Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eass

işte bende onu bekliyorum,amazon zeplin ile sağlayacakmış elon da starlink ile..

gelirler daha sonra kapıya çektiği kabloları toplayıp hurdacıya satmak için..
    Haha o olayın ciddi ciddi ülkemizde kullanılmasına izin vereceklerini düşünmüyorusunuz degil mi Tamamen sansürsüz, devletin denetim yapamadıgı bir internet... @Faramir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 10 Nisan 2020; 2:8:33 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    elbetteki düşünüyorum,üstten geliyor görüntü engellemek için çarşaf mı gerecekler?

tıpkı crypto-coins gibi engel olabilen var mı ?

anca dua falan dianet çıkıyor açıklama yapıyor haramdır diye ahahhahah

devir şeffaflık ve insanlığın maneviyatına dönüşünün devri..sanki elon yada amazon umurunda Türkiye..en yüksek değerleri sadece bu gibi uygulama olursa verirler bazı kişiler dava için çalışıyor.

hükümetlerden aldığı paralar ile yaptığı saltanat için değil..

ben düşünüyorum ki,adam inandı ile uzaya tesis kurdu...bizim hükümetin iktidara geldiği süreden daha kısa sürede hemde..bize bir çok şeyi verirler.

öyle bir ölsem ki size hiç ölüm kalmasa...! ahhahahah

bahsetmeden geçemeyeceğim;six feet under favori dizilerim arasında ilk 3 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eass -- 10 Nisan 2020; 2:34:34 >

• #uploadhızıartırılsın etiketi ile twitter tepkisine sizde 1 twit atın, buyrun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 10 Nisan 2020; 3:7:29 >
  • Konuyu destekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Down ve Upload 2Kat yükseltilmeli. SoL çok iyi yaptı. Fiberde 8Mbps down (1.30 gerçekte) 1Mbps Upload alıyorum rezalet ya TT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter destek oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tt vdsl altyapısı olan bütün sağlayıcılara 75mbit pakete 10mb upload a şükrederim 20e lüzum yok bizi buna alıştırdılar

ama yaparsa bile muhtemelen gerçek fiber olan yerlere yapar yani yine faydalanan pek olmaz. o 50-75-100 mb paketleriniz vdsl bakır kablo olduğu sürece ttnetin uploadlarda böyle bi yükseltmeye gideceğini hiç sanmıyorum
  • Gerekli mail destegi verdik ama maalesef turk telekomu o ceo lar genel mudurler vs yonetmiyor arkadaslar. Onlar yonetim kurulundan habersiz is yapamazlar. Sirketi kimlerin yonettigini ise google layin bulursunuz.

• 3 4 gün önce steam'de 1.7 olan indirme hızım, geçen günlerde internetin bir kaç saat gitmesinden sonra şu an kaç gündür 1.3 mps olarak devam ediyor, bu ne iştir biri ne olduğuna dair aydınlatabilir ni beni acaba ve tek değilimdir herhalde?

• Ahahah

• Akk yi kaldırdık bi tarafımıza kaçtı fiyatları bunu da yükseltelim kanırtsınlar iyice

• kardeşim siz neden bu insanlardan (Turk telekom) medet umuyorsunuz ? geçin Turknet milennicom'a bunlardan adam olmaz ki bunlar böyle gelmiş böyle gider adamlar alışmış kendi milletini dolandırmaya içimizde ki hain bunlar işte Turknetin milennicom'un 80 liraya verdiği kotasız 100mbps interneti adamlar 330TL'den veriyor resmen vatan hainliğidir bu
    milennicom superonline oris telekom turknet gibi operatörler varken böyle gereksiz fahiş fiyatlarla milletini halkının soyup soğana çeviren ve çevirmeye çalışan adamlarla ne uğraşıyorsunuz bunlar 40 yıldır böyle bizi de 2007'de kullanmadığımız telefon için 5000TL dolandırmaya çalıştılar haciz icra mesajlarıyla hiç bir şey yapamadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 10 Nisan 2020; 8:56:34 >
  • eass kullanıcısına yanıt
    Bir çarşaf değil ama jamming diye bir şey var.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    jamming frekansları yatay dikey değil ahahahha
  • eass kullanıcısına yanıt
    Pişmiş kelle gibi sırıtacağına Radar/GPS vb. jamming nedir bir bak. Dikeyi öğrenirsin belki o zaman Zaten yatay dikey diye bir frekans yoktur. Radyo dalgasının polarizasyonunu ifade eder. Tabii bu terimleri belli ki sen en fazla uydu alıcısında görmüşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 10 Nisan 2020; 8:43:46 >
  • taahhüt biter bitmez üyeliğimi sonlandırıcam zaten
  • cormen kullanıcısına yanıt
    merhaba canım arkadaşım @cormen

sana frekansları oturduğum yerde olan kolluk komutanlığı ve adliye binası ile ifade etmemi ister misin ?

btc adresimi vereyim sana bana 40TL para at bunu o kadar seve seve yaparım ki videonun sonunda artık böyle bir argüman ile beni rezil edebileceğini düşündüğün için yorganının altından çıkmazsın..

pkk denilen terör örgütü yüzünden sağım solum jammer sayın cormen..sizin kitaplardan yada arkadaşlarınızdan duyduğunuz teknolojiyi biz hayatımızda yaşıyoruz..

yaşınız kaç bilmiyorum fakat bana little-ponny oynamayın kazzık kadar adam olduğunuzu düşünüyorum ve hayatınızda elinize jammır versem tanıyacağınızı hiç düşünmüyorum..

video istersniz paralı,konuşacaksanız daha bunun üzerine ben buradayım.
    saygılarımı sunuyorum.

ahahhahahahhaha hahahahhahah ahahjsahdjkashdkash hasjkdhasjsd
  • #Destekliyorum
  • ShiftDelete.Netyoutube
    EVDEKİ İNTERNET HIZIM NASIL ARTTI? 🔥 (Upload hızı coştu)
    https://m.youtube.com/watch?v=t_XlCn9lmAs&feature=youtu.be

• Yükselmesi gerekiyor çağdışı kalmış internetle uğraşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.