Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
179
Favori
42.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Agustos ayi 7 gece 2 yetiskin+genel transfer+iptal sigortasi
    Mng den telefonla 8460 tl ye bugun alindi. Ilgilenen arkadaslar icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramp.life

Kibris merit crystal cove
    Agustos ayi 7 gece 2 yetiskin+genel transfer+iptal sigortasi
    Mng den telefonla 8460 tl ye bugun alindi. Ilgilenen arkadaslar icin..
    16-21 ağustos arası bende orda olacağım hocam merit kalitesine güvenerek aldık umarım yanıltmazlar birde aqua olsa süper olurdu sizin tarihler ne acaba _?
  • önceki hafta sonu kıbrıs merit park da 2 gece konakladık.yemekler beklediğimden iyi idi.içki kalitesi iyi,casıno güzel.odalar ferah.sadece bina biraz eski ama belli olmuyor.plajı ufak biraz ,otelin etrafı kayalık.hizmet biraz yavaş.ama genel olarak beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTRAKYALIx

16-21 ağustos arası bende orda olacağım hocam merit kalitesine güvenerek aldık umarım yanıltmazlar birde aqua olsa süper olurdu sizin tarihler ne acaba _?

Alıntıları Göster
    10-17 agustos. Benim alma amacim yanindaki merit royal ve premiumdan faydalanmak. Umarim sorunsuz kullanabiliyoruzdur diger otelleri. Boyle yorumlar okumustum. Iyi tatiller..

• quote:

Orijinalden alıntı: watersreep

önceki hafta sonu kıbrıs merit park da 2 gece konakladık.yemekler beklediğimden iyi idi.içki kalitesi iyi,casıno güzel.odalar ferah.sadece bina biraz eski ama belli olmuyor.plajı ufak biraz ,otelin etrafı kayalık.hizmet biraz yavaş.ama genel olarak beğendim.
    Yiyecek, icecek ve hizmet de meritler iyidir. Gecen sene merit parkta gecirmistim tatili. Iceceklerin cam sisede verilmesi ve tatli reyonu (ozellikle havuc dilimleri) hosuma giden ozellikleriydi. Bu sene merit crystali secmemde snack icin iskender ve manti opsiyonlari etkili oldu:) girne otellerinin en zayif noktasi bafra bolgesinde olan animasyonlarin olmamasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Arkadaşlar eylül başında alaçatıda hava nasıl olur?
    İyi olur. Deniz de iyice ısınmış olur.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Delphin Grand Resort da rezervasyonumuzu yaptık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marmaris, fethiye, ölüdeniz civarında otel tavsiyesi olan var mı acaba?
    ağustos ortası ya da sonunda 2 yetişkin 1 çocuk(7yaş) 1 bebek(1yaş) 4 ya da 5 gün kalmak istiyoruz. Bütçemiz 7500 civarı.
  • 8460 liralık otelde havuç dilimi baklava ve iskender kebap çıkabilir elbet.. dile kolay sekkizbindörtyüzaltmış lira...
    velakin...

en kralının kilosu 100 liradan 5 kilo büülbül yuvası, şöbiyet ve havuç dilimi karışımıyla günde 1 kilo yemek üzere ve...
    yine en kralının porsiyonu 50 liradan günde 2 porsiyon yemek üzere iskender kebaptan...

beş gün boyunca yesem 500+500 lirayla 1000 lira öder yedibindörtyüzaltmış lirayı ödemekten kurtulurum...

2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 2 Ocak 2020; 10:14:46 >

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Valla haklısınız, ben iki sezondur yemek seçeneğini en arka sıraya atarak tercih yapıyorum, içki de kullanmıyorum buda etkili bu secimimde. Yine de verdiğim para çok ama çocuğu da koyunca herşey dahilin disina çıkamıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin'de tavsiye edebileceginiz, temiz ve sakin bir yer var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

8460 liralık otelde havuç dilimi baklava ve iskender kebap çıkabilir elbet.. dile kolay sekkizbindörtyüzaltmış lira...
    velakin...

en kralının kilosu 100 liradan 5 kilo büülbül yuvası, şöbiyet ve havuç dilimi karışımıyla günde 1 kilo yemek üzere ve...
    yine en kralının porsiyonu 50 liradan günde 2 porsiyon yemek üzere iskender kebaptan...

beş gün boyunca yesem 500+500 lirayla 1000 lira öder yedibindörtyüzaltmış lirayı ödemekten kurtulurum...

2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları2020 F/P Tatil Fırsatları
    Tercih meselesi ben saygi duyarım. Zaten o fiyati odemeye kalkan insanlar normal zamanda da yiyor bunlari merak etme. Burada anlatilmak istenen aslinda bu fiyatlari talep edip de kaliteli urunler sunmayan bircok otel oldugu icin bir tavsiyedir. Bugun bir sise viskinin 200, bir sise rakinin 150, bir kucuk biranin 15 lira, bir kisi beach'e girisin 100 lira oldugu gunumuzde, insanlar hesap kitap yapmadan bir hafta krallar gibi yasamak istediginden tercih ediyor hersey dahilleri. Keske ulkemiz insanin alim gucu fazla olsa da cok daha fazla insan desarj olabilse. Belki de bu yuzden butun stresimiz, ofkemiz, depresyonumuz..

• Granada luxury belek.. haziran ayına fiyat bulamıyorum nereden bakabilirim..
  • Yorumlara baktikca gülüyorum , dün arabami almaya biri geldi fiyatta yüklü bir indirim istedi ,siz piyasayi biliyormusunuz dedigimde ben cebimdeki parayi bilirim dedi 2 saat sonra baska biri cüzzi bir indirimle aldi gitti aracimi ,yani ben gitmiyorum diye oteller boş kaldigini zannedenler her sene ayni hayal kirikligini yaşayacak malesef , haaaa ayni otele ben niye fazla veriyorum derseniz başimla beraber konuşuruz ama bana menü fiyatlari cikarmayin lütfen , insanlarin tercihlerine saygi duyduğumuz sürece problem yasamayacagimizi düşünüyorum.

• kısmen haklısınız..aslında yaptığımız eleştiri kişilerin zevklerine, tercihlerine değil.. dediğiniz gibi her aracın bir alıcısı vardır muhakkak..

lakin her şey dahil denilen ve ne yazık ki tüm sahil şeridini zapt etmiş bir tatil anlayışı aslında bizlere sunulan, dayatma bir şey.. araç gibi elzem bir konu değil.. değişik bir çok şekilde ihtiyacın giderilebileceği bir lüks..

bizim anlatmak istediğimiz ise, döviz kuruna dayanan, tatil bu elbet pahalı olacak anlayışıyla şekillenen ve turizm politikalarıyla fiyatlanan bir sektörde özellikle de vatandaşın rakamlara alışarak malın gerçek değerinin o olduğunu sanması olayıdır..

yoksa "ikinci el 94 model lada samara 20 bin lira abi, daha düşük bir araç varsa sen al da biz binek" diyenlere zaten saygı duyuyoruz.. tabi ki de onun tercihi, onun görüşü.. yoksa bizim yirmi bin liramız yok da o yüzden kıskanıyoruz falan değil... sözün özü; bu mal bu parayı etmeezz.. alan varsa da hayırlı olsun..

Menü gayet lezzetli ama hiç sağlıklı durmuyor... Bunlar kolestrol bombası, bir hafta böyle beslenseniz min 5-6 kg alnanız garanti olur... 😀🙃

• u got the point..congratulations..
  • 9-15 agustos arası 2 yetişkin 1 çocuk 6 yaş.
    5 bin tl ye kadar bodrumda adam gibi otel bulamadım. denizi güzel temiz otel olsun yeter diyorum ama fiyatlar uçmuş.
    2-3 yıl önce 3-4 bin olan oteller şuan 10 bin olmuş. Kuşadası çeşme falanda olabilir. önerisi olan varm
    ıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 3 Ocak 2020; 1:30:29 >
    Saygı duyarım. Şöyle de bir şey var, insanlar 8460 lirayı otele verebiliyorsa ben zannetmiyorum dişinden tırnağından arttırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 3 Ocak 2020; 4:28:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkes, dilediğince kendi görüşünü yazabilir ve yazılanlardan herkes dilediğince faydalanır ya da faydalanmaz..forumlar zaten bunun için var..

bu yaz için 2 yetişkin 1 çocuk kategorisinde 5 gün 7.000-10.000 arası dilimde fiyatlanan otellerde konaklayan misafirlerden birçok olumsuz dönüş alacağımızı ve onlara sunulan daha doğrusu dayatılan hizmetlerin asla o fiyatları etmeyeceğine dair yorumları bir kaç ay sonra okumaya başlayacağımızı düşünüyorum..

verilen otel isimlerine ve ücretlerine baktığımızda ortaya çıkan skala bende böyle bir düşünce uyandırdı.. memnuniyet belirtilen yorumlarda ise çok büyük oranda kendi ihtiyaçlarına göre oteli fiyat-performans grafiğinde kabul edilebilir sınırlar içerisinde satın alanlara yönelik göstergelerin hakim olduğu görünmektedir...

akdeniz bölgesinde birçok otelin 12 yaş altına ücret uygulamadığını düşünürsek iki yetişkin bir çocuk için çok üst düzey birkaç otel hariç gecelik 1000 liranın makul olduğunu ve 5 gecede bu işin 5000 lira ile bitmesi gerektiğini, olmuyorsa da bebekli aileler hariç olmak üzere oda kahvaltı farklı lokasyonların denenmesi gerektiği düşünüyorum..

konu başlığına uygun olarak da katkıda bulunmak adına sömestr tatili için afyon termallerinin kendi sitesinden üye olarak indirimli fiyatlara ulaşmayı ya da temmuz-ağustos dönemleri için gökova ya da güzelçamlı koylarına yakın oda-kahvaltı konseptli butik otelleri, kiralık villaları incelemenizi ve küçük yolculuklarla hakikaten denizde yüzdüm diyebileceğiniz koylara gitmenizi önerebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 3 Ocak 2020; 10:17:8 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.