35 idi yükselt demiştim 50 yaptırmış görünen o ki. Demekki yetiniyor. :) |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (680. sayfa)






-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Mayıs 2022; 9:25:29 > -
Aslında onu yazmak için foruma girmiştim. CRC ' yi atıp çıkmışım.
-
OPKG ile yapılabiliyor diye biliyorum.
Zamanında tor'u proxy olarak kullanmıştım ağımda. Hazırladığımız döküman aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.
Aşağıdaki bağlantıda ki anlatımı da uygulayabilirsin.
-
" Çoğu SATA sabit sürücüsü, Otomatik Akustik Yönetimi veya AAM adı verilen bir ayar uygular. Akustik yönetim ayarları, sabit sürücünüzün manyetik kafalarının yeni sektörleri nasıl aradığını kontrol eden algoritmada ayarlamalar yapar. Sessiz ayarda sabit disk, kafaların hızlanma ve yavaşlama hızını azaltacaktır. Bu, arama süresi pahasına, doğal olarak tahrik başlıklarının aranmasıyla ortaya çıkan gürültüyü etkili bir şekilde azaltır. Sessiz modda, manyetik kafaların aranması daha uzun sürer, bu nedenle küçük veri parçalarının okuma ve yazma işlemlerini yavaşlatır. "
Kısacası kafaın oynama hıznı daha sakin ya da daha agresif yapmasını sağlayan bir mekanizma. Disk hızına, enerji tüketimine ve sesine doğrudan etki eden bir özelliktir.
-
3.8.B.2 ile City problemi düzelmemiş aksine artmış. 2 kere fişten çekip taktırdım. Ki ben fazla yaşamıyordum sizin gösterdiğiniz problemi :) @Mertcan-39
Fakat ana kontrolcü de yeni özellik Auto NTP seçili idi. City için ise Manuel. Bu bir uyuşmazlık yaratıyor olabilir. İkisini Auto yapıp deneyimleyeceğim müsaitte. Sadece tahmin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Mayıs 2022; 11:10:4 > -
KeeneticOS 3.8.2 Beta Sürümü Önizleme (Beta) Kanalında Yayınlandı. 20.05.2022
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Mayıs 2022; 11:20:27 > -
KeeneticOS 3.8.2 Beta Sürümü Geliştirici (Dev) Kanalında Yayınlandı. 21.05.2022
-
Kemal hocam ben 33mt ethernet çektim bunların bir şey düzelteceği yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok sağolun ama bu yöntem umduğum gibi işimi görmedi modeme bagli tüm cihazların İnternet trafiğini direk (wireguard vpn) gibi proxy ip adresimden internete yönlendirmek istiyorum bunu da çok araştırdım çözemedim yine de teşekkür ederim yardımlarınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orası öyle hocam fakat 'WİFİ Mesh Sistemi' için aldığım cihaz wifi ile sorun yaratması çok komik. Hiç mi test etmiyorsunuz 3.7.0 ---3.7.4 3.81 3.8.2hepsinde sorunlu.
-
-
daha önce de aslında 100e bağlıydı fakat bi sorun yoktu. neden böyle bi takılma oldu anlamadım . 48 olarak manuel girdim bakalım .
-
-
City ve Extra DSL kabloyla mı bağlı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 22 Mayıs 2022; 18:9:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kablo ile bağlı (daha önceden de kablo ile bağlıydı)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X