Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.500
Cevap
406
Favori
880.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10211022102310241025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şahsi fikrimi söyliyim. Diablo nun grafikleri, türkçe desteği ve arkasındaki profesyonellik muazzam. Ama ekran rengarenk. Oyun çok hızlı. İnsanın bütün tuşlara spam leyesi geliyor. Hespine aynı anda bas. Ama poe de strateji yapabiliyorsun. Karşıdan ok geldiği zaman dodge layabiliyorsun. Ölmemek için mob ların arasından kaçıyorsun. Evasion ın yetmediğini hissediyorsun.
    Ben oyumu daha yavaş oynanışlı diablodan yana kullanırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Poe de bana göre hala 2 haftanın ötesini oynatamıyor.

Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Serinin durumunu güzel anlatmış:

Diablo IV [ANA KONU] | 9. SezonKneecap Jakeyoutube
    Support the channel: https://www.patreon.com/c/KneecapJake When I think of Diablo, I don’t remember the loot or the grind. I remember atmosphere. The Butcher’s lair. Tristram’s music. The claustrophobic maggot tunnels. Diablo 4 promised to bring that feeling back, but it didn’t. In this video I talk about why those early Diablo games still stick with me to this day, and why Diablo 4 left me feeling so empty, and what that might say about the way modern games are being made. --------------------------------- Timestamps: 00:00 Why Diablo's Atmosphere Mattered 01:41 Diablo 1 is still great today 05:15 Support for the Channel 05:34 Diablo 2 has Atmosphere 10:41 Diablo 3 Started to Change Things 16:42 Diablo Immortal Was the Turning Point 18:09 Diablo 4 Started Well, But... 21:41 The Other ARPGs - Path of Exile and Lost Ark 23:27 The Games Industry has Changed Follow me Twitch: https://www.twitch.tv/kneecapjake Instagram: https://www.instagram.com/kneecapjake/ Twitter: https://twitter.com/KneecapJake Facebook: https://www.facebook.com/kneecapjake Discord: https://discord.gg/M3UgJPubxS --------------------------------- Support my channel - these are affiliate links which means if you buy something we'll receive a small commission. Get 20% off VIVOBAREFOOT SHOES: https://tidd.ly/3VGfVqx (20% off discount code KNEECAPMEDIA20) Get a discount on Lono Barefoot Shoes https://lonowear.com/?ref=fmwyxjaj (code KNEECAPJAKE) My camera: https://amzn.to/4geuGYZ My microphone: https://amzn.to/41bVhRX My watch: https://amzn.to/4i4MKX4
    https://www.youtube.com/watch?si=zfgAC8YDICfIeg33&v=yGcMoJqhMlk&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle olmalı zaten? Diablo da karanlık olmalı, diablo 2 den haberiniz var mı? Bu serinin olayı zaten karanlık atmosfer sağlaması, nintendo oyunu tonunda değil. D4'un sınıf seçme sahnesine bakın en basidinden, oyun içi de o tonda olmalıydı. Şuan poe2 ile yanyana karşılaştırdığınızda d4'ün rengi çok açık ve karanlık atmosferi hiçbir şekilde sağlamadığı gün gibi meydana çıkıyor.

Siz diablo seviyor olabilirsiniz sorun yok ancak Diablo gerçekte bu değil.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Bahsettigim karanlik o degil ne gezdigin yer anlasiliyor ne de detaylar,goz gormuyor karanligi bu,atmosfer karanligi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 20 Eylül 2025; 11:28:50 >

O sadece act 1 için geçerli, gece'de geçiyor çünkü fakat diğer actlerde böyle bir sorun yok hepsi gündüz vakti daha aydınlık. Aslında act 1 oyuncular tarafından en çok sevilen act olmuştu act 4 çıkana kadar, karanlık temayı sevdikleri için sanırım.

End game de yaptığımız çoğu harita aydınlık ama, ekstra olarak ayarlardan aydınlık seviyesi yükseltilebilir tabi görmede problem yaşanıyorsa. Ben tam tersi aydınlık ayarını kısmıştım Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon 

• Selam arkadaşlar şu iki mytic itemi craftlamam için eksik rünleri bana verebilecek bir hayır sever çıkarmı aranızdan acaba :D

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hocam poe lerde renk cümbüşü yalnız. Atmosfer deniyorsa anlamında deniyorsa bence ikisi de eşit. Genel anlamda sadece görsel mânada deniliyorsa d4 daha başarılı, verdikleri his anlamında deniyorsa poe2 başarılı, poe1 ciddiye almam çamur gibi o oyun görsel ve hissiyat olarak (zaten onun rakibi d3)..

Neyse yarın d4 10.sezon başlayacak.

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    D4ün içerik kıtlığı var, rare eşya ve yetenek sistemi daha da özgür olursa enfes bir oyun olabilirdi, harcanmış gibi hissediyorum. Yalnız oyunun bu eksiklikleri temelden sakat.
    Ayrıca tatmin olma hissi çok çabuk geçiyor.

Tabi bu dediklerim 4. sezona kadar olan kısım. Ondan sonra bakmadım. Grafik ve seslendirmeler vs bu tarz konularda oyun gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 22 Eylül 2025; 21:27:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Tüm sistem myticler üzerine kurulu gibi myticlere ulaşmak da aşırı farm istiyor ulaşınca da bir amaç kalmıyor

Last epoch sayfasına diablonun eksik yanlarını ve last epoch un iyi yanlarını yorumlamıştım. Okumak isteyen varsa paylaşıyım. Yanlış anlaşılmasın, diablo kötü oyun demiyorum. Yorumunuza katıldığım için paylaşmak istedim. Gerçekten harcanıyor bu oyun. Çok potansiyel var. Yoksa diablo yuda severek oynuyorum.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161482188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 23 Eylül 2025; 8:11:20 >
  • Selamlar Herkese , bende yaklaşık 1 yıldır poe2 oynuyorum . poe2 forumundaki arkadaşlar bu oyunun işten gelip günde 1-2 saat oynanacak bi oyun olmadığını , ekonomiye yetişemeyeceğimi söylemişlerdi her sezon için . casual oyuncuysan diablo 4 e geç dediler :D 2 haftadır diablo 4 oynuyorum oyunun en büyük avantajı bence türkçe olması ve skil ağacının poedeki gibi devasa olmaması , tek eksiği de sanırım poe2 gibi inanılmaz skil-support gem varyasyonlarına sahip değil oyun . Yalnız poe 2 de şöyle bi şey var endgame ulaştıktan sonra yapacak bi şey kalmıyor oyunda , D4 te böyle mi ? sezon sadece endgame den mi ibaret yoksa oyunda farklı etkinliklerde mevcut mu ?

not : birde yeni sezon geldiğinde oyun içi takip edebiliyor muyuz yeni gelen sistemleri mekanikleri ve görevleri vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmehkrgz -- 23 Eylül 2025; 8:52:13 >

PoE 2'de endgame'e geçince Waystone'ları açarak Endgame bosslarına ulaşmaya çalışıyorsunuz, oyun asıl o zaman başlıyor. Diablo'da da benzer durum var, çeşitli oyun mekaniklerini vs. geçersek bu tür oyunların amacı optimum gear elde edip, kuşanıp oyun içeriğini temizlemeye çalışmak. :)

çok doğru hocam :) özellikle poe2'de ki map clearing daha çok haz veriyor bence . Keşke d4 te karakter sayısını arttırsalar

Tüm H&S türünde ki oyunlar bir yerden sonra yapacak bir şey kalmıyor hissini veriyor, oyuncu kendine spesifik bir amaç edinirse hiç bitmeyen bir oyun olabiliyor. D4 ve LE tarafında bu aşamaya gelmek daha kolay. POE biraz daha uğraştırıyor. POE bu açıdan avantajlı gibi görünüyor ama değil. Bazılarına angarya gereksiz iş yükü gibi geliyor, bazıları ise tam tersine daha uzun süre oyun diye görüyor.

2 haftada rahatlıkla temizleniyor tüm oyunlar. Bence bu türü seven birisi en azından ikinci birde oyun edinebilir. D4-Le-Poe. Üçünden ikisini seçmek güzel olur.

Kral özelden yazamadım, özelin kapalı. PS5 den mi oynuyorsun? Merak ettiğim bir şey var. İlk yani orijinal oyundayım bu yeni sezona geçmedim abbys miydi neyse ona geçmedim. O sezonu oynamak için yeni karakterle o sezonu açmam gerekiyormuş ya da 2 ay gibi bir süre sonra yeni sezonun getirdiği yenilikler eski sezona yani levelini kastığın karaktere dahil oluyormuş. Bu doğru mudur? Ayrıca hocam kullanıcı adlarımı 1 saate yazacam size d4 ve poe2 için buradan yazacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 23 Eylül 2025; 10:32:50 >
  • Diablo4'ün en büyük kötülüğü DLC almaya zorlaması bence. Oyunu çoğu kişi beğenmiyor o ayrı mevzu yine arpg oyunu sonuçta her türlü oynanılırdı 1 hafta da olsa. Ancak oyunu satın alıyorsun hop dlc çıkarıyor, üzerine seni mecbur bırakıyor onu almaya devam etmek istiyorsan. PoE de en azından 60$ lık paketi alıyorsun 600 coins veriyor. 600 coins ile stash tab aldım sırf, şuan 10 sene boyunca bi şey almama gerek yok oyun her 4 ayda bir sezon güncellemesi alıyor, 10 sene boyunca sadece 60$ lık paket ile oynayabiliyorsun sorunsuzca. Yeni mekanikler geldikçe yeni stash tab cıkarıyorlar belki dlc yerine bunu eşit gösterebiliriz ama aldığım stash tablerin yarısı zaten boş geçiyor şuan. Hatta yarısından çoğu, onları kullanırsın. En kötü 5-6 sene sonra biraz takviye yaparsın sorun değil.

Diablo öyle değil ki, oyun çıktı 2 seneye yakın dlc geldi, bu süreçte adam gibi sezon da çıkarmadı hep aynı mekaniğin farklı rengi. Dlc geldi, hype yaptırıp sattılar sezonlar hep aynı mekaniğin farklı rengi yine. Şimdi yeni DLC yapıyorlar, yakında tanıtırlar. Yüksek ihtimal paladin ve Diablo'yu getirecekler sırf satmak için yine hype ile. Bu sefer işte oyunu DLC ile baştan aşağı değiştiriyorlar diye söylentiler dönüyor yayıncılar tarafından, ne kadar doğru bilmem bana biraz marketing gibi geldi sıradaki DLCye hype yaptırmak için.

Yani ne diyim güvenip alıyorsanız hala bu adamlara zaten konuşacak bir şey yok, en azından DLC mantığı olmasaydı bi tık oynanılırdı yine iyi kötü. Benim için yine Diablo serisinde en iyisi 2. O da bu hafta yeni ladder sezonu için tarih verecekmiş, bf6 öncesi çıkarsa ona gömüleceğiz artık. Diablo'nun temasını ve hikayesini daha çok seviyorum ancak güzel bi modern diablo oyunu yapsalardı keşke. Blizzard çok fazla oyuncu cüzdanını düşünmeye başladığı için göremiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 10211022102310241025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.