Şimdi Ara

** 999 TL Gamepower GPR24C144 Curved 23.6'' 1ms 144Hz FreeSync VA Monitör(%11 İndirimle 890 tl) **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gamepower Gpr24c144 Curved 23.6'' 1ms 144hz Freesync Va Monitör - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/gamepower-gpr24c144-curved-236-1ms-144hz-freesync-va-monitor-P266289260

Curved VA panel.

999 tl. %11 indirim çekiyle 890 tl.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandım, iade ettim, tavsiye etmiyorum. Ekran çok değişik bir parlama yapıyor, ekrana bakmak gözlerimi yoruyordu. Ekrana 1 saatten fazla bakmak büyük problem.

• socket 939 kullanıcısına yanıt
    Tüm ekranlar için f.lux tavsiye ederim

• Monitör çöp

• Nedir bu hocam biraz bilgi verir misiniz?

• https://www.sihirlielma.com/2012/12/26/flux/

uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna gerek yok. Ayarlanabilse de oldukça yapay bir ton veriyor. Windows'un kendi gece ışığı ayarı güzel iş görüyor.

Ayarlar -> Sistem -> Monitör -> Gece ışığı ayarı
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Uyandığım saate göre güneş battıktan sonra otomatik ayar yapmasını seviyorum hocam ben, ve de farkettirmeden yavaş yavaş yapıyor. windows ve apple'daki night shift bile bu kadar iyi değil bu konuda. bir tık üzeri mavi ışık filtreli gözlük bunun
  • Gamepower her ürününü piyasanin 100 200 tl aşağisina çikartabiliyo nasil yapiyorlar acaba mekanik klavyeleri oyle kulakliklar öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Gamepower her ürününü piyasanin 100 200 tl aşağisina çikartabiliyo nasil yapiyorlar acaba mekanik klavyeleri oyle kulakliklar öyle
    mekanik klavyelerinin plastik kalitesi baya düşük. bu arada warlock modelinden bahsediyorum.

monitörde de dip fiyatlı parçalar kullanıp fiyatı düşüyorlardır muhtemelen. fakat tamamen kötü ürün diyip haksızlık yapmamak gerek bir samsungun giderleri ile gamepowerinki bir değil. samsung, benq,asus gibi markaların markalaşmanın da verdiği etkiyle fiyatları yükselebiliyor. gamepower, rampage gibi ürünler bu konuda daha avantajlı. marka kaygısı yaşamadıkları içinde hem kaliteden düşüp hemde giderleri az olduğundan uygun fiyatlı ürün çıkarabiliyorlar. hatta aynı malzemeleri kullanıp ürün satsalar bile gamepower oldukça ucuz satabilir, pazar maliyeti düşük olduğu ve tam markalaşmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 18 Kasım 2019; 11:43:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.