Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
224.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben edevlet üzerinden başvurdum ancak halen gelmedi , bununla birlikte annemin adına kayıtlı olarak 20 yıldır kullanıdığım cep telefonuna annemin adıyla sadece istanbul eczanelerinden alabilirsiniz şeklinde bir kod geldi bana ama ben istanbulda değilim....Nasıl olacak bu iş anlamadım ;

annemin birde kendi adına kayıtlı kullandığı telefon var ona da adıyla kod gelmiş ( edevlet üzerinden de başvurmuşlardı henüz hiçbiri gelmedi istanbuldalar )
    mugladayım , annemin adına kayıtlı kullandığım hatta gelen smsteki sadece istanbuldaki eczanalerden dediği kod ile mugla eczanelerinden alabilecek miyim , yoksa edevletteki kaydın sonucunu mu beklemem gerek ?
  • ptt teslimi nasıl yapıyor temassız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle sanıyordum ama geldi.

İlk gün PTT sitesinden sonra e devletten başvurdum ben ve eşim adına.

İki ayrı PTT poşetine 5tane şeklinde geldi, telli, lastikli, soly care. Gayet kaliteli duruyor.

Ama şunu fark ettim, 6 daire binada bir tek bana geldi maske, ya kimse sipariş vermedi veya sonradan sipariş verenlere dediğiniz gibi belki eczaneden alacakları kod gelecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Poşetin bir ucundan o tutuyor bir ucundan ben tutup aldım. Elemana maske veya eldiven yoktu.
    Ben poşette çıkardım sonra elimi yıkadım, gelen maskeleri poşetlerini dezenfekte ettim..

Sistemde sıkıntı PTT elemanlarında bence en azından maske takmalari gerekiyor

• arkadaşlar, yok algıydı yok bilmemneydi tarzı gereksiz mesaj atanları bloklayın gitsin. şahsen bu forumu sadece bilgi edinme amaçlı kullanıyorum. iyi de oluyor.

tavsiyeme uyarsanız sinirlerinize iyi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

ben edevlet üzerinden başvurdum ancak halen gelmedi , bununla birlikte annemin adına kayıtlı olarak 20 yıldır kullanıdığım cep telefonuna annemin adıyla sadece istanbul eczanelerinden alabilirsiniz şeklinde bir kod geldi bana ama ben istanbulda değilim....Nasıl olacak bu iş anlamadım ;

annemin birde kendi adına kayıtlı kullandığı telefon var ona da adıyla kod gelmiş ( edevlet üzerinden de başvurmuşlardı henüz hiçbiri gelmedi istanbuldalar )
    mugladayım , annemin adına kayıtlı kullandığım hatta gelen smsteki sadece istanbuldaki eczanalerden dediği kod ile mugla eczanelerinden alabilecek miyim , yoksa edevletteki kaydın sonucunu mu beklemem gerek ?
    muhtemelen sistemde il il kayıtlıdır. vermeme ihtimalleri yüksek. ben de e-devletteki kaydın sonucunu beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 11 Nisan 2020; 14:42:44 >
  • Şehir efsanesine dönen başlık.

• Lokasyon Ankara-Çayyolu hala ne gelen var ne giden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Poşetin bir ucundan o tutuyor bir ucundan ben tutup aldım. Elemana maske veya eldiven yoktu.
    Ben poşette çıkardım sonra elimi yıkadım, gelen maskeleri poşetlerini dezenfekte ettim..

Ptt elemanlarının maske ve eldiven takmaması çok ilginç..hiçbir önlem almadı yahu PTT kendi personeline

• Üsküdar bölgesinde alan var mı ? maşallah 1 hafta oldu ne gelen var ne giden
  • izmirde 3 kişi adına başvuruda ne gelen var ne giden. ilk gün ptt den başvurdum site açıldığında. 2. gün edevlete geçtik dediler, diğerleri iptal olmuştur belki diye oradan da başvurduk zaten ptt düzgün çalışmıyordu. 3. gün eczaneden alacaksınız diyorlar. karman çorman iş.
    başvuru takip no vs verselerdi bari. gelecek mi gelmeyecek mi belli değil.
  • 5 ayrı kişi adına başvurduk ama ne gelen ne giden 1 haftadır . TOKAT
  • İzmir'de teslim alan var mı ?
  • Arvelo kullanıcısına yanıt
    İstanbu'ldan aynı işlemleri yaptık bizede gelen giden yok

• Sosyal medyada gördüm biri yazmış.. Telefonunuza kod gelmesine gerek yok. Eczaneye gidip T.C. numaranızı vererek teslim alabilirsiniz diyor. Aslı astarı var mıdır?

• Konya'da geldi bugün bize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konum Ankara, 1 hafta oldu, bugün de gelmedi

Pazar günü dağıtım yatmayıp yatıyorlarsa birşey demeyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Konya'da geldi bugün bize
    +1

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Evdekileri için istedim, Beyhekim Mh. a gelen olmadı. (ilk gün, sanırım ilk gün pazartesiydi istenmişti e devletten)

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Paketleme nasıl dış kargo paketinden sonra içinde nasıl ambalaj yapılmış . 5 maske ayrı bir pakette miydi

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.