Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1659. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.199
Cevap
395
Favori
1.768.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
154 oy
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir ara Series X ve S de her ikisinde de denedim klavye mouse alıp ama yapamadım ben Gamepad rahatlığı vermiyor. bir yere koyman lazım sabit durması lazım falan öyle olunca da konsol rahatlığını bulamadım Gamepad den devam ediyorum. Ne olursa olsun bir türlü Klavye mouse hassasiyetine ulaşamadım ulaşacağımıza düşünmüyorum çok zor :) ama mcgoktug un dediği gibi konsolda otomatik nişan alma modunu çoğu oyun destekliyor o gerçekten aşırı kolaylık veriyor. Cod serisinin ilk oyunlarında Vanguard da falan o özellik yok mesela o yüzden kafayı yicektim bir ara sonra kaldırdım bitirmeden o oyunları konsolda zaten seneler önce PC de bitirmiştim diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 23 Aralık 2025; 9:26:7 >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • Evet gta5 deki gibi otomatik nişanın yaygın olduğunu bilmiyordum. Öyle olunca oyun zevk veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gamepad ile oynayan oyuncular için iyi bir şey ancak maalesef hileciler bunu ilave aparatlar kullanarak klavye ve fare kullanıp aktif ediyorlar. Konsol gamepad kullanılıyor diye düşünüp otomatik nişanı kapatmıyor. Hile için kullandıkları cihaz tepmeyi de önlüyor. Üstüne bir de fare kullanmış oluyorlar.

• Arkadaşlar ben bu cihazı "tam kapat" dememe rağmen dün akşam elimi üstündeki siyah delikli kısma koyduğumda hafif sıcak gibi geldi. Yaklaşık 2 haftadır da yüzüne bakmıyorum. Alt tarafını kulağıma yaklaştırdığımda sanki hafif bir tiz çalışma sesi var gibi geldi. Tam kapat yapılmasına rağmen yine de açık mı kalıyor. 5 senedir ilk defa dikkatimi çekti.

Otomatik sistem ve oyun güncellemeleri kapalı değilse ara ara uyanıp kontrol ediyor.

Orijinalden alıntı: redvelvet

Bende tam kapatma yapıyorum ve en sağlıklısı olduğunu düşündüğüm fişini çekiyorum. Tüm elektronik aletlerimde durum bu.

Kesinlikle en garantisi. Ben 6 7 aydır öyle yapıyorum her akşam en son daha açmayacaksam. Hatta üzerini de kapatıyorum bezle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 8 Ocak 2026; 13:6:3 >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • Seneler sonra yeni bir şey öğrendim. Normalde bende fişi çekerim ama bu sefer yapmamıştım. Ama arada uyanıp sistemi güncel tutması da iyiymiş. Sonra 10 dklık vakitte oyun oynayalım diye cihazı bi açıyorum ohoo sistem güncellemesi bitse peşine oyunu güncelle derken beziyor insan bazen.

@redvelvet 

1. Fortnite
    2. Call of Duty
    3. GTA V
    4. Minecraft
    5. Roblox

Microsoft, Activision Blizzard yerine Epic Games'i satın alsa çok daha karlı bir iş olurdu muhtemelen :)

• Son çıkan oyun olan Need for Speed Unbound 60Fps, onun dışındakiler Xbox Series S'den önce çıktığı için Xbox 360 ve Xbox One oyunları olarak Series S(ve X)'de 30Fps çalışıyor. Yeni nesil için 60Fps güncellemesi almadılar.

Yine de bu kanaldahttps://www.youtube.com/@FuzionXboxTesting/videos önceki NFS oyunlarını aratıp 60Fps olan eski oyun var mı diye kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forumun 2. el satış bölümüne bakabilirsiniz.

• Alacağım yakın zamanda ama dolap gibi uygulamalardan ikinci el almak mantıklı mı? amazondan bakıyorum ama satıcılara güvenemiyorum. ben site üzerinden veya teknosa gibi yerlerden alınıyor diye biliyordum ama öyle değilmiş. ithalatçı garantili vs. diyor. teşhir diyor.

en temiz nasıl alabilirim?

bir de premium paket almak istiyorum ama ortak kullanabileceğim birisi var mı? kardeşlik yapma olayı varmış.

Cihazın garantisi olduktan sonra kimden yada nasıl aldığınızın bir önemi yok. Microsoft'a gönderiyorsunuz onlar bakıyor. sarı site yada dolaptan sistemi kullanarak kredi kartınız ile alırsanız bedava kargo olur. komisyon ödersiniz ama siz onay verene kadar para karşıya geçmez. Cihazı beğenmezseniz geri gönderip paranızı geri alırsınız. Bu yüzden size en uygun fiyatlı garantili ürünlere bakın.

Gamepass kardeşlik konusu ve XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış konularında ilanlara mesaj atabilir yada kendiniz ortak arıyorum diye ilan bırakabilirsiniz.

• braveyours kullanıcısına yanıt

hocam garantili dediğiniz microsoft türkiye garantili sanırım. ondan da peşin para vermek sıkıntı. diğer türlü 9 taksit var oğlum için almak istiyorum.

Xbox konsolların uluslararası garantisi Türkiye de de geçerli. Yurtdışı ürün olsa bile. İmkân var ise uygun fiyata 2.el almak lazım. Piyasayı bilemiyorum ama 9000 - 13000 TL arası 2.el bulunabilir sanırım. İmkân yok ise taksit elbette tek seçenek

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Sarı siteden yada dolaptan kredine kartına taksitle 2. el garantili cihaz bulabilirsiniz.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.