Şimdi Ara

Cidden Boşa Yaşıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meslekte değişirsin belki hocam. Bu özelliklere sahipsen avukatlık düşünme derim. Dayanamazsın büyük ihtimalle. Benzeriz çoğu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka seni anlıyorum çünkü o hissi yaşamayan bilmez.

Öyle bir şey oluyor ki bir anda ruhun bedeninden ayrılıyor ve diğer tüm insanlara dışarıdan bakmaya başlıyorsun yaptıklarına ve yaşamlarına bakıyorsun ve hepsinin bir hiç uğruna olduğunu farkediyorsun bu sana öyle bir ızdırap veriyor ki yaradılısın verdiği ızdırapla kahroluyorsun.

Ben bazen yemek yemeyi günlük giyinmeyi rutinleri bile gereksiz görmeye başlıyorum ve işte o zaman öyle bir his geliyor ki kendimi öldürmek istiyorum.

Aslında olay mutlu olmakla alakalı değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana benziyorsun 4 yıl önceki halime, huzura bir stabilliğe ihtiyacın var, düze çıkma duygusunu hissetmeyi istiyorsun. Bende iyi değilim senin sorununa merhem olayım.
    Başka anlatmadığın şeyler var ama anlatsanda sana senin istediğin gibi yardımcı olamaz burada %99,9 kişi.
    Ara ver diyeceğim ailen sık boğaz eder daha kötü olur normal Türk ailesi çünkü biliyoruz.
    Sevdiğin bi işi yapma şansın olursa eğer bu mutsuzluğun yok olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Meslekte değişirsin belki hocam. Bu özelliklere sahipsen avukatlık düşünme derim. Dayanamazsın büyük ihtimalle. Benzeriz çoğu konuda.
    Niye hocam

Avukatlik bana biraz uygun aslinda kendi isim falan ya neden uygun olmasın

Aslinda amerikada olsam gunde 8 saat Starbucks da calissam 4 saatte uber yapsam en krali o

• quote:

Orijinalden alıntı: fenyapamayansayısal

Kanka seni anlıyorum çünkü o hissi yaşamayan bilmez.

Öyle bir şey oluyor ki bir anda ruhun bedeninden ayrılıyor ve diğer tüm insanlara dışarıdan bakmaya başlıyorsun yaptıklarına ve yaşamlarına bakıyorsun ve hepsinin bir hiç uğruna olduğunu farkediyorsun bu sana öyle bir ızdırap veriyor ki yaradılısın verdiği ızdırapla kahroluyorsun.

Ben bazen yemek yemeyi günlük giyinmeyi rutinleri bile gereksiz görmeye başlıyorum ve işte o zaman öyle bir his geliyor ki kendimi öldürmek istiyorum.

Aslında olay mutlu olmakla alakalı değil.
    Knk yemek yeme

Wcye gitme

Giyinme

Sogukluk

Dus alma

Her seyden biktim her seyden tiksindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Bana benziyorsun 4 yıl önceki halime, huzura bir stabilliğe ihtiyacın var, düze çıkma duygusunu hissetmeyi istiyorsun. Bende iyi değilim senin sorununa merhem olayım.
    Başka anlatmadığın şeyler var ama anlatsanda sana senin istediğin gibi yardımcı olamaz burada %99,9 kişi.
    Ara ver diyeceğim ailen sık boğaz eder daha kötü olur normal Türk ailesi çünkü biliyoruz.
    Sevdiğin bi işi yapma şansın olursa eğer bu mutsuzluğun yok olur.
    Moruq ne diyecegimi bilemedim ama sogugu yemisim belim ve karnim agriyor burnum da tikanmis ama az sonra daga gidecegim yolda iyilesirim inşaAllah

Ben yola cikicam ya hava da b.k gibi gecende aynisi olmustu bana inat hava bozuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Dünyadan,yaşamaktan gerçekten bıktıysan hicbir insanla gereksiz diyalog kurmak hele ki bir insana hesap vermek istemezsin. Tükenmışsındır, bıkmışsındır zaten hayattan, bir de insanlarla nasıl uğraşasın?

Avukatlıkta direk müvekkilin hem psikoloğu hem avukatı hem muhasebecisi oluyorsun yani saglam psikoloji olmadan yapılamaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Dünyadan,yaşamaktan gerçekten bıktıysan hicbir insanla gereksiz diyalog kurmak hele ki bir insana hesap vermek istemezsin. Tükenmışsındır, bıkmışsındır zaten hayattan, bir de insanlarla nasıl uğraşasın?

Avukatlıkta direk müvekkilin hem psikoloğu hem avukatı hem muhasebecisi oluyorsun yani saglam psikoloji olmadan yapılamaz bence.
    Baktim olmuyor yapmam moruq zaten babamin zoruyla okuyorum

Ben bu bolumu belki severdim de her seyimi elimden aldılar

Ben artik iflah olmam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Baktim olmuyor yapmam moruq zaten babamin zoruyla okuyorum

Ben bu bolumu belki severdim de her seyimi elimden aldılar

Ben artik iflah olmam ya

Alıntıları Göster
    Selam dostum, her şeyimi elimden aldılar yazmışsın. Yani bugünkü halinde olmanın sebebini başkalarına mı bağlıyorsun? Hemen ardından da ben artık iflah olmam deyip kendini suçlamışsın. Önce buna bi karar vermen lazım, kabahatin çoğunu kendinde mi buluyorsun yoksa başkalarında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Selam dostum, her şeyimi elimden aldılar yazmışsın. Yani bugünkü halinde olmanın sebebini başkalarına mı bağlıyorsun? Hemen ardından da ben artık iflah olmam deyip kendini suçlamışsın. Önce buna bi karar vermen lazım, kabahatin çoğunu kendinde mi buluyorsun yoksa başkalarında mı?

Alıntıları Göster
    Ooof cok zor soru inan buna yanit verecek zihinsel gücüm yok suan

• quote:

Ooof cok zor soru inan buna yanit verecek zihinsel gücüm yok suan

Alıntıları Göster
    Cevap vermene gerek yok, bir ara bunun hakkında iyice otur düşün ve netliğe kavuştur bence, kendin için. Bunu belirledikten sonra daha düzgün bir yol haritası çizmen mümkün olur kendine. Allah yardımcın olsun, ben de benzer bir durum yaşıyorum, işimiz pek kolay değil.
  • quote:

Moruq ne diyecegimi bilemedim ama sogugu yemisim belim ve karnim agriyor burnum da tikanmis ama az sonra daga gidecegim yolda iyilesirim inşaAllah

Ben yola cikicam ya hava da b.k gibi gecende aynisi olmustu bana inat hava bozuyor

Alıntıları Göster
    Bire bir aynı düşünceler
    95 - 2005 civarı tayfanın çoğu bu sorundan muzdarip.
    Hayata kendini kaptırmış olanlar da var tabi.
    Hayattaki çoğu uğraşın gereksiz olduğunu idrak edince hele bir de din ile bağını koparınca insanı hayata bağlayan hiç bir şey kalmıyor. Dünyada toplu bir değişim lazım bizim düzelmemiz için. Sistemde bir devrim, yeni bir çağın başlaması gerekiyor.

Sana diyeceğim şu: Dünyada her insanın bir görevi, bu dünyaya bir geliş amacı var. Kimse görevini yapmadan gitmeyecek bu dünyadan. Bu görevden kastım her şey olabilir. İyi - kötü, gerekli - gereksiz, kolay - zor bir tanımı yok. Yani biz her türlü bi işe yarıyoruz bu dünyada. İşi biten bir şekilde ölüyor bundan emin olabilirsin.

Her şey geçici. Eninde sonunda düzelecek. Sabretmekten nefret etsem de zaman gösterecek ne olacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Cevap vermene gerek yok, bir ara bunun hakkında iyice otur düşün ve netliğe kavuştur bence, kendin için. Bunu belirledikten sonra daha düzgün bir yol haritası çizmen mümkün olur kendine. Allah yardımcın olsun, ben de benzer bir durum yaşıyorum, işimiz pek kolay değil.

Alıntıları Göster
    Saol dostum Allah yardımcımız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ksst06

Bire bir aynı düşünceler
    95 - 2005 civarı tayfanın çoğu bu sorundan muzdarip.
    Hayata kendini kaptırmış olanlar da var tabi.
    Hayattaki çoğu uğraşın gereksiz olduğunu idrak edince hele bir de din ile bağını koparınca insanı hayata bağlayan hiç bir şey kalmıyor. Dünyada toplu bir değişim lazım bizim düzelmemiz için. Sistemde bir devrim, yeni bir çağın başlaması gerekiyor.

Sana diyeceğim şu: Dünyada her insanın bir görevi, bu dünyaya bir geliş amacı var. Kimse görevini yapmadan gitmeyecek bu dünyadan. Bu görevden kastım her şey olabilir. İyi - kötü, gerekli - gereksiz, kolay - zor bir tanımı yok. Yani biz her türlü bi işe yarıyoruz bu dünyada. İşi biten bir şekilde ölüyor bundan emin olabilirsin.

Her şey geçici. Eninde sonunda düzelecek. Sabretmekten nefret etsem de zaman gösterecek ne olacağını

Alıntıları Göster
    Tek diyecegim su ki yarin okula gitmektense suan olsem daha iyi

Cidden igrenc bir hayatin kahrini bir hic uğruna cekiyorum

Beni mutlu eden hicbir sey yok e madem yoksa neden tüm bu pislikleri çekiyorum ki

Ceza var ödül yok

Olm osurmanin neresinden bıktın SAL GITSIN dertlerinle birlikte

Onca kelimeyi bir araya getirmişsiniz ama yine de kendinizi biraz bile ifade edememişsiniz. Yukarıda sorulan bir soruya verecek cevabınızın olmadığını çünkü zihnen bu cevabı oluşturacak güce sahip olmadığınızı yazmışsınız. İnanır mısınız bilmem ama sizi az çok anladığımı söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Olm osurmanin neresinden bıktın SAL GITSIN dertlerinle birlikte
    Hava o kadar soguk ki osuramiyorsunuz bile...

hamza5806

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Onca kelimeyi bir araya getirmişsiniz ama yine de kendinizi biraz bile ifade edememişsiniz. Yukarıda sorulan bir soruya verecek cevabınızın olmadığını çünkü zihnen bu cevabı oluşturacak güce sahip olmadığınızı yazmışsınız. İnanır mısınız bilmem ama sizi az çok anladığımı söyleyebilirim.
    Bitmek böyle bir şey işte

Elinden olumlu hicbir sey gelmiyor

Dağa da gidemedim enerjimi gücümü toplayamadim

Beni umursayan kimse de yok

Mutsuzluktan ölüyorum kimse bir şey yapmıyor

Hayat berbat bir sey usta ya

Yarın .t gibi okula gidecegim ama sabahın köründe

Diyorum ya bosa yasiyorum abi bak aldığım her nefes zarar anliyormusun

Hava soguk nefes alıyorum bogazim aciyor

Yasamasam bunca aciyi cekmem

Ölüm 0 noktasi demektir

Ben suan eksideyim

Nereye gidersen git, kiminle konuşursan konuş bir fayda etmiyor. Gördüğün her şeyin üzerini o tuhaf mutsuzluk örtüsü kaplamış. Sen nereye bakarsan bak o hep senin baktığın yerde.

Ne bir insan, ne de bir söz düzeltemez bütün olup biteni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 22 Aralık 2019; 15:16:34 >
  • Namaza başla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.