< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Eray HACPJ -- 1 Nisan 2020; 14:2:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Eray HACPJ -- 1 Nisan 2020; 14:2:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Abi şakamısınız ya bir tarafta 3 bin liralık kart bir tarafta 6 bin liralık kart ve 3 bin liralık kart 6 bin liralık karttan çok az da olsa daha güçlü ama siz hala hangi zeka ile 6 bin liralık kartı tavsiye ediyorsunuz anlamak güç? Bildiğiniz Nvidia sizi hipnotize etmiş bunun başka bir açıklaması yok çünkü...
|
Sapphire 5700XT Nitro+ Modelini kullanıyorum.Temiz format attım sürücüleri güncelledim.Bütün o anlatılan sorunlar mazide kaldı.Maşallahı var kartın 1440p ekranda en ağır oyunlarda 70-75 derece, ben radeon chill açık kullanıyorum afk olduğum anlarda 60 derece oluyor kart.Nvidia da hala gönlüm var ama bu 5700 xt nin 2070s i tokatladığı gerçeğini değiştirmez.
|
5700 var bende nasıl bir güncelleme sorunu varmış anlatırmısın ?
|
Bütçeniz elveriyor ise 5700xt daha güçlü bir kart ama driver ısınma sorunları yüzünden 2070 almanız daha mantıklı olabilir.
|
5700 ve 5700 xt tüm sorunlar bitti artık son stabil olan driver ile sıkıntı yaşıyan yok nerdeyse çevremde çok kullanan var kartları herkesde memnun amd kartlardan uzun ömürlü
Tabi 2070 s gibi bir karta 4800 vermek nekadar mantıklı orasıds ayrı bir konu |
Tartışmasız bir şekilde 5700 xt tabi ki de,her türlü daha üstün bir kart 2070 ten...
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 31 Mart 2020; 23:23:22 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|