Şimdi Ara

Windows 10 en stabil sürümü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • win10 1909 yüklü fakat sürücü kaynaklı mı bilmiyorum bi yavaşlık mevcut laptopta, yeterli fps almama rağmen takılmalar oluyor. Mevcut windows sürümünden kaynaklı veya driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hangi sürümü yüklesem sıkıntı düzelir?

1. olarak pc genel bir vürüs taraması yap hatta doss taraması yapan bir programla tarat (windos kendi yazılımı bile bu özelige sahip )
    2. olarak eyer oyunlarda filan ilk 10 15 dakka iyi çalışıyor sonradan donma oluyorsa ısınma sorunuda ola bilir thermal macun degişimi yap fanlarını temizle
    3. keske özeliklerini yazsaydın genel olarak son sürüm driver ları indir pc ne temiz kurulum yap (Display Driver Uninstaller kullanarak temiz yükleme yapabilirsin)
  • SoNx27 S kullanıcısına yanıt
    Hp omen 15 laptop i7-7700HQ Gtx1050 ti win10 64 bit 60Hz 16gb ram

Isınma olmuyor, işlemci GHz'si sabit max değerde çalışıyor.

Format attım birkaç defa, başlangıçta akıcı çalışıp sanki bir anda driver çakışması-yanlış yüklemesi gibi bişey oluyor ve oyun harici bile akıcılığı azalıyor. 90-120 fps oyunda takılıyor gibi. Driver booster 7.4 ile şuan güncel bütün driver'lar ama hala aynı. Manuel kurmayı da denedim driver'ları ama bir anda sorun başlıyor.

oyunlarda sonradan başlamıyor bu kasma her zaman var gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • driver booster fazla güvenme bence eger ısınma yok ve genel olarak sabit fps alıyorsan drop olmuyorsa psikolojik olarak yavaşlıyor hissediyor olabilrisin online oyun oynuyorsan intertnet hızında etkiler herkesin evde oldu bu devirde internet hızı çok degişken
  • SoNx27 S kullanıcısına yanıt
    60 Hz den çok bir şey beklemiyorum ama masaüstü pc'mizde de de 60 Hz o çok daha akıcı laptopta bu kadar farketmemesi lazım sonuçta fps aynı fps psikolojik değil bence internet de yüksek hızlı,

manuel yüklediğim driverlar da sorun çıkarıyor olabilir mi? mesela çok hayati olmayan özel hp driverlarını yüklemeye gerek yok sanırım bir de öyle deneyeyim.
    Daha Fazla Göster
  • görev yoneticisinden gerkeksiz başlangıç programlarını kapatınmı dostum örnegin İCUE gibi uygulamalar gostermesede %1-2 perfonmas götürüyor arka planda işene yarmayan bütün programları kapat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.