Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.688
Cevap
90
Favori
481.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • redkiwi kullanıcısına yanıt

    2 yöntem de farklı saçlara göre uygulanır. Birinin diğerine üstünlüğünü kim söyledi size. Ayrıca niye yazıyoruz ki. Açık yazın buradan nerede ne kadara yaptığınızı bu işi?

  • gaygisiz38 G kullanıcısına yanıt
    İlk bakışta kötü gözksede muhtemelen zamanla düzelecektir, ben iki kere ekim yaptırdım böyle şeyler olmadı, herkesin bünyesi farklı tepkiler verebiliyor. Moralinizi erkenden bozmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda yaptıran var mı ortalama fiyatlar nasıl? Bir yerden fiyat aldım 53bine. Normal midir baya iyi sonuçları olan bir yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exciter03 -- 8 Mayıs 2025; 13:27:53 >
  • Exciter03 kullanıcısına yanıt
    Öncesini bilmeden ne anlamamız gerekiyor bu resimlerden?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın. hiç bir anlamı yok

  • Merhaba 27 yaşındayım ve saçlarım yanlardan açılmaya başladı. Tepe kısmı da seyreldi. Muhtemelen erkek tipi dökülme olduğunu zannediyorum. Birkaç gündür saç ekimi yaptıranların yorumlarını okudum ve Kayseri'de bulunan Dünyam Hastanesi ve Ahmet Tektaş Kliniği ile görüşme yaptım. Her iki yer de donörlerimin gayet iyi olduğunu söyledi. Dünyam Hastanesindeki merkezdekiler ne kadar erken yaptırırsam o kadar sonucun iyi olacağını, aksi halde donörlerin de zamanla zayıflayabileceğini söyledi. Ahmet Tektaş Kliniği ise eğer mevcut süreçte yoğun dökülmem yoksa şu an yaptırabileceğimi ifade etti. Şu an eskisi kadar yoğun dökülme yok ancak saçım fazla yağlandığında gözle görülür bir şekilde dökülüyor. Pandemi döneminde ve üniversite sınavına ve KPSS'ye hazırlandığım dönemde çok yoğun dökülmüştü.
    Dünyam Hastanesi hem safir fue hem de kalem yöntemiyle ekim yaptıklarını, son yıllarda kalem yöntemiyle yaptıkları işlemlerden daha olumlu sonuçlar aldıklarını söylediler. Bana da kalem yöntemini önerdiler. Ahmet Tektaş Kliniğinde doktor o an yoktu ancak asistanı doktorun safir fue yapma olasılığının fazla olduğunu söyledi. Herhalde hem tepedeki seyrekliklere hem de yanlardaki açıklıklara safirin daha rahat uygulanacağını düşündü. Dünyam Hastanesinde oluyor mu sormadım ancak Ahmet Tektaş'ta saç ekimi yaptıranlara 3 seans prp de hediye ediliyormuş. Saçlarım biraz ince olduğu için prp'nin de yararlı olacağını söylediler.
    Acaba benim yaşlarımda olup saç ektiren var mıdır? Biraz daha bekleyip beklememe arasında kaldım. Bir de Kayseri'de yaptıran olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.