Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electranwn

alt+tab yapinca ben de oyuna geri donus yapamiyordum.
    klasik bir sorun galiba..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu şuan indiriyorum.Baya patch, ek paket falan varmış.Bu patchlar sadece ek paket yükleyebilmek için mi yoksa genel mi?Birde game for windows programını yüklemiyince hata mı veriyor?
    Kısaca oyunla beraber neleri yüklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Arkadaşlar oyunu şuan indiriyorum.Baya patch, ek paket falan varmış.Bu patchlar sadece ek paket yükleyebilmek için mi yoksa genel mi?Birde game for windows programını yüklemiyince hata mı veriyor?
    Kısaca oyunla beraber neleri yüklemeliyim?

Alıntıları Göster
    Broken steel bitti, The pit bitti Operation Anchorage nin de bitmesine az kaldı şimdi hangi patchi yükleyeyim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frelancer

Broken steel bitti, The pit bitti Operation Anchorage nin de bitmesine az kaldı şimdi hangi patchi yükleyeyim arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    İki DLC daha kalmış biri Mothership Zeta diğeri de Point Lookout. Onları da yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

İki DLC daha kalmış biri Mothership Zeta diğeri de Point Lookout. Onları da yükle.

Alıntıları Göster
    Banada cevap verin.
    Oyunun genel hatalarının ve grafiklerinin düzelmesi için patch yüklemelimiyim yoksa patch sadece ek paket yüklemek içinmidir?
    Ve en son patch hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Bu oyunu oynamayan arkadaşların MUTLAKA biryerden bulup fallout 1-2y i oynamaları şiddetle önerilmektedir tarafımdan

Alıntıları Göster
    Kİng
  • quote:

Banada cevap verin.
    Oyunun genel hatalarının ve grafiklerinin düzelmesi için patch yüklemelimiyim yoksa patch sadece ek paket yüklemek içinmidir?
  • quote:

quote:

Banada cevap verin.

son patch 1.7 imi$ hala.
    http://bethsoft.com/eng/downloads_01.html

sadece ek paket degil, mevcut oyundaki hatalari gidermek icin bile, patch yuklemen onerilir.
    aslinda 1.7 release notlarina bakinca goruluyor ki gereksiz mothership betayi kurmayacaksan.

Update 1.7 Notes (PC)
    New Features
    New achievements for Mothership Zeta

ama PC icin 1.5 gerekli gibi:
    Update 1.5 Notes (All platforms unless otherwise noted) 
    New Features
    New achievements for Broken Steel
    Bug Fixes
    Fixed issue with VATS calculations not appearing properly for perks (PC)
    Fixed crash related to altered references between master files
    LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces
    Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player

• quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

quote:

quote:

Banada cevap verin.

son patch 1.7 imi$ hala.
    http://bethsoft.com/eng/downloads_01.html

sadece ek paket degil, mevcut oyundaki hatalari gidermek icin bile, patch yuklemen onerilir.
    aslinda 1.7 release notlarina bakinca goruluyor ki gereksiz mothership betayi kurmayacaksan.

Update 1.7 Notes (PC)
    New Features
    New achievements for Mothership Zeta

ama PC icin 1.5 gerekli gibi:
    Update 1.5 Notes (All platforms unless otherwise noted) 
    New Features
    New achievements for Broken Steel
    Bug Fixes
    Fixed issue with VATS calculations not appearing properly for perks (PC)
    Fixed crash related to altered references between master files
    LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces
    Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player

Alıntıları Göster
    Zaten 1.7 patch şuana kadar çıkan bütün patchları içermiyor mu? Öyle değilse bütün patchları tek tek yüklemem gerekir.
    Bu arada saolun cevabınız için.

• quote:

Zaten 1.7 patch şuana kadar çıkan bütün patchları içermiyor mu? Öyle değilse bütün patchları tek tek yüklemem gerekir.

Alıntıları Göster
    büyüdüğüm oyunumun 3cüsüne sonunda kavuştum 2 Dvd miş birazdan bakıcam çok öne yargılı yaklaşarak aldım ama; 2D'de beni inanılmaz bir atmosfer bir oyun 3D de nasıl olur diye düşündüm ama genelde 3D sevmediğim için bulaşmak istemedim.Şimdi bakma fırsatım olucak. x)

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

büyüdüğüm oyunumun 3cüsüne sonunda kavuştum 2 Dvd miş birazdan bakıcam çok öne yargılı yaklaşarak aldım ama; 2D'de beni inanılmaz bir atmosfer bir oyun 3D de nasıl olur diye düşündüm ama genelde 3D sevmediğim için bulaşmak istemedim.Şimdi bakma fırsatım olucak. x)

FO2 ve FO1 oynuyanların çok beğeneceğini zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baneful

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    FO1 ve 2 oynadım .3 unu de seviyorum ama su an buyuk bi şevkle indirmem ragmen vize ve dersler dolayısıyla oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 4 Kasım 2009; 13:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

FO1 ve 2 oynadım .3 unu de seviyorum ama su an buyuk bi şevkle indirmem ragmen vize ve dersler dolayısıyla oynayamıyorum.

Alıntıları Göster
    Fallout 1 ve 2'yi oynadım. Gerçekten iki oyun da birer RPG başyapıtıdır. Fallout 3'e de çıkmadan önce önyargı ile yaklaşmıştım. Ama, F3 de gerçekten güzel bir RPG çıktı. Tamam, ilk iki oyunun roleplaying anlamında kalitesine ulaşamıyordu ama Bethesda oyunu tek düze yapmamak için elinden geleni yapmıştı. Sonunda F3'ü de ıncığı cıncığına kadar oynadım. 200 saat harcadım başında. Fallout 1 ve 2'ye de bir o kadar zaman harcamışımdır. Ancak, hiçbirinden zerre pişmanlık duymadım. Saatlerim helal olsun.

• quote:

• quote:

quote:

1.7 Patch yükle sen kardeş diğer patchleri boşver
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster

benım bu oyunun Fallout 3 oldugundan şüphem war
    sizin anlatımlarınız la hiç çakışmıyor yaw

burayı geçemedim yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Fallout 1 ve 2'yi oynadım. Gerçekten iki oyun da birer RPG başyapıtıdır. Fallout 3'e de çıkmadan önce önyargı ile yaklaşmıştım. Ama, F3 de gerçekten güzel bir RPG çıktı. Tamam, ilk iki oyunun roleplaying anlamında kalitesine ulaşamıyordu ama Bethesda oyunu tek düze yapmamak için elinden geleni yapmıştı. Sonunda F3'ü de ıncığı cıncığına kadar oynadım. 200 saat harcadım başında. Fallout 1 ve 2'ye de bir o kadar zaman harcamışımdır. Ancak, hiçbirinden zerre pişmanlık duymadım. Saatlerim helal olsun.

Alıntıları Göster
    Selam,

40 küsür sayfa boşuna yazılmamış. Fallout3 PC'de yılın oyunu seçilmiş.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/184315-Yilin-en-iyi-oyunu-secildi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selam,

Hakediyor ama şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraxes

quote:

Selam,

Hakediyor ama şimdi

Alıntıları Göster
    Cidden bu oyunu yılın oyunu seçilmiş falan diye indirdim ama benim hiç hoşuma gitmedi nedense.Sıradan bir oyun gini :P

• quote:

Cidden bu oyunu yılın oyunu seçilmiş falan diye indirdim ama benim hiç hoşuma gitmedi nedense.Sıradan bir oyun gini :P

o zaman oyunu tam olarak keşfetmemişsin
  • quote:

Selam,

Bence de 2008 yılının en iyi oyunu Fallout 3 idi. Nükleer savaş sonrası dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız hissini bana yaşatmayı başardı oyun. Oynayacak arkadaşlara baştan söyleyeyim. Oyun FPS değil. FPS oynanış açısına sahip bir RPG. Dolayısıyla konuya önem vermeniz, dialogları okumanız gerekli. Vault'dan çıktığımız zamana kadar oyun yavaş ilerliyor, ama hikayeye bir başlangıç yapabilmek adına bu kısımlar gerekli. Vaulttan çıktığımız zaman asıl hikaye ve macera başlıyor. O zamana kadar sabırlı olmak ve buraya kadar olan kısmı bir Tutorial olarak değerlendirmek gerekli. Vaulttan çıktığınız anda istediğiniz her yerini gezebildiğiniz (tabi burada parkta bir gezintiden bahsetmiyorum ) bir harita açılıyor önünüzde. Harap olmuş bir dünya uçsuz bucaksız uzanıyor.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.