Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.703
Cevap
429
Favori
1.080.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12021203120412051206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sistem - tanıla altında sistem günlüğü indir diyin

buradaki 98:06 ile başlayan mac adresini aratın

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Burdan sanırım
    İndirince bir log sayfası indiriyor

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Böyle bir log sayfası indirdi nasıl aratıcam

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• bariscapt kullanıcısına yanıt

Düzenle içinde olabilir ya da CTRL+F5

dosyayı özelden bi linke atıp yollayın.

• quote:

Düzenle içinde olabilir ya da CTRL+F5

dosyayı özelden bi linke atıp yollayın.

Ctrl f yapınca bul kısmına 98:06 yazdım bunlar döküldü

• Keenetic Hopper KN-3811 AX3000 almıştım, hazır ayarlarla kurulum yaptım ve bu şekilde kullanıyorum.

Sıradan kullancıyım televizyon, laptop ve telefonlar bağlı sadece. Şunu şöyle yap, daha sağlıklı olur diyebileceğiniz bir ayar var mı?

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Tvplus için bu ayar dışında ne yapabiliriz? Kanal geçişleri çok ağır. Hiç beklemediğim gibi olmadı. Kullandığım model Keneetic AX1800 Hopper

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

so dns'lerini kullanmayı dene

• Geri sayım başladı , Keenetic Titan wi-fi 7 ?

TR'ye ne zaman gelir ? bilemem ...KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 28 Şubat 2025; 20:0:4 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Bir forum geleneği 🙂;
    fiyat tahminlerini alalım ❓️...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Üstat 7.500-8.000 bandında çıkacaktır diye düşünüyorum. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Sadece ilk aranan öğe bulunmuş oldu.

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Wi-Fi monitöre ve cihazlarınıza göre kanal ve wi-fi teknolojisi ayaları

DNS ayarları

Keendns ayarı

Sistem ayarlarında bir kaç özellik

ve Bileşen seti oluşturma

başlıca yaptığım ayarlar.

• quote:

Sadece ilk aranan öğe bulunmuş oldu.

Valla hiç bişi anlamadım 😎
    Şu aşağıdaki protokollerle alakası olabilir mi

10-12k bandında diyorum :)

Titan KN-1812 1×10G, 1×2.5G and 4×1G diyor en azından 1 tane daha 10g port koysaymış güzel olurmuş onu da 10g porta bağlar bütün sistemi 10g yapardın, bu firma neden wan portunu yükseltirken yanına aynı porttan lan portu eklemiyor acaba, bu şekilde kabloluda en yüksek 2.5g de kalıyorsun onu da bir swtich e bağlaman lazım ki bütün sistemi en azından kabloluda 2.5g yapasın, diğer portlar hala 1g, ubiquiti 280 dolara ne cihazlar çıkardı daha yeni, trde sen de benzer fiyata satacaksın zaten bu yeni titanı, koy şu portları mis gibi cihaz olsun :D :D

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Fiyat tahminimi 320MHz ve 6Ghz olursa 24.999, olmazsa 21.999 olarak güncelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 28 Şubat 2025; 23:12:8 >

• 1811 yeni hopper yanında güçsüz kalmıştı bariz. Yeni nesilin gelmesi gerekiyordu, wifi7 ile güzel atak olur açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 28 Şubat 2025; 23:17:31 >

Sadece wpa2 seçin orada wpa3 kıllık yapıyor olabilir

• Michael Scofield kullanıcısına yanıt

Nasıl güçsüz kaldı KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 12021203120412051206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.