Şimdi Ara

Cidden Boşa Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten istesem de beni mutlu edecek seyleri yapamıyorum

Bos yere dünyanın açlığını susuzluğunu soğuğunu kahrını maddi manevi yokluklarını çekiyorum

Rockefellerın serveti bile benim olsa mutlu olamam artık hayat beni "kırdı" bos yere kendimi yoruyorum yaşayarak

Ölsem full dinlenmeye gecsem en iyisi

OSSİ MÜZİKyoutube
    Salim Dündar - Aynalar
    https://www.youtube.com/watch?v=o2EgM4JGWxY&feature=youtu.be

Yaşarken de ölünür diyor ya

Gec moruk gec yaşarken ölümden beter duruma da düşülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• salla moruk,bende öyle
  • hayatta her şey hangi pencereden baktığınla alakalı, her şey bitti artık yaşamanın anlamı yok diyorsun bir sene sonra tam tersi yaşamaktan mutlusun, hiç bir sorunun kalmamış. eğer hayatını kendi başına değiştirme gücünü kendinde görmüyorsan bir uzmandan yardım almayı düşünmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

salla moruk,bende öyle
    arıyorum meşgul çalıyo
  • "Bütün insanlar günü belirsiz bir ölüme mahkumdurlar" o yüzden nefes alırken ne yaparım da bu döngüyü ve hissiyatı değiştiririm diye düşün. Bir gün toprak olup yok olacaksın zaten o günden sonra hiç bir şeyi yapma fırsatın olmayacak. Bu konulardan bahsedilince aklıma hep bir idam mahkumunun son günü gelir muazzam bir kitap oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

hayatta her şey hangi pencereden baktığınla alakalı, her şey bitti artık yaşamanın anlamı yok diyorsun bir sene sonra tam tersi yaşamaktan mutlusun, hiç bir sorunun kalmamış. eğer hayatını kendi başına değiştirme gücünü kendinde görmüyorsan bir uzmandan yardım almayı düşünmelisin.
    12 senedir araliksiz hayatim berbat

5 yil once tum umidim yok oldu zaten

Uzmana verecek param da yok olsa da bana yardim edemezler kaziklayip koyarlar kapinin önüne

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

"Bütün insanlar günü belirsiz bir ölüme mahkumdurlar" o yüzden nefes alırken ne yaparım da bu döngüyü ve hissiyatı değiştiririm diye düşün. Bir gün toprak olup yok olacaksın zaten o günden sonra hiç bir şeyi yapma fırsatın olmayacak. Bu konulardan bahsedilince aklıma hep bir idam mahkumunun son günü gelir muazzam bir kitap oku.
    12 yıldır tek düşündüğüm bu zaten

Çözüm yoksa yoktur ben bulamadım artik kendimi zorlamaktan bıktım usandım

Líderes Empreendedoresyoutube
    The Dark Knight Emotional Suite
    https://www.youtube.com/watch?v=a1ExYqrBJio&feature=youtu.be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

salla moruk,bende öyle
    Yapma be zibidi

Sana noldu nasil "kırıldın"

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    senin yaş kaç ? merak ettim..
  • quote:

senin yaş kaç ? merak ettim..
    22

Yeminle bosa kahır cekiyorum ya o bana koyuyor

Bedavadan yani

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

12 senedir araliksiz hayatim berbat

5 yil once tum umidim yok oldu zaten

Uzmana verecek param da yok olsa da bana yardim edemezler kaziklayip koyarlar kapinin önüne

Alıntıları Göster
    istanbulda yaşıyorsan belediyenin ücretsiz psikoloji desteği var. bağlı olduğun ilçeye en yakın merkezi belirle ve orası için randevu koparmaya bak. genelde çok fazla talep olduğu için ilk kayıt aşaması biraz sancılı geçebiliyor, ama bir kere kayıt olduktan sonra sabit psikoloğun oluyor ve 2 haftada 1 ücretsiz olarak görüşebiliyorsun.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bende 22 yim de senin ruh halin inanılmaz garip he bazı konularını görüyorum liseli ergen gibi bazı konuların 38 40 yaşında 1 çocuk babası adam gibi. Ani ruh hali değişimi falan mı oluyor sende.
  • quote:

istanbulda yaşıyorsan belediyenin ücretsiz psikoloji desteği var. bağlı olduğun ilçeye en yakın merkezi belirle ve orası için randevu koparmaya bak. genelde çok fazla talep olduğu için ilk kayıt aşaması biraz sancılı geçebiliyor, ama bir kere kayıt olduktan sonra sabit psikoloğun oluyor ve 2 haftada 1 ücretsiz olarak görüşebiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Mücadele etmeye değmez

Boyle bi rezilligi kendime yediremem

Ayrica gidip karı gibi dert yanamam ben karsimdakinin beni zorla konusturmasi lazim onu da kimse yapmaz

Bi mermilik yani 2liralik uzaklıktayim huzura

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Mücadele etmeye değmez

Boyle bi rezilligi kendime yediremem

Ayrica gidip karı gibi dert yanamam ben karsimdakinin beni zorla konusturmasi lazim onu da kimse yapmaz

Bi mermilik yani 2liralik uzaklıktayim huzura

Alıntıları Göster
    sorunlarını çözmeye çalışmaya "karı gibi dert yanmak" olarak tanımlıyorsan hayatının bu kötü hali tamamen senin tercihin.

• quote:

Bende 22 yim de senin ruh halin inanılmaz garip he bazı konularını görüyorum liseli ergen gibi bazı konuların 38 40 yaşında 1 çocuk babası adam gibi. Ani ruh hali değişimi falan mı oluyor sende.
    Yok hep mutsuzum dalgali bir ruh halim yok 3 yildir istedigim konsol geldi dun nerdeyse 1 gidim falan sevindim

Fikirlerim biraz ucaridir ezelden beri

Ben bittim aga bittim bunu kanıtlayamiyorum insanlara insanlar beni hala zorluyor bir seyler için sunu yap bunu yap

Bir makine 12 sene aralıksız calissa 1 an bile ara vermese ne olur ona?

Ben insanım bir de

1 anda olsa mutlu olmamali miyim

Yillarca surecek bir tatile ihtiyacim var yillarca yazin tam iyilesiyordum okul denen bela yuzunden kapana kisildim

Neyse yarin yine bisikletle dag yolcuguna gidecegim eger gecenki gibi bisikletim bozulmazsa geri dönüşü pek düşünmüyorum belki dagda kalırım

• quote:

sorunlarını çözmeye çalışmaya "karı gibi dert yanmak" olarak tanımlıyorsan hayatının bu kötü hali tamamen senin tercihin.

Alıntıları Göster
    Bi de bu tipler var

Aynen uzaktan kumandali arabadir hayat sen nereye surersen oraya gider her sey elimizde her sey bakış acimizda

Siz de kendi capinizda haklisiniz insanın en buyuk derdi kızlarin bakmamasi benzeri seyler olunca kolayca çözülüyor dertler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Vercetti.

Bu mesaj silindi.
    22

• Kimse de yazmamış:
    Takam kafana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes öyle. İmkanım olsa yaşama sevincim öyle bir yerine gelir ki.. ama yok işte. Millet yarın ne yiyeceğim diye düşünüyorken adamlar bugün hangi arabama binsem diye düşünüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.