Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
179
Favori
43.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz ordayken hava çok sıcaktı 32-36 derece aralığında ama rüzgarı da kuvvetli şemsiyeleri devirebiliyor bazen. Eylulun ilk haftası da iyi olur diye düşünüyorum. Sauna,buhar odası,tuz odası da yeni olduğundan mı bilmiyorum çok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Biz ordayken hava çok sıcaktı 32-36 derece aralığında ama rüzgarı da kuvvetli şemsiyeleri devirebiliyor bazen. Eylulun ilk haftası da iyi olur diye düşünüyorum. Sauna,buhar odası,tuz odası da yeni olduğundan mı bilmiyorum çok iyiydi.
    tşk ederim
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Ekim ortalarinda didim tarafina gidilirmi fikriniz nedir ? Saglik personeliyiz izinlerimizi anca o zamana ayarlabiliyoruz. Oteli cok ovmusler bi gidip gormek lazim alanya sicak oluyor ekimde oglen rahatca denize girilebilir durumda ama didim nasildir acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthbsbg

Ekim ortalarinda didim tarafina gidilirmi fikriniz nedir ? Saglik personeliyiz izinlerimizi anca o zamana ayarlabiliyoruz. Oteli cok ovmusler bi gidip gormek lazim alanya sicak oluyor ekimde oglen rahatca denize girilebilir durumda ama didim nasildir acaba ?
    Antalya tercih edin.

• 1-6 eylul arasi ege tarafinda f/p otel onerisi alabilirmiyim cocuklu aile icin

• quote:

Orijinalden alıntı: fthbsbg

Ekim ortalarinda Didim'de anca rüzgar sörfü yaparsınız .....

• Merhaba. 2 arkadaş antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz 6 gece için. Kişi başı 1500 lira gibi bir rakamla önerebileceğiniz bir otel var mı? Şimdiden teşekkürler
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Otel bu sene mi açıldı hocam? Denizi nasıldı? Didim’de deniz deyince insanın aklına Altınkum geliyor gerçi. Akbük biraz gölgesinde kalıyor haliyle.

• Merhaba arkadaşlar,
    01/04 Ekim tarihinde 2 yetişkin-2 çocuk aquasis de luxe resort Didim otelde 4 gün konaklama yapmayı düşünüyorum. Otel hakkında olumlu/olumsuz düşüncelerinizi rica ederim.

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt
    Asla. gidilmez. Aydında yaşayan biri olarak söylüyorum bunu. 20 eylülden sonra ne Kuşadası, ne de didim zevk vermez artık. Mayısta gidin ama ekimde asla. En iyisi Antalya olur Ekim için.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ailem aslinda alanyada farklilik olsun degisiklik yapalim dedik ama dediginiz gibiyse hic bosa istanbuldan o yolu cekmeye gerek yok. Tesekkur ederim.

• Gecen sene eylülde 2 gece 3 gün Titanic Bodrum Deluxe otelde 2200 TL ye kalmıştım. Gercekten inanılmaz memnun kalmıştım. Suan fiyatlara bakıyorum da tatil isi yalan :)

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt
    Gecen sene 29 ekim tatilinde denize girmistik Didim'de ve resmen efsaneydi. Ancak arkadaslarin da dedigi gibi cok riskli olur. Eger yagmur vs olursa otele kapanir kalirsiniz ki hicbir etkinlik vs olacagini düşünmüyorum o durumda.

• arkadaşlar merhaba, 5-13 Eylül arası, max 12.000 TL'ye kadar Ege veya Antalya'da, her şey dahil bir otel bakıyorum, min 5 gece kalacağız eşimle, full hizmet olan bir otele ihtiyacım var, denizi de güzel olmalı, hangi otelleri tavsiye edersiniz?

Bahsettiğim Eylül tarihlerinde Ege'de tatil nasıl olur, malum su soğuk ama yağışlar korkutuyor sadece, sizce Antalya mı yoksa Ege mi?(Özellikle Muğla tarafları)
  • Diverso kullanıcısına yanıt
    Iznim bi belli olsa hemen ararayagim sizi ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Bu mesaj silindi.
    %6 İNDİRİM KAMPANYASINA DAHİL OLAN TESİSLER;

Regnum Carya
    D Resort Göcek
    Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa
    Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa
    Sueno Hotels Beach
    Sueno Hotels Deluxe Belek
    Sueno Hotels Golf Belek
    Club Marvy
    Trendy Aspendos Beach
    Trendy Verbena Beach
    Trendy Palm Beach
    Trendy Lara
    Trendy Side Beach Hotels
    Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort
    Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
    Limak Limra Hotel & Resort
    Porto Bello
    Elite World Marmaris Otel
    Diamond Of Bodrum Hotel
    İncekum Beach Resort
    Diamond Premium Hotel & Spa Hotel
    Royal Alhambra Palace Hotel
    Royal Holiday Palace Hotel
    Royal Seginus Hotel
    Royal Seginus Hotel
    Royal Taj Mahal Hotel
    Royal Wings Hotel
    Salmakis Otel Bodrum
    The Bay Beach Club
    Queen's Park Göynük
    Queen's Park Le Jardin Resort & Spa
    The Marilis Hill Resort Hotel & Spa
    Nashira Resort Hotel & Aqua Spa

Tüm SETUR Yetkili tesislerde indirimlerimiz devam etmektedir.
    İndirim oranları tesise göre değişiklik göstermektedir.
    Teklif istemeyi unutmayınız.

İyi Forumlar.

• Emniyet Genel Müdürlüğü'den alınan geçici verilere göre 2020 yılı Temmuz ayında Ülkemizi ziyaret eden yabancı sayısı geçen yılın aynı ayına göre %85,9 oranında bir azalış göstererek 932 bin 927 oldu.

2020 yılı Ocak-Temmuz döneminde Ülkemizi ziyaret eden yabancı sayısında geçen yılın aynı dönemine göre %77,97 azalış kaydedilmiştir.

KAYNAK: Foreks Haber
  • nedenyoksun kullanıcısına yanıt
    Ben bu otelde geçen sene kaldım. Çok büyük ve temiz bir otel. Kumsalı güzel ama oradan denize girerseniz deniz biraz bulanık. İskeleden resmen akvaryum gibi balıklarla yüzülüyor. Havuz yeterince büyük. Aquaparkı çok güzel ancak pandemi ve sizin gideceğiniz tarihte sezon dışı olması nedeniyle kaydıraklar kapalı olabilir. Yemekler orta üstü iyiye yakın.

• soguknewale S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.