Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.572
Cevap
234
Favori
1.139.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uygun hangi mağazada satışı var yardımcı olurmusunuz.
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

Son durum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankamon09

iyi geceler hocam. note 8 pro versiyonunu en uzun süre kullanan sanırım sizsiniz. işallah uzun süre kullanırsınız. deneyimlerinizi daha fazla yazar mısınız?
    örnek olarak;
    whatsapp ile görüntülü görüşmede telefon ısınıyor mu?
    oyun oynadığınız da 20 25 dk ısınıyor mu ?
    günlük kullanımda ( müzik, fotoğraf, video izleme sosyal medya ) gibi durumlarda şarj durumu nedir?
    şarj olurken bariz bir ısınma var mı ?
    note 8 ve pro modeli arasında kalıyorum ( birçok kişi de bu şekilde.)
    şimdiden teşekkür ederim.
    WhatsApp konuşma da ısınma yaşamadım

Call of duty oynadım hiç ısınmadı

Şarj da en fazla 38 dereceye çıktı.

Oyun dışı kullanım da gün içinde şarja takarsan anla ki tel arızalı 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tutankamon09 T kullanıcısına yanıt
    Telefon ısınmıyor. PUBG Lite oynadım ısınma hissetmedim. Şarj durumu normal kullanımda bir günü rahat çıkarıyor. Şarj olurken ısınmıyor. Şöyle diyim G90T 730G ye denk gelen bir işlemci ama bence daha üstün YouTube'daki bazı videolarda 845'e yaklaşan performansları var. AnTuTu skorları oldukça iyi ve bunu ispatlıyor. Bana sorarsanız Note Pro 8 alın derim. Note 8 almaktansa 665 yerine Snapdragon 710 işlemcili bir telefon da tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 23 Ekim 2019; 14:54:8 >
  • Selamlar,
    Samsung S7edge telefondan redmi note 8 pro ya geçiş yaptım.
    Performans ve batarya konusunda bu kadar iyi sonuçlar alacağımı tahmin etmiyordum.
    Günlük kullanımda ciddi şekilde hızlı ve akıcı.
    Telefon &70 şarj ile açıldı(Dün akşam 23:30'da), şuan %27 ve 2 saat 53 dk ekran kullanım görünüyor. bu sürenin çoğunda uygulama kurulumu ve arka planda wifi üzerinden backup indirdime oldu. bu süreçte ısınma sorunu yaşamadım.
    Şuan tek derdim telefon dan Volte yi kapatamıyor olmam.

oyun oynamaz, müzik dinleyip sosyal medyada takılır. derste tahtanın fotoğrafını çeker. şarj süresi kendisi için önemli.

bu kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda, stabil biçimde 2-3 yıl çalışacak bir telefon arıyorum. bu üçlüden hangisini tavsiye edersiniz?

Orijinalden alıntı: oguz58

arkadaşlar note 8 pro - mi 9 lite - mi 9t arasında kaldım. arkadaşıma alacağım.

oyun oynamaz, müzik dinleyip sosyal medyada takılır. derste tahtanın fotoğrafını çeker. şarj süresi kendisi için önemli.

bu kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda, stabil biçimde 2-3 yıl çalışacak bir telefon arıyorum. bu üçlüden hangisini tavsiye edersiniz?
    Ben de bu cihazlar arasında kaldım. Tavsiye bekliyorum.

Orijinalden alıntı: qkhn83

Note 8 pro kullanıyorum. Dediğin kullanım da şarjı gün içinde bitirmen imkansız
    hocam aslında bu konuda eminim, kesinlikle bitmez.

benim kararsız kaldığım nokta, üçü de benzer fiyatlarda. hangisini alırsam en iyisini almış olurum? hangisinin ömrü daha uzun olur?
  • https://www.log.com.tr/surpriz-kalmadi-iste-tum-detaylariyla-redmi-note-8t/

Log'un haberine göre Note 8T'de işlemci değişmemiş maalesef aynı arkadaşlar 730G yok yine 665 ile geliyor sadece NFC özelliği eklenmiş. Bu da demek oluyor ki 730'lu model çıkarmayacaklar. Yabancı kaynaklardan okuduğum yazıda da 2020 yılında Redmi Note 9 serisi çıkmayacak. Note 8T son telefon olacakmış. Bu da demek oluyor ki 2021'den önce Note 9 serisi çıkmayacak gibi görünüyor tabi bunlar sadece öngörü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 23 Ekim 2019; 15:49:51 >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    pro da varmış

• oguz58 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum. İçine sineni al.

Orijinalden alıntı: qkhn83

Note 8 pro kullanıyorum. Dediğin kullanım da şarjı gün içinde bitirmen imkansız
    ağırlığı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 23 Ekim 2019; 16:39:52 >
  • hepsiburada.com bittibitiyor satıcısından aldığımız note 8 düzgün geldi. Bir sorunu yok görünüyor.

Xiaomi TR garantili olduğunu doğrulamak için kutu üzerindeki Evofone bandrolü ve içerisinden çıkan Xiaomi TR garantilidir etiketlerini görmek yeterli değil mi?

Orijinalden alıntı: oguz58

arkadaşlar note 8 pro - mi 9 lite - mi 9t arasında kaldım. arkadaşıma alacağım.

Ben de bu üçüne bakıp duruyorum. Bir de realme3 pro var. Snapdragon 730 için daha fazla custom rom çıkar tahminim. Güncellemeleri yada custom rom önemsiyorsanız işlemciye göre hareket edin. Mi9t üst klas grubunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 23 Ekim 2019; 17:35:56 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.