Yahu şu ülkede birşeyde zahmetsiz ve kolay olsun. 2022 yılında internete erişmek bu kadar zor olmamalı. Hemde lokasyon dağ tepe köy değil, bahsettiğim yer İzmir Buca.
Superonline vdsl 35mb abonesiyim. Akşamları artan ping yüzünden cayma bedelini de ödeyerek ttnet'e geçmek istedim. Telefon ile başvuru yaptığımda alt yapı yok dendi ama başvurunuzu alalım, altyapı gelince size ulaşırız dendi. Zaman olarakta belli değil 1 ayda olur 2 yılda olur dendi (aralığa bak). Ben bunun üzerinde btk’dan şikayet oluşturdum. Şikayete gelen cevap ‘’altyapımız var ama bölgedeki yoğunluk sebebiyle ek kapasite ihtiyacı var, ek kapasite artırımı yapılınca size ulaşılacak’’. Yani bu kadar kolpalık olamaz, müşteri temsilcin altyapı yok diyor, btk’dan şikayet yazında altyapı var ama kapasite yok diyor (kapasite dediği boş port sanırım). Ne dedikleri belli değil.
Telefondaki kişiye şunu söylüyorum, şu anda kullandığım superonline zaten ttnet alt yapısını kullanıyor, oturduğum yerde nasıl altyapınız olmaz diyorum; bizim ayrı, onların ayrı şeklinde mantıksız ve bilgisiz cevaplar veriyor.
En sonda müdürlüğe gidip dilekçe verin dedi. Boş bir zamanımda gideceğim. Ama gerçekten çok sıktı beni bu işler. Biri çıkıp deseki x3x, sana 35mb sabit internet, almanya’ya da 50ms ping garanti ediyorum valla billa 250-300 lira veririm aylık. Yeterki şu saçmalıklarla uğraşmayayım. |