Şimdi Ara

1000 Lira Pandemi Ön Başvurusu Başladı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
29
Favori
137.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok saçma sapan iş yapıyorlar bence bende kapsam dışı yazdı 1 gün sonra başvurudan.. şimdi bakıyorum süreç devam ediyor yazıyor
  • Faz bir iki alanlara yatmaz
    Emekli olan evinde yatmaz
    Ödemelerin hepsi başlamadı hem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ön başvuru şartlarını dışında onay için hangi ve kriterlere bakıyor lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drknkrc kullanıcısına yanıt
    Bak aga evdeki tek emekli seni bir yıldır işsiz iken besleyebiliyorsa alamiyorsun. Eve emekli maaşı giriyorsa (az veya çok) sen hayatta kalmayı garantilemiş insansın demektir. Ama birde dünyada evine emekli maaşı girmeyen bir kişiyi düşün. Hiç bir yerden gelirin yok. O insanin halı nice haldir hiç düşündün mü?

• talhamahmut T kullanıcısına yanıt
    30 yaşında 1 senedir işsiz ve nişanlı adam babasından para isteyebilir mi bi düşün öyle karar ver.

• talhamahmut T kullanıcısına yanıt
    o niye düşünsün? ehonomi uçiyir diyen akp düşünse daha doğru olmaz mı? onlara göre memlekette fakir de yok. caddelerdeki arabalara bakıp "herkeş zengin la" diyorlar ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin şerefsizler hiç utanmıyor başvuruyor kansızlar. Öyle başvuranlardan ceza 1000 alıp ihtiyacı olan daha fazla kişiye dağıtılsa keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Babanla birlikte yasiyorsan asla cikmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam o da adresini değiştirsin kimsenin yaşamadığı bir yere alsın? Olmaz mı?

• Arkadaşlar 1 ve 2 almadıysan zaten %95 alıyorsun bunu yahu. Ben de az buz bir maaş yazmamama rağmen çıktı. Öyle ölüden bir şey istemiyorlar yardım vermek için. Ana kriter muhtemelen emekli ve memur olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Hocam o da adresini değiştirsin kimsenin yaşamadığı bir yere alsın? Olmaz mı?
    Daha once yapmaliydi bunu.
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Bende babamın adreste gözüküyorum hala bende başvurdum. Babam 2 tane emekli maaşı alıyor. Bizimki de çöp oldu desene.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Bende babamın adreste gözüküyorum hala bende başvurdum. Babam 2 tane emekli maaşı alıyor. Bizimki de çöp oldu desene.
    imkani yok cikmaz.
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Nasip. Yani babamdan birşey aldığımız yok ama ne diyelim. İlçe sosyal yardım vakfına yönlendirilmiş başvurum. Onlar değerlendiriyormuş bakalım ne diyecekler

• 1000 Lira Pandemi Ön Başvurusu Başladı sanırım böyle takip ediyoruz.

• Eren kullanıcısına yanıt
    Kesin çıktımı sana ilk defa duyuyorumda bu başvurdan çıkan,ss alabilirmiyiz.

Siz şimdi memur,emekli,çalışan olmayanların %95 alır mı diyorsunuz hocam? Sizin durum neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Siz şimdi memur,emekli,çalışan olmayanların %95 alır mı diyorsunuz hocam? Sizin durum neydi?
    Memur ve emekli yoksa

3900 civarı haneye para girişi yazdım

Öyleyse bu konudakilerim çoğu alır,üstünüze ev araba vs varmıydı? Çünkü sosyal yardımlaşma vakfını aradığımda yardım için hanede yaşayanların üstüne araç ev falan olmaması lazım dedi

• mstfOkdm17 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ptt ye gidicek misiniz yakın bir zamanda internette okuduklarım ptt de duruyor paranız demiş ama emin değilim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.