Şimdi Ara

Sedat Peker'den Çakıcı'ya: Onların Yapabilecekleri Tek Şey Küçük Sedat'a Prezervatif Giydirmek Olur! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
23.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her hakim milleti temsil eder. Zira son söze hep "Türk Milleti adına" diye başlarlar.
  • Reisin elinde tasmaları ikisinide tek kelimesiyle duman eder.

Ayrıca botoks reyis askerlik yapsın önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

Bu mesaj silindi.
    En begenilen yorum bu olmus, halbuki konunun ana temasi ve ulkeye dair gercek tehlike bambaska. Boyle devam.
  • Ne güzel devlet ne güzel adalet mafya üyeleri ve kuranları dışarı salıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Helal olsun hemşehrime çok güzel konuşmuş. Xelali gayasen cumaşkimi.
    Laz misinizt hocam ? Muykip :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Kelimesi kelimesine çok doğru bir yazı olmuş. Sonuna kadar katılıyorum. Gereksiz bir konu.
  • Ben tamamen tarafsızım. Çünkü bu yaşıma geldim ve ailemin kesinlikle hiçbir cemaat ile bir bağlantısı olmadı.
    Ne bir partiye zorla üye yaptırıldım, ne de bir şahsın eli, eteği öptürüldü. Ben sadece Atatürk sevgisi ile büyüdüm.
    Şimdi benim merak ettiklerim şunlar ;

1- Çakıcı içerideyken Erdoğan'a ağzına geleni söyledi bundan sonra ne olacak ?
    2- Çakıcı da SP gibi kalkıp Erdoğan yanlısı mı olacak ?
    3- Bu etek muhabbetinden dolayı SP ile birbirlerine girme durumu olabilir mi ?
    4- Türkiye tekrar bireysel mafya ülkesi olma yolunda mı ilerleyecek.
    5- Bu adamlar ülkeye ne kazandırmıştır ?

Çakıcının onlarca videosu var, Erdoğan'a söylediği laflar var. Bakalım o da yan çizip hükümete yanaşacak mı gerçekten çok merak ediyorum.
    Belki de hiç ağzını açmaz, sessiz kalır, kimseye karışmaz. O da bir seçenek yada bir tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

https://www.youtube.com/watch?v=V3j8cB32TKE

Bende tam bunu arıyordum.

• 1 sene öncesine kadar Sedat kan içiyordu akp ve çomarlarını arkasına almış

Şimdi bakıyoruz bir başka mafya bozuntusunu dışarı çıkarıyorlar ülkede ciddiyet namına bir şey kalmadı

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti oldu sana Güney Amerika ülkesi Kolombiya , Venezuela türü birşey

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Ho, ma Lazi vore. Si Lazi ore i ? Lazuri gişkuni ? (Evet ben Lazım, Sen Laz mısın ? Lazca biliyor musun?) Bilmeme ihtimalinizi katarak türkçe de yazdım hocam
  • Çakıcı'nın cezaevinden çıkmasıyla Akp nin ne alakası var. Adam 67 yaşında ülkemizin bir vatandaşı olarak kanunlardan yararlanıyor. Bence herşey gayet normal...
  • Tek diyeceğim şey mhp boşuna ölümüne muhalif olduğu akapeye yanaşmadı. Sağlam taşlar ile hamle yapıyorlar. Günün sonunda mhp güç kazanacak. Siz tiyatrolara odaklanırken bazıları filmi çoktan kopardı..

• Hocam yine çok iyi yazmışsın. Okurken aklıma Kurtlar Vadisi dizisinden kesitler gelmedi değil.
  • olm burda sacma sapan gereksiz fanboyluk yapip 'yok alaattin cakici asil mafya, sedat botokslu kim' diye konusmayin

eger olur da bi gun ikisi carpisirsa, kimin kime etek giydirecegi onemli degil; vurgunda kac kisinin olecegi onemlidir

ben size net bilgi vereyim; ikiside bos herif degil bunu bilin ilk once
    ikisininde emrine amade yuzbinlerce insan var, milyonlara ulasir bu rakamlar

devlet en buyuk mafyadir cumlesi dogru, isterse ikisinide paket eder gonderir hic sorun yok
    ama sonrasinda olacaklari goze alir mi devlet?
    goze alsaydi, alaattin cakiciya yapardi yapacagini
    hapishanede tayyibe 'ayagini denk al' diyen bi herif bu ve tayyip sessiz kalmistir bu lafina

demem o dur ki; birbirlerine duserlerse ortalik cok fena karisir.. ne gezide, ne 15 temmuz olayinda gormedigimiz goruntuler gorururz

• quote:

Orijinalden alıntı: -dead

olm burda sacma sapan gereksiz fanboyluk yapip 'yok alaattin cakici asil mafya, sedat botokslu kim' diye konusmayin

eger olur da bi gun ikisi carpisirsa, kimin kime etek giydirecegi onemli degil; vurgunda kac kisinin olecegi onemlidir

ben size net bilgi vereyim; ikiside bos herif degil bunu bilin ilk once
    ikisininde emrine amade yuzbinlerce insan var, milyonlara ulasir bu rakamlar

devlet en buyuk mafyadir cumlesi dogru, isterse ikisinide paket eder gonderir hic sorun yok
    ama sonrasinda olacaklari goze alir mi devlet?
    goze alsaydi, alaattin cakiciya yapardi yapacagini
    hapishanede tayyibe 'ayagini denk al' diyen bi herif bu ve tayyip sessiz kalmistir bu lafina

demem o dur ki; birbirlerine duserlerse ortalik cok fena karisir.. ne gezide, ne 15 temmuz olayinda gormedigimiz goruntuler gorururz
    Açıkcası CB istese 81 milyonu paket eder şu saatten sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eger bu devletin askeri polisi bunlarin cete kurup racon kesmelerine nasil izin veriyor bir turlu anlamis degilim yeminle !
  • Millet 50'lerde 60'larda süper bir gelecek hayal etsin.Cyborglar, robotlar, uzayda yaşam vs..Denk geldiğimiz şeye bak.
  • erengiray1 E kullanıcısına yanıt
    Welcome to 80’s

• Konunun yanlış yerde olduğuna inanıyorum. Böyle konular ülke gündeminde değil konu dışında olmalı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.