|
sistem - tanıla altında sistem günlüğü indir diyin buradaki 98:06 ile başlayan mac adresini aratın |
| _____________________________ |

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
sistem - tanıla altında sistem günlüğü indir diyin buradaki 98:06 ile başlayan mac adresini aratın |
|
Düzenle içinde olabilir ya da CTRL+F5 dosyayı özelden bi linke atıp yollayın. |
|
Keenetic Hopper KN-3811 AX3000 almıştım, hazır ayarlarla kurulum yaptım ve bu şekilde kullanıyorum. Sıradan kullancıyım televizyon, laptop ve telefonlar bağlı sadece. Şunu şöyle yap, daha sağlıklı olur diyebileceğiniz bir ayar var mı? |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Üstat 7.500-8.000 bandında çıkacaktır diye düşünüyorum. |
|
Sadece ilk aranan öğe bulunmuş oldu. |
|
Wi-Fi monitöre ve cihazlarınıza göre kanal ve wi-fi teknolojisi ayaları DNS ayarları Keendns ayarı Sistem ayarlarında bir kaç özellik ve Bileşen seti oluşturma başlıca yaptığım ayarlar. |
|
10-12k bandında diyorum :) |
|
Titan KN-1812 1×10G, 1×2.5G and 4×1G diyor en azından 1 tane daha 10g port koysaymış güzel olurmuş onu da 10g porta bağlar bütün sistemi 10g yapardın, bu firma neden wan portunu yükseltirken yanına aynı porttan lan portu eklemiyor acaba, bu şekilde kabloluda en yüksek 2.5g de kalıyorsun onu da bir swtich e bağlaman lazım ki bütün sistemi en azından kabloluda 2.5g yapasın, diğer portlar hala 1g, ubiquiti 280 dolara ne cihazlar çıkardı daha yeni, trde sen de benzer fiyata satacaksın zaten bu yeni titanı, koy şu portları mis gibi cihaz olsun :D :D |
|
![]() ![]() Fiyat tahminimi 320MHz ve 6Ghz olursa 24.999, olmazsa 21.999 olarak güncelliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 28 Şubat 2025; 23:12:8 > |
|
1811 yeni hopper yanında güçsüz kalmıştı bariz. Yeni nesilin gelmesi gerekiyordu, wifi7 ile güzel atak olur açıkcası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 28 Şubat 2025; 23:17:31 > |
|
|