Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archVillain

O askerlerin heykeli SuperDuper'ın orada Potomac'dan kaptırınca karşına çıkıyor Tam adını bende unuttum.

@themanyax

O çizim çok başarılıda sen onu diyince benim aklımada Beyaz Saray'ın wallpaper'ı geldi, hani başta terör saldırısını dile getiren bir fotoğraf sanılmıştı ya

Alıntıları Göster
    Hocam duvarkağıdı manyak güzelmiş be.Son dlc uzayla alakalı herhalde youtube öyleydi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Hocam duvarkağıdı manyak güzelmiş be.Son dlc uzayla alakalı herhalde youtube öyleydi :D

Alıntıları Göster
    Mothership Zeta, orası süper ya, çok güzel yapmışlar, hele birde en sonunda diğer gemiyle ışın savaşı felan yapıyorsun, harika bir şey ya... Uzaylıların silahları da harika... Epoxy'ler de tamir için harika oluyor. Ben bir ara 300 tane biriktirmiştim, repair skillim de 100 dü, herşeyi tamir ediyordum kendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

Mothership Zeta, orası süper ya, çok güzel yapmışlar, hele birde en sonunda diğer gemiyle ışın savaşı felan yapıyorsun, harika bir şey ya... Uzaylıların silahları da harika... Epoxy'ler de tamir için harika oluyor. Ben bir ara 300 tane biriktirmiştim, repair skillim de 100 dü, herşeyi tamir ediyordum kendim...

Alıntıları Göster
    Son dlc bitince devam edecek demi oyun :D bir an önce son bölüme geçmek istiyorum köpeyimle.Ha birde bu robotic butter in pilli mi ne bitse artık su vermiyor ne yapayım.

• quote:

Son dlc bitince devam edecek demi oyun :D bir an önce son bölüme geçmek istiyorum köpeyimle.Ha birde bu robotic butter in pilli mi ne bitse artık su vermiyor ne yapayım.

Alıntıları Göster
    Brooken Steel yüklü ise oyun bitmiyor... Robot bir kaç gün geçince kendini dolduruyor, tekrar su, kola veriyor, veriyor... Evini doldurdun mu? Ben herşeyi aldım, Nuka Kola makinesi, ilk yardım ocağı, tamir seti, yatak döşşek... Hepsini aldım...
  • quote:

Brooken Steel yüklü ise oyun bitmiyor... Robot bir kaç gün geçince kendini dolduruyor, tekrar su, kola veriyor, veriyor... Evini doldurdun mu? Ben herşeyi aldım, Nuka Kola makinesi, ilk yardım ocağı, tamir seti, yatak döşşek... Hepsini aldım...

Alıntıları Göster
    Bende bir kola makinası var param yetmedi diyerlerine bir tane daha bobhead buldum bu arada.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Masta Zek-Qon hocam, dediğin wallpaper bu mu?

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

Bir de bunlar var...

• quote:

Bende bir kola makinası var param yetmedi diyerlerine bir tane daha bobhead buldum bu arada.

bobble head'lerin hepsini bulmaya bak, çünkü hepsi sana yetenek ve güç veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 22 Mayıs 2010; 22:51:18 >

• quote:

quote:

bobble head'lerin hepsini bulmaya bak, çünkü hepsi sana yetenek ve güç veriyor...

Alıntıları Göster
    şansıma çıkıyor karşıma bende evdeki makineye koyuyorum hemen başka evimiz yok değil mi megatown dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: OssGuu®

Mükemmel görünüyor Daha oynamak nasip olmadı

• quote:

şansıma çıkıyor karşıma bende evdeki makineye koyuyorum hemen başka evimiz yok değil mi megatown dışında.

Alıntıları Göster
    Megaton'daki bombayı patlatırsan, mecburen Tenpeny'ye gitmen lazım, Mr. Tenpeny'nin istediğini yani Metrodaki Ghoulları öldürürsen sana bir tane suit veriyor...
  • quote:

Megaton'daki bombayı patlatırsan, mecburen Tenpeny'ye gitmen lazım, Mr. Tenpeny'nin istediğini yani Metrodaki Ghoulları öldürürsen sana bir tane suit veriyor...

Alıntıları Göster
    Daha mı güzel suit gerçi bombayı etkisiz hale getirdik ama.
  • quote:

Daha mı güzel suit gerçi bombayı etkisiz hale getirdik ama.

Alıntıları Göster
    Pek bir farkı yok, hatta ev daha büyük ve bence daha güzel.
  • quote:

Pek bir farkı yok, hatta ev daha büyük ve bence daha güzel.

Alıntıları Göster
    O halde mega town da yaşamaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

Vaulttan çıktığında Enclave askerleri öldürüyorlar Bu arada Mith Tunnel Snake'lerden Butch dışarı çıkıyor.Onu Rivet City'de bulabilirsin ayrıca kendisi berber saçınada şekil veriyor.

ben amata'nın çıkmasına izin verdim sonra kendisini bir daha görmek nasip olmamıştı dogmeat ile deathclaw avındayken bir vault 101 survivor'a rastlamıştım amata'dan selam getirdiğini söylüyordu bende selam ilettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosaga

quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

Vaulttan çıktığında Enclave askerleri öldürüyorlar Bu arada Mith Tunnel Snake'lerden Butch dışarı çıkıyor.Onu Rivet City'de bulabilirsin ayrıca kendisi berber saçınada şekil veriyor.

ben amata'nın çıkmasına izin verdim sonra kendisini bir daha görmek nasip olmamıştı dogmeat ile deathclaw avındayken bir vault 101 survivor'a rastlamıştım amata'dan selam getirdiğini söylüyordu bende selam ilettim

Alıntıları Göster
    Amata iyi kız ya... İlk oynadığımda babasını öldürmüştüm Vault'dan kaçarken, yinede bana kızmamıştı...

Ben dayanamıyorum, las vegas istiyorum artık...

• quote:

Amata iyi kız ya... İlk oynadığımda babasını öldürmüştüm Vault'dan kaçarken, yinede bana kızmamıştı...

Ben dayanamıyorum, las vegas istiyorum artık...

Alıntıları Göster
    Vegas süper olacak ama keşke fizik motoruda değişse artık böyle odun gibi olmasa grafikler falan.
  • quote:

Vegas süper olacak ama keşke fizik motoruda değişse artık böyle odun gibi olmasa grafikler falan.

Alıntıları Göster
    fook 2 diye bir mod yüklüyorum şuan , umarım yüklemeye değerdir

o heykel buldum . anchorage memorial'ın üstünde

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

fook 2 diye bir mod yüklüyorum şuan , umarım yüklemeye değerdir

o heykel buldum . anchorage memorial'ın üstünde

Alıntıları Göster
    @themanyax

Hocam dediğim wallpaper ikinci beyaz saray.Onu saldırı planı sanan bir gazete internet sayfasında yayınlamıştı Bende dayanamıyorum California devletini Vegas'ı görmek istiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

@themanyax

Hocam dediğim wallpaper ikinci beyaz saray.Onu saldırı planı sanan bir gazete internet sayfasında yayınlamıştı Bende dayanamıyorum California devletini Vegas'ı görmek istiyorum artık

Alıntıları Göster
    Haaa... anladım gocam :)

Zaten oyunda Beyaz saray diye birşey yok, bildiğin çukur olmuş, 3. atom bombası oraya düşmüş...

Şaka maka, Çin birgün bunu yapacak yanlız ha....

• quote:

Haaa... anladım gocam :)

Zaten oyunda Beyaz saray diye birşey yok, bildiğin çukur olmuş, 3. atom bombası oraya düşmüş...

Şaka maka, Çin birgün bunu yapacak yanlız ha....

Alıntıları Göster
    Üç atoma karşı hala ayakta ama iyi saray yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.