Şimdi Ara

Yapı Kredi'den Mobil Kullanıcılara Özel Generalmobile.com’dan %10 İndirim Kazanma Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yapıkredi den böyle bir mail aldım. bu mail beni biraz üzdü ama daha çok sevindirdi. üzüldüğüm kısım şansızlığım daha geçen hafta sonu eşimle dolaşırken ona telefon bakıyorduk ona aldım. hem Yapıkredi müşterisi olup hem de bu kampanyayı kaçırmak üzdü. ama kendime de alacağım. hem general mobile sitesinden hem de yapıkredi kampanyasından yararlanarak.

Detaylar:
    Yapı kredi mobil uygulamasına giriş yapan kullanıcılara generalmobile.com'da kullanılmak üzere %10 indirim veriliyor.
    www.yapikredi.com.tr
    Generalmobile.com’dan %10 İndirim Kazanma Fırsatı Yapı Kredi Mobil’de! | Kampanyalar | Yapı Kredi
    https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/169048

Yapı Kredi'den Mobil Kullanıcılara Özel Generalmobile.com’dan %10 İndirim Kazanma Fırsatı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yapı kredi müşterisi olup kodu kullanmayacak olan varsa bana verebilir mi??
  • general mobile ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu başlığa General Mobile da %10 İndirim yazmak çok mu zor geliyor? Bi bitmediniz be kardeşim, belirsiz başlık atayım ilgi çeksin, çok kişi okusun, aferin, verin madalyasını arkadaşın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanaGGa1 kullanıcısına yanıt
    vereyim ama yapı kredi kartıyla alma koşulu yok muymuş?

• OsmanaGGa1 kullanıcısına yanıt
    YKB11Q6

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi sitesinde pahalı zaten indirim kodu ile alınca bile aynı fiyata zar zor geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon ucuzlayacağına pahallanıyor. 1800 lira yapmışlar. Bu kadar rekabet varken neyin kafasını yaşıyorlar?

• Kod kişiye özel demiş ama aynı kod
    YKB11Q6

• farukcifci7 kullanıcısına yanıt
    benim kod da aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Telefon ucuzlayacağına pahallanıyor. 1800 lira yapmışlar. Bu kadar rekabet varken neyin kafasını yaşıyorlar?
    ilk başta bende böyle düşündüm ama aslında öyle değil mevcut indirim ile diğer sitelerden daha uyguna geliyor. bir de diğer sitelerde yaptığım araştırmaya göre teslimat aralığı çok uzun. üşenmedim aradım general mobile'ı aradım ben gm9 pro almak istiyorum sipariş versem bugün ne zaman kargolarsınız dedim bugün kargoya verilir dedi.
  • general mobile nedir ya bunun gibi yüzlerce indirim mesajı var paylaşılacak bir başlık değil
    paylaşmak istenilyorsa da başlığa bir zahmet general mobile midir nedir yazılsın bari
  • Bedava verilse dahi alınmayacak bir telefon ve 5 para etmez bir marka

• neye üzüldün ki, sitede 1800 lira, trendyol'da 1600, çek varsa daha da uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrukka

ilk başta bende böyle düşündüm ama aslında öyle değil mevcut indirim ile diğer sitelerden daha uyguna geliyor. bir de diğer sitelerde yaptığım araştırmaya göre teslimat aralığı çok uzun. üşenmedim aradım general mobile'ı aradım ben gm9 pro almak istiyorum sipariş versem bugün ne zaman kargolarsınız dedim bugün kargoya verilir dedi.

Alıntıları Göster
    hocam üstte linki attım. nasıl arama yaptınız bilmiyorum ama direk çıkıyor ucuzlar

• quote:

Orijinalden alıntı: htcrio077

general mobile ne
    Generalin mobil versiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

neye üzüldün ki, sitede 1800 lira, trendyol'da 1600, çek varsa daha da uygun

Trendyol daki teslimat süresi: Tahmini Teslimat Tarihi: 14 - 22 Kasım hem bir kaç kişiden sitesinden almanın bazı artıları olduğunu duydum mesela aynı gün kargo gibi. Ben sabırsız adamım üstad öyle 10 gün bekleyemem. Bende bu olayı anlamıyorum adamın elinde stok yok indirim yapıyor. Neye göre indirim yapıyor ki. Hadi stok var yoğunluktan dolayı diyeceğim ama 10 gün be abi...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrukka

Trendyol daki teslimat süresi: Tahmini Teslimat Tarihi: 14 - 22 Kasım hem bir kaç kişiden sitesinden almanın bazı artıları olduğunu duydum mesela aynı gün kargo gibi. Ben sabırsız adamım üstad öyle 10 gün bekleyemem. Bende bu olayı anlamıyorum adamın elinde stok yok indirim yapıyor. Neye göre indirim yapıyor ki. Hadi stok var yoğunluktan dolayı diyeceğim ama 10 gün be abi...

Alıntıları Göster
    tercih meselesi. yarı fiyatına satsın, 2 ay da beklerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.