Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik motoru aynı, oyun dinamikleri de neredeyse aynı. Gecikmesi için pek bir sebep yok gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Spritiz de varmış.

oyun Nexus' a düşsün de hele bir, daha neler çıkar o Vegas' dan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

quote:

Spritiz de varmış.

Hocam Fallout 2'de adult film yıldızı olabiliyordun haberin olsun

Hadi be hemen fall out 2 indiriyorum years edition bitsin.Birde bu steel ek paketini oynamak için tekrar bitirmem mi lazım fall out 3'ü bitirmeden açılır mı?

Alıntıları Göster
    Evet oyunu tekrar bitirmen gerekir.Ayrıca Fallout 2 ile Fallout 3 arasında dağlar kadar fark var Fallout 3 benzeri umuduyla girme derim Birde sağlam İngilizce istiyor.

Edit: Nexus'da Fallout 3 için ... anims paketinide söylemeyi unutmuşum Silver_Sky dediğinde aklıma geldi Nexus'da takılmanı öneririm ama çok takılma bağımlılık yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 15 Mayıs 2010; 21:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Grafik motoru aynı, oyun dinamikleri de neredeyse aynı. Gecikmesi için pek bir sebep yok gibi.

quote:

Spritiz de varmış.

oyun Nexus' a düşsün de hele bir, daha neler çıkar o Vegas' dan.

Doğru dedin yılın bomba oyunu olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Lan nası beklicem ben şimdi yeni oyunu ya. Fallout: New Vegas ne zaman düşer torrente acaba?

Hocam daha dur ya, Üretici en son Kasım diye açıklamıştı, oda herhangi bir gecikme olmazsa...

Bence ocak şubat 2011'e sarkar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım kafam karıştı ben şimdi fallout 3 game of year edition u indirdim şu anda yükleniyor ancak yüklenirken fallout 3 yazıyor yani fallout3 game of year edition yazması gerekmez mi?

• quote:

Arkadaşlar yardım kafam karıştı ben şimdi fallout 3 game of year edition u indirdim şu anda yükleniyor ancak yüklenirken fallout 3 yazıyor yani fallout3 game of year edition yazması gerekmez mi?

Alıntıları Göster
    Oyunu kurduktan sonra Data klasörüne gir bak orada PointLookout.esp, BrokenSteel.esp, ThePitt.esp, Anchorage.esp, Zeta.esp gibi dosyalar varmı eğer varsa sorun yok demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Oyunu kurduktan sonra Data klasörüne gir bak orada PointLookout.esp, BrokenSteel.esp, ThePitt.esp, Anchorage.esp, Zeta.esp gibi dosyalar varmı eğer varsa sorun yok demektir

Alıntıları Göster
    DLC' lerin ikinci diskde olması lazım, modlarla sorun yaşayınca kaldırmıştım GOTY versiyonunu, gerçi sorun GOTY' de olmayabilir, data klasörü çorbaya dönmüştü zira

• quote:

DLC' lerin ikinci diskde olması lazım, modlarla sorun yaşayınca kaldırmıştım GOTY versiyonunu, gerçi sorun GOTY' de olmayabilir, data klasörü çorbaya dönmüştü zira

Alıntıları Göster
    Beyler DLC sorunlu çıktı yüklen miyor.Ben de şimdi sırf DLC leri indiriyorum full şekilde içinde hepsi var fakat nasıl yükleyeceğim normal oyun yükler gibi mi?

• quote:

Beyler DLC sorunlu çıktı yüklen miyor.Ben de şimdi sırf DLC leri indiriyorum full şekilde içinde hepsi var fakat nasıl yükleyeceğim normal oyun yükler gibi mi?

Alıntıları Göster
    hepsini tek seferde yükleyebileceğin bir paket dolaşıyor nette, sadece yükledikten sonra launcher üzerinden dlc'leri işaretlemen gerek o kadar. Ayrıca oyunun son yamasını kur DLC' lerden önce (1.7 olması lazım)

• quote:

hepsini tek seferde yükleyebileceğin bir paket dolaşıyor nette, sadece yükledikten sonra launcher üzerinden dlc'leri işaretlemen gerek o kadar. Ayrıca oyunun son yamasını kur DLC' lerden önce (1.7 olması lazım)

Alıntıları Göster
    Hallettim sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Lan nası beklicem ben şimdi yeni oyunu ya. Fallout: New Vegas ne zaman düşer torrente acaba?

Hocam daha dur ya, Üretici en son Kasım diye açıklamıştı, oda herhangi bir gecikme olmazsa...

Bence ocak şubat 2011'e sarkar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar üst üste ikinci mesajım ama dikkat etmeniz için yaptım :D şimdi bu dlc lerin hepsini şeçersek bir sorun olur mu birde ben daha yeni başladım oyunu hani bebek olarak bu dlc ler ne zaman aktif olur.

• quote:

Arkadaşlar üst üste ikinci mesajım ama dikkat etmeniz için yaptım :D şimdi bu dlc lerin hepsini şeçersek bir sorun olur mu birde ben daha yeni başladım oyunu hani bebek olarak bu dlc ler ne zaman aktif olur.

Alıntıları Göster
    hepsini yüklesen bile sorun olmaması lazım, vault' dan çıktığında açılır hepsi.
  • quote:

hepsini yüklesen bile sorun olmaması lazım, vault' dan çıktığında açılır hepsi.

Alıntıları Göster
    O zaman hepsini şeçiyorum
  • quote:

O zaman hepsini şeçiyorum

Alıntıları Göster
    Broken Steel'i oyun bittikten sonra oynayabiliyorsun.Diğerlerini istediğin zaman oynarsın
  • quote:

Broken Steel'i oyun bittikten sonra oynayabiliyorsun.Diğerlerini istediğin zaman oynarsın

Alıntıları Göster

Arkadaşlar dlc ile oyun baya güzelleşmiş

• quote:

Arkadaşlar dlc ile oyun baya güzelleşmiş

Alıntıları Göster
    @mithrandil245

Hocam birde The Pitt'i gör muhteşem

• quote:

@mithrandil245

Hocam birde The Pitt'i gör muhteşem

Alıntıları Göster
    Böyle anlar var mı gördüğümde gülmekten koptum.Resim ordaki yazıda şöle diyor
    "tamam çocuklar dışarıda ölmemeyi denediniz,tamam mı?

• quote:

Böyle anlar var mı gördüğümde gülmekten koptum.Resim ordaki yazıda şöle diyor
    "tamam çocuklar dışarıda ölmemeyi denediniz,tamam mı?

Alıntıları Göster
    Pitt resmen labiren gibi yaa, çok kaybolmuştum orada... Şimdi gitsem gene kaybolurum.

Mithrandil hocam görevin sonunda Winterized T-51 power armor alacaksın sakın ha almayı unutma, armorun yaklaşık 1.5 m. hpsi var, ben kaç aydır oynuyorum daha hasar almadı armor .

Onu aldınmı başka armor almana gerek kalmıyacak....

İyi oyunlar...

• quote:

Pitt resmen labiren gibi yaa, çok kaybolmuştum orada... Şimdi gitsem gene kaybolurum.

Mithrandil hocam görevin sonunda Winterized T-51 power armor alacaksın sakın ha almayı unutma, armorun yaklaşık 1.5 m. hpsi var, ben kaç aydır oynuyorum daha hasar almadı armor .

Onu aldınmı başka armor almana gerek kalmıyacak....

İyi oyunlar...

Alıntıları Göster
    Hocam sen oblivionu oynar mıydın işin düştüde :D

• quote:

Hocam sen oblivionu oynar mıydın işin düştüde :D

Alıntıları Göster
    The Elder Scrolls' mu?
  • quote:

The Elder Scrolls' mu?

Alıntıları Göster
    Evet sorum şu tabi eyer biliyorsan yani.Bu oyunda at üstünde kılıç çektiğimiz deady reflex modu hangi patch üstüne kuruluyor veya nasıl kuruluyor.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.