Şimdi Ara

Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
552
Cevap
80
Favori
87.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour dan Amazon kartı alıp garanti paracard kampanyasından yararlanabiliyor muyuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar carrefourdan barkod ile amazonkart sifresi almak istesem tek fiste tek sifre mi oluyor? Bugun carrefoura gittim banka kampanyasindan da yararlanmak icin 150 tllik sifre almak istedim. Carrefourdaki gorevliye 50 tl lik kartin barkodunu girdirdim ancak sistem 3 tane aynisindan almayi tek fiste kabul etmedi. Sonra 100 tllik kart barkodu girdirdim sistem kabul etti. Ayni fiste 1 tane 50 tllik 1 tane de 100 tllik olacak sekilde 150 tl lik cekilicek sekilde oldu. Yalniz kasadaki gorevli abi tek slipte tek şifre cikabilir deyince iptal ettirdim. Bilen bir arkadas aydinlatabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonraki sayfa -- 16 Aralık 2019; 11:48:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne faydası var saçmalıktan başka bişe değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonraki sayfa

Arkadaslar carrefourdan barkod ile amazonkart sifresi almak istesem tek fiste tek sifre mi oluyor? Bugun carrefoura gittim banka kampanyasindan da yararlanmak icin 150 tllik sifre almak istedim. Carrefourdaki gorevliye 50 tl lik kartin barkodunu girdirdim ancak sistem 3 tane aynisindan almayi tek fiste kabul etmedi. Sonra 100 tllik kart barkodu girdirdim sistem kabul etti. Ayni fiste 1 tane 50 tllik 1 tane de 100 tllik olacak sekilde 150 tl lik cekilicek sekilde oldu. Yalniz kasadaki gorevli abi tek slipte tek şifre cikabilir deyince iptal ettirdim. Bilen bir arkadas aydinlatabilirse sevinirim
    Çift şifre veriyor, alabilirsiniz.
  • arkadaşlar malumunuz amazon sektör olarak elektronik geçmiyor. Axess elektronik sektörlerinden 3 defa 750 tl harcamaya 250 chipp para kampanyası için sektör olarak elektronik olan teknosadan 750 liralık amazon hediye kartı alsak 3 adet 750 lira harcamanın 1 adeti kampanya dahilinde sayılır mı? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi?
  • teknosa bizde öyle bir kart yok, kart olsa bile peşin satarız dediği için şikayetvar sitesi üzerinden şikayet yazdım. İlk önce genel merkezden, 1-2 saat sonra yereldeki mağazadan aradılar. Kartlarımız geldi buyurun gelin dediler. Bende kredi kartı ile alabilecek miyim dedim? İşlem esnasında ekranda görünür dediler. Kredi kartıyla alım konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Alamayan arkadaşlar şikayetvar'dan şikayetinizi belirtin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick15

teknosa bizde öyle bir kart yok, kart olsa bile peşin satarız dediği için şikayetvar sitesi üzerinden şikayet yazdım. İlk önce genel merkezden, 1-2 saat sonra yereldeki mağazadan aradılar. Kartlarımız geldi buyurun gelin dediler. Bende kredi kartı ile alabilecek miyim dedim? İşlem esnasında ekranda görünür dediler. Kredi kartıyla alım konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Alamayan arkadaşlar şikayetvar'dan şikayetinizi belirtin.
    bizde öyle bir kart yok diyen andavalın suratına suratına vuracaksın ... yav arkadaş, 21. yyda, nfc'li akıllı kol saatleri çıkmış, hatta yine amazon go marketlerde , alıp çıkıyorsun, kameralarla yüzünden tanıyıp, aldığın malı da hesabından kesiyorlar, hiçbir şeye bulaşmıyorsun, ama bizimkilere çek-puan-kart dedin mi kitleniyorlar, illa nakit trink para verelim....

• quote:

Orijinalden alıntı: saphine

10 sene önce BİM ve Amazon'u aynı cümle içinde kullansak güler geçerdik. Gerçek oldu.
    gene gulup gecebilirsin.bimdeki andavallarin dunyadan haberi yok.
    adama amazonda ki aciklamayi aciyorum.okuma yazma bilmeyen mamo gibi bakiyor.adama merkezinize size bilgi bersinler diye kayit acacagim.sube adiniz nedir diyorum.magaza muduru diye gelen adam kasiyere soruyor.

bimden yukleten var mi?
    hediye ceklerinin kodlarini bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 21 Aralık 2019; 15:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrtr1

gene gulup gecebilirsin.bimdeki andavallarin dunyadan haberi yok.
    adama amazonda ki aciklamayi aciyorum.okuma yazma bilmeyen mamo gibi bakiyor.adama merkezinize size bilgi bersinler diye kayit acacagim.sube adiniz nedir diyorum.magaza muduru diye gelen adam kasiyere soruyor.

bimden yukleten var mi?
    hediye ceklerinin kodlarini bilen var mi?

Alıntıları Göster
    Amazonda açıklamanın olduğu linki paylaşabilir misiniz hocam?

• organizeis O kullanıcısına yanıt
    Olmaması için sebep yok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: organizeis

arkadaşlar malumunuz amazon sektör olarak elektronik geçmiyor. Axess elektronik sektörlerinden 3 defa 750 tl harcamaya 250 chipp para kampanyası için sektör olarak elektronik olan teknosadan 750 liralık amazon hediye kartı alsak 3 adet 750 lira harcamanın 1 adeti kampanya dahilinde sayılır mı? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi?
    Amazon sektör olarak elektronik gecmedigine eminmisin ona göre alışveriş yapacam

• Amozon elektronik gecmiyor.

• 20-30 liralik indirim icin 750 liralik cek aliyorsaniz yuh.

Arkadaslar harcamanin siniri yok, artik bu ceklerden, puanlardan sIKILdIm, surekli harcamaya tesvik ediyor.

Not:Ag altinda bonuslarinizi kullanarak altin alabilirsiniz. Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirkul20 -- 21 Aralık 2019; 17:36:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parafla teknosadan alan var mı ?
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.

• İşliyor.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Paraf günümle birleşiyor mu peki ?
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Harcama parafposundan geçti. Birleşmemesi için bir sebep görmüyorum. Ama yarın belli olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.