkalı amcanın biri ekranda görünüp ateş ettiğimiz yaratığa ateş edip bize yardım ediyor, ağır çekim bitince o da kayboluyor.Nasıl şaşırıyor ve mutlu oluyorum bilemezsiniz.

Alıntıları Göster
    Otoport, sakın Mysterious Stranger perkini almış olmayasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Otoport, sakın Mysterious Stranger perkini almış olmayasın.

Alıntıları Göster
    Bişey alınca olduğunu farkettim ama ne olduğunu şimdi öğrendim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoport

Bişey alınca olduğunu farkettim ama ne olduğunu şimdi öğrendim :D

Alıntıları Göster
    Mysterious stranger perki çok eğlenceli, mesela bir odaya giriyorsunuz atıyorum 5 tane mutant var, vats'ta her birine tek el ateş ediyorsunuz. Haliye pek bir halta yaramıyor. Aha çapraz ateşte kalıcam diye düşünürken şapkalı trençkotlu amca hepsini tek tek indiriyor. Çok eğlenceli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Mysterious stranger perki çok eğlenceli, mesela bir odaya giriyorsunuz atıyorum 5 tane mutant var, vats'ta her birine tek el ateş ediyorsunuz. Haliye pek bir halta yaramıyor. Aha çapraz ateşte kalıcam diye düşünürken şapkalı trençkotlu amca hepsini tek tek indiriyor. Çok eğlenceli...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu talon company inin ana karagahı nerede acaba tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rune20:45

dün akşam teknoloji müzesinde sapladnım kaldım.Orda bi kasa var anahtarsız açmıyor.
    müzedende hiç birşey alamadım.5-6 tane yaratık hakladım sadece
    ne yapmam lazım yardım edebilecek kimse varmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rune20:45

dün akşam teknoloji müzesinde sapladnım kaldım.Orda bi kasa var anahtarsız açmıyor.

yardım edecek kimse yokmu yaw kıl etti

• quote:

Orijinalden alıntı: rune20:45

quote:

Orjinalden alıntı: rune20:45

yardım edecek kimse yokmu yaw kıl etti

Alıntıları Göster
    oyunu bitirdim. izlenimlerime göre obliviona benzemiş diyebilirim. oyunda melee weapon kullanmaya ve medicine yeteneğine abanmanızı öneririm. balyozla dağıttım hepsini. konsoldan item ekleyemedim ama olsun bu oyun silahlı bir oyuna göre silahların daha etkisiz olduğu bir oyun. birkaç balyoz ile oyunu bitirdim. karşılığında silah satıp sağlık almak mecburi silahınız olmasada oluyor. yinede silahı isteyen kullanır tabi.

obliviona neresi benziyor denecek olursa, konuşmalar ve konuşma biçimleri benziyor. senoryo benziyor; insanlığı kurtaran tek adam oluyoruz obliviondaki gibi. uyuma ve bekleme olayı benziyor. mutantlar obliviondaki yeşil yaratıklara benziyor. silahlar etkisiz , silahlı oblivion diyenler oldu ama bence aynı oblivion. oblivionda kılıçla bunda balyozla... başka benzeyen yönleri harita sistemi. hızlı gitme sistemi, local harita obliviondaki gibi.

obliviona benziyor diye veya önceki falloutlara benzemiyor diye oynanmayacak oyun değil. güzel on üstünden 8 alır yinede. (tabii bana göre)

• quote:

Orijinalden alıntı: buzmust

oyunu bitirdim. izlenimlerime göre obliviona benzemiş diyebilirim. oyunda melee weapon kullanmaya ve medicine yeteneğine abanmanızı öneririm. balyozla dağıttım hepsini. konsoldan item ekleyemedim ama olsun bu oyun silahlı bir oyuna göre silahların daha etkisiz olduğu bir oyun. birkaç balyoz ile oyunu bitirdim. karşılığında silah satıp sağlık almak mecburi silahınız olmasada oluyor. yinede silahı isteyen kullanır tabi.

obliviona neresi benziyor denecek olursa, konuşmalar ve konuşma biçimleri benziyor. senoryo benziyor; insanlığı kurtaran tek adam oluyoruz obliviondaki gibi. uyuma ve bekleme olayı benziyor. mutantlar obliviondaki yeşil yaratıklara benziyor. silahlar etkisiz , silahlı oblivion diyenler oldu ama bence aynı oblivion. oblivionda kılıçla bunda balyozla... başka benzeyen yönleri harita sistemi. hızlı gitme sistemi, local harita obliviondaki gibi.

obliviona benziyor diye veya önceki falloutlara benzemiyor diye oynanmayacak oyun değil. güzel on üstünden 8 alır yinede. (tabii bana göre)

Alıntıları Göster
    obliviona benzeyen başka yönler; oyunu yüklerken aynı ekran. karakter seçimi ve yapımı aynı oblivion. karakterin gelişimi , levelleri obliviona benziyor... daha da artırılabilir bu kadar yeter bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

ysselim sen kız karakterini mi sevdin erkek karakterini mi

erkek karakterde kapılar %25 lockpit ile acılır ken kız ile oynarken %75 istiyor

yazın cıksaydı adam akıllı bütün haritayı ezberledim valu106 vallut112 acılmamıs kapılar kaldı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

erkek karakterde kapılar %25 lockpit ile acılır ken kız ile oynarken %75 istiyor

yazın cıksaydı adam akıllı bütün haritayı ezberledim valu106 vallut112 acılmamıs kapılar kaldı

bence karıştırıyorsun...
    farklı kilitlerdir onlar, veya lockpick skill yüzdelerin farklıdır...

Male-Female arasındaki bildiğim tek fark "Black Widow" - "Female Killer" perkleri.

Ha bir de tipleri-kıyafetleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

bence karıştırıyorsun...
    farklı kilitlerdir onlar, veya lockpick skill yüzdelerin farklıdır...

Male-Female arasındaki bildiğim tek fark "Black Widow" - "Female Killer" perkleri.

Ha bir de tipleri-kıyafetleri...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar önceki sayfalarda bahsi geçmiştir sanırım. ama işten atıyorum postu gerçekten okumaya fırsatım olmadı. reloaded'ın sürümünü kullanıyorum. Fallout3_v1.0.0.15_English_US yamasını ilaçlamadan kurmayı denedim. fakat "old file not found" hatası veriyor. çözümü nedir acaba? yardımcı olursanız memnun olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

arkadaşlar önceki sayfalarda bahsi geçmiştir sanırım. ama işten atıyorum postu gerçekten okumaya fırsatım olmadı. reloaded'ın sürümünü kullanıyorum. Fallout3_v1.0.0.15_English_US yamasını ilaçlamadan kurmayı denedim. fakat "old file not found" hatası veriyor. çözümü nedir acaba? yardımcı olursanız memnun olurum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

Reloaded pre-crckd geldiği için, patch kuramıyorsun üstüne.

Orjinal .exe'leri bulman gerekiyor. Ona da 11-12. sayfalardaydı sanırım, link verildiydi.

Patch kurulduktan sonra ilaç milaç yapmana da gerek olmuyor.

• quote:

quote:

Orjinal .exe'leri bulman gerekiyor. Ona da 11-12. sayfalardaydı sanırım, link verildiydi.

Alıntıları Göster
    Ben bu oyunu evil olarak oynayanıyorum. 8. ci müstakbel evil karakterim de very good oldu çıktı. Sanırım başaramayacağım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

orjinal exe leri kullanıp patch yaptıktan sonra, precracked durumu kaybolmuş oluyor, ilaç yapmadan açılmıyor,bu durumda reloaded exeleri kopyalayincada bu sefer patchin anlamı kalmıyor.

ysselim, orjinal exeleri ile patchledikten sonra oyunu nasıl açabildin?? ilaçsız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 21 Kasım 2008; 17:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

quote:

orjinal exe leri kullanıp patch yaptıktan sonra, precracked durumu kaybolmuş oluyor, ilaç yapmadan açılmıyor,bu durumda reloaded exeleri kopyalayincada bu sefer patchin anlamı kalmıyor.

ysselim, orjinal exeleri ile patchledikten sonra oyunu nasıl açabildin?? ilaçsız?

Alıntıları Göster
    bende yeni oynamaya başladım başlarda koşarak ilerleyebiliyordum ama şimdi ister shift e basayım ister caps lock tuşlarına basayım hiç bir şekilde ilerlemiyor bu yüzdende oyun çok ağır ilerliyor ve hiç zevk vermiyor ne yapmak lazım nasıl düzeltilir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazef

bende yeni oynamaya başladım başlarda koşarak ilerleyebiliyordum ama şimdi ister shift e basayım ister caps lock tuşlarına basayım hiç bir şekilde ilerlemiyor bu yüzdende oyun çok ağır ilerliyor ve hiç zevk vermiyor ne yapmak lazım nasıl düzeltilir bu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

üzerinde taşıyamayacağından fazla eşya var. kullanmadığın eşyaları ya sat yada at gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qulhanbeyi

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

üzerinde taşıyamayacağından fazla eşya var. kullanmadığın eşyaları ya sat yada at gitsin.

Alıntıları Göster
    tamir işlemini sadece kervancılardanmı yapıyoruz?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sorunu çözdüm, teşekkürler dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sanırım dün cnbc-e de bir film vardı Clint Eastwood oynuyordu.Sonunu görebildim sadece,sonunda adamla kadın Lincoln Memorial de oturuyordu filmin sonunda.Karşıda da Washington Monument.Adamlar ne harika modellemiş oraları ya,ağzım açık kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobar

Sanırım dün cnbc-e de bir film vardı Clint Eastwood oynuyordu.Sonunu görebildim sadece,sonunda adamla kadın Lincoln Memorial de oturuyordu filmin sonunda.Karşıda da Washington Monument.Adamlar ne harika modellemiş oraları ya,ağzım açık kaldı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

FALLOUT 3 RELOAD u indiriyorum başka ne indirmem gerek yardımcı olursanız minnettar kalırım PM atarak Yardımcı olana daha çok minettar kalırım

Cevabı değiştirerek alta ekledim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadilek -- 22 Kasım 2008; 18:05:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musadilek

quote:

FALLOUT 3 RELOAD u indiriyorum başka ne indirmem gerek yardımcı olursanız minnettar kalırım PM atarak Yardımcı olana daha çok minettar kalırım

Cevabı değiştirerek alta ekledim....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: musadilek

TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 23 Kasım 2008; 1:59:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Orjinalden alıntı: musadilek

TEŞEKKÜR EDERİM

Alıntıları Göster
    SorrowOcean;

Cevabımı değiştirdim.
    Yeni fix2 adresi ekledim.Şimdilik atma yok...

YENİ CEVABIM;

quote:

Oyun FALLOUT 3 ................yaklaşık 5.2 GB...

Oyunu kurdum.
    Oyunun ilk sahnesinde ve en başta böbek doğdu ve bir süre oyun ilerlemedi.(beklesem hiç ilerlemeyecek)
    Çözüm aradım ve sonunda FalloutLauncher.exe / optionstan/Advenced... den sondaki pencerelerdeki 0 (sıfır) degerlileri yükseltip değişiklikler yapınca böbekli kısmı geçebildim...

Şimdide habire oyundan atıyor...
    Arkadaşlar çözüm olarak patch yükleyin diye söylemişti.

Fakat ben ilk önce ................. adresinden yeni FİX2 indirdim ve yükledim ve şuanda oyundan atma yok....

Eğer atma devam ederse patch i deneyecegim.
    Bu nun içinde
    http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/patches.html adresinden
    Fallout 3 Patch 1.0.0.15 indirdim.
    Patch kurulmadı, sanırım Orjinal exe vb. istedi...

FalloutLauncher ve Fallout3 exe sinin orjinallerini buldum ve indirdim...
    İndirme adresleri
    ...........
    ............

FİX2 i sorun verirse (4-5 saattir sorun vermiyor gerçi) arkadaşın dediği gibi Patch yapıp oyunu biraz daha oynayacagım...

Zaten aşırı dil istiyor...Oyundaki görsellik çok kötü.Rakipler uçuyor sanki ayrıca hızlı hareket ettikleri yetmiyormuş gibi midede bulandırıyorlar.Çok acayipler...Rakiplerin gerçekçiliği nerede ise 10 üzerinden 1...

Bu şekilde bug vb. sorunları vermeye devam ederse ve oyun sarmazsa oyunu kaldıracagım....

Oyun Sıkmaya başladı...

EDİT:
    Oyunu bizim ufaklıga devretmiş bulunmaktayım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadilek -- 22 Kasım 2008; 18:08:34 >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.