Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Hocam kafayı yiyeceğim yardım et lütfen bu james adams treni kalkmıyor fuson bilmemne diyor istersen ss çekerim ne yapmam lazım fuson u hiç bir yerde bulamadım.Birde broken steel de bitince devam edebiliyoruz demi oblivon gibi.

Alıntıları Göster
    Kongre sarayının altıdaki yer altı metrosunda mı bahsediyorsun?

Evet devam ediyor merak etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

Kongre sarayının altıdaki yer altı metrosunda mı bahsediyorsun?

Evet devam ediyor merak etme...

Alıntıları Göster
    Evet kongre salonun altında.
  • quote:

Evet kongre salonun altında.

Alıntıları Göster
    Metroyu çalıştıran sigortayı arıyorsun heralde, çünkü oradaki bozuk olmalı. Ya tünellerin en başına M.A.R.Go.T. isimli bilgisayarın yanına gideceksin (ki baya bir uzak olacak) ya da orada bir robot olacak President Guardian Sentry Bots, adını tam hatırlayamıyorum ama orada dolaşan ismi değişik olan bir robot olacak, onda bir tane sigorta var, ya onu devre dışı bırakacan eğer yeteneğin varsa, yoksa öldür gitsin, geri dönmekten iyidir, zaten karmayıda etkilemiyor. Robotu öldürünce içinden sigortayı al, atla metroya....

• quote:

Metroyu çalıştıran sigortayı arıyorsun heralde, çünkü oradaki bozuk olmalı. Ya tünellerin en başına M.A.R.Go.T. isimli bilgisayarın yanına gideceksin (ki baya bir uzak olacak) ya da orada bir robot olacak President Guardian Sentry Bots, adını tam hatırlayamıyorum ama orada dolaşan ismi değişik olan bir robot olacak, onda bir tane sigorta var, ya onu devre dışı bırakacan eğer yeteneğin varsa, yoksa öldür gitsin, geri dönmekten iyidir, zaten karmayıda etkilemiyor. Robotu öldürünce içinden sigortayı al, atla metroya....

Alıntıları Göster
    Tamam hocam değişik isimli olacak değil mi?

• quote:

Tamam hocam değişik isimli olacak değil mi?

Alıntıları Göster
    Hocam, adı uzun ve değişikti, zaten konuşmaları da değişik. Orada 2-3 tane var zaten Sentry Botlardan yani kolaylıkla bulabilirsin. Genelde metronun arkasındaki güvenlik odasına girip çıkıyor kerata...
  • quote:

Hocam, adı uzun ve değişikti, zaten konuşmaları da değişik. Orada 2-3 tane var zaten Sentry Botlardan yani kolaylıkla bulabilirsin. Genelde metronun arkasındaki güvenlik odasına girip çıkıyor kerata...

Alıntıları Göster
    Buldum hocam senin sayende geçtim mobilplatfomu da yok ettim sonra citidel döndük görev falan çıkmadı ne zaman uzaya giderim ben.

• quote:

Buldum hocam senin sayende geçtim mobilplatfomu da yok ettim sonra citidel döndük görev falan çıkmadı ne zaman uzaya giderim ben.

Alıntıları Göster
    Sen daha mothership zeta ya gitmedin mi? Megaton'dan kuzeye doğru ilerle, radyoyu aç radyodan tanımlanamayan bir sinyal bulacan, sinyali takip et, böle bomba patlamış bir yer gibi bir yere gelecen tam orada seni uzaylılar kaçıracak ondan sonrası malum....

• quote:

Sen daha mothership zeta ya gitmedin mi? Megaton'dan kuzeye doğru ilerle, radyoyu aç radyodan tanımlanamayan bir sinyal bulacan, sinyali takip et, böle bomba patlamış bir yer gibi bir yere gelecen tam orada seni uzaylılar kaçıracak ondan sonrası malum....

Alıntıları Göster
    Wasteland dans klubünü kursammı acaba Katılmak isteyeni saat 2'de Super Duper arkasına beklerim...

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Wasteland dans klubünü kursammı acaba Katılmak isteyeni saat 2'de Super Duper arkasına beklerim...

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Hoobbaaaa, Bu ne?

Olmadı gurup kuralım, konserler felan...

• quote:

Hoobbaaaa, Bu ne?

Olmadı gurup kuralım, konserler felan...

Alıntıları Göster
    Valla ben Rivet City önünde sanatımı halka sunuyorum.

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

Rivet City'den dönerken karşıma çocuklar çıktı, biraz oynamak istedim...

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 25 Mayıs 2010; 14:23:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Fallout dünyasına hoş geldin dostum. Biz buradayız 24 saat olmasa da her türlü sorunu cevaplarız.

Alıntıları Göster
    Kuzeyede gittim bulamadım zeta yı evet radyo sinyali var ama nerede bu gemi tam olarak kuzeyin
  • quote:

Kuzeyede gittim bulamadım zeta yı evet radyo sinyali var ama nerede bu gemi tam olarak kuzeyin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hazır sizi yakalamışken sorayım, Oblivion ve Fallout3 için çıkan en iyi grafik yamaları nelerdir ? Bilginiz var mı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Radyo sinyalini bulduysan, görevler kısmına girince, orada radyo sinyalini araştır diye bir görev deçeneği olacak, onu seçince sana görevin nerede olduğunu gösterecek, oraya gidince de seni kaçıracak uzaylılar...
  • quote:

Radyo sinyalini bulduysan, görevler kısmına girince, orada radyo sinyalini araştır diye bir görev deçeneği olacak, onu seçince sana görevin nerede olduğunu gösterecek, oraya gidince de seni kaçıracak uzaylılar...

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam sonunda zetadayım uzaylılar baya fos çıktı bir yumrukta alıyorum kerataları .
  • quote:

Tamamdır hocam sonunda zetadayım uzaylılar baya fos çıktı bir yumrukta alıyorum kerataları .

Alıntıları Göster
    Çok kolay ölüyorlar ama dikkat et, silahları baya güçlü. İşçi uzaylılara karışma, onlar masum, yazık, zaten sana da saldırmıyorlar...
  • quote:

Çok kolay ölüyorlar ama dikkat et, silahları baya güçlü. İşçi uzaylılara karışma, onlar masum, yazık, zaten sana da saldırmıyorlar...

Alıntıları Göster
    İşci mişci derken baya karmam gitti zaten ama zırhım süper bu alaska görevi bitince vermişlerdi hala ne bir hasar aldı nede çizik iyi işcilik çıkarmışlar doğrusu.
  • quote:

İşci mişci derken baya karmam gitti zaten ama zırhım süper bu alaska görevi bitince vermişlerdi hala ne bir hasar aldı nede çizik iyi işcilik çıkarmışlar doğrusu.

Alıntıları Göster
    O zırhın HP'si 1500000. Ben 3 aydır o zırhla oynuyorum daha 1 hp hasar almadı :) İşçilere karışma onlar hem silahsız hem kaçıyorlar... KArmanı düşürmene değmez...
  • quote:

O zırhın HP'si 1500000. Ben 3 aydır o zırhla oynuyorum daha 1 hp hasar almadı :) İşçilere karışma onlar hem silahsız hem kaçıyorlar... KArmanı düşürmene değmez...

Alıntıları Göster
    1500000 hp demek ki . bu arada suları güya son bölümde temizliyorduk ama hala radyasyon var nasıl iş anlamadım.
  • quote:

1500000 hp demek ki . bu arada suları güya son bölümde temizliyorduk ama hala radyasyon var nasıl iş anlamadım.

Alıntıları Göster
    Sular öyle ha diyince temizlenmiyor, o yüzden her yer halen radyasyonlu...

• quote:

Sular öyle ha diyince temizlenmiyor, o yüzden her yer halen radyasyonlu...

Alıntıları Göster
    Su arıtma merkezi çevresindeki su radyasyonlu değil, oradan bol bol içebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.