Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.624
Cevap
131
Favori
387.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • celalyuksel kullanıcısına yanıt

    Tabi, bölge müdürlerine vs dm atabilirsiniz bulursanız eğer sosyal medyada.

  • Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

    Merhabalar hocam btk ya şikayette bulundum bana böyle cevap verdiler ön başvuru vs. dediler bende ön başvuruda bulunmak istiyorum dedım. İnternetten baktıgım zaman Sancaktepe İlçe Telekom müdürlügü bulamadım ne yapmam lazım yan ilçe müdürlügüne versem sıkıntı olur mu

  • @XpressMusic34 hocam Yusuf kıraç a twitterdan yazdım, ttdestek yazdım twitterdan, bölge müdürüne ne linkedn den yazdm, bugün de Türk telekom il müdürlüğünü aradım görüştüm herhangi bir çalışma yok sizin orada görünen de yok dedi 2023 yılına kalır 2 yıl sürer büyük ihtimalle dedi proje yapılacak genel merkez onaylarsa ihtiysç varsa o şekilde yapılır diyorlar şuan dilekçe de toplasanız çözüm olmaz dedi işterseniz müdürümle de görüştüreyim sizi dedi. O şekilde kapattık durumun mağduriyetini de anlattım ama yapacağımız birşey yok diyor genel merkez bütçe ayırması lazm diyor son durum bu şekilde. Valiliğe dilekçe topladık ilçe geneli belediye başkanı ve il meclis üyeleri ile görüştük kendileri de görüşüp yardımcı olacaklarını söylediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstanbul Sancaktepe ilçesi Ümraniye ilçe Telekom Müdürlüğüne bağlı.


    Adresini vereyim.


    Adres: İnkılap, Küçüksu Cd. No:56, 34768 Ümraniye/İstanbul


    Erişim planlama birimi ile görüşmelisiniz boş port konusu ile ilgili hocam. Ön başvurunuzu da giriş kattaki müşteri bölümünden alırlar.

  • celalyuksel kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam.


    Tabiki işin ilgilileri (Telekom yöneticileri) neyin ne olduğunu çok daha iyi bilirler. Yani bütçe meselelerini bizim bir vatandaş olarak dışarıdan bilebilmemiz mümkün değil. Size de bütçe meselesi özelinde bir yanıt verilmiş. Yine de size tavsiyem, binanız olarak veya sokağınızdaki komşu binalarınız olarak ortak bir dilekçe hazırlayarak bunu bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğüne teslim etmek. Başvurunuz kayıt altında olur, reddedilse bile en azından sistemlerinde kayıtlı olarak adresinizden bir talep olduğu görülür ve eğer bu yatırım döneminde yapılamıyorsa bile önümüzdeki yatırım dönemlerinde değerlendirmek üzere sistemlerine kayıt ederler.


    Bu süreçlerde ümitsiz olmayın hocam. Sadece çok ısrarcı olmayın, belirli dönem aralıkları ile başvurularınızı takip edin. Çok sık başvuru yaptığınızda durum çok ters tepebiliyor. (forumda örneklerini çok görmüştük)





  • @XpressMusic34 anladım hocam açık kapından kayıt oluşturdum, hazirana kadar bekleme de olacam bakalım, valiliğe dilekçe de gidecek ilçe geneli toplu bayramdan sonra bakalım ne olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam erişim planlamayla bizim görüşme şansımız varmı ben 1 2 kere gittim il müdürlüğe şuan vdsl var fiber istiyorum diye orda bi adam ortalıkta dolanıyo gelmez vs dedi 1 2 bişi anlattı.Erişim planlamayla görüşme hakkımız varmı yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celalyuksel kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun hocam. Bu işlerde yetkili kurumun BTK olduğunu da unutmamak gerekir. Oraya da tuketici.btk.gov.tr adresinden kayıt açabilirsiniz belirli dönemlerde.

  • Müsaitlerse görüşebilirsiniz bir engel yok hocam. Onlar da sen ben gibi insan. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

  • 2 kez açtım hocam şuan bir tanesi hala inceleme de btk da @XpressMusic34


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celalyuksel kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam

  • Bulunduğum yer mustakil, altyapı yok, Netspeed den abonelik almak istiyorum, Turktelekoma dilekce yazsam, müdürlüge gitsem altyapi çekerler mi? Altyapı için turktelekomdan mi internet aboneliği almam gerekiyor?

  • Merhaba arkadaşlar,


    Binamız kentsel dönüşümle yeni yapıldı, mahallede fiber altyapı var. Biz daha taşınmadık fakat ben işleri hızlandırıp bir an önce bina girişine fiber kutusunun konulmasını sağlamak istiyorum.


    Gidip dilekçe versem dikkate alırlar mı? İkametimizi de taşımadık, internetlerimizi de taşıma talebinde bulunmadık çünkü. Daire tesisatlarımız yapıldı, oturma raporumuz, yasal izinlerimiz mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 29 Nisan 2022; 11:51:38 >
  • cinoktahan kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Altyapı çekimi için belirli bir işletmeciden peşinen abonelik almaya gerek yoktur. Ancak Turk Telekom altyapı çekim işlemleri öncesi sizden bir ön abonelik başvurusu alacaktır. Bunun anlamı, bu adreste bir talep var ve bu talebe göre altyapı çalışması yapacağız demektir. Birçok forum arkadaşımız altyapı çekimi tamamlanınca bu ön başvuruyu iptal edip başka sağlayıcıdan hizmet alıyor ama herhangi bir ceza bedeli vs var mı bunu bilmiyorum, araştırmak gerekir. Forumumuzdaki üyelere de sorabilirsiniz.

  • sushi. S kullanıcısına yanıt

    Binayı yapan müteahhit veya daire sakinlerinin (sahiplerinin veya kiracıların) hazırlayacağı ortak dilekçe işinizi görecektir. Hatta müteahhitlik firması bina yapı dosyası ile bağlı olunan Telekom Müdürlüğüne bizzat başvuru yaparsa süreç daha kolay oluyor, bilginize.

  • Teşekkürler hocam, konudaki ilk mesajınızı okuyup hazırlıklı olarak gittim dün apartman sakinlerine imzalattığım dilekçemle. Oradaki görevli arkadaş da bir dilekçe getirin dedi, hazır dedim ve verdim.


    Durumu anlattım, ekiplerle ve altyapı birimiyle görüştüler yanımda. Mahallede fiber vardı zaten, bizim apartmana ek kablo/kıl kablolar çekilmemiş, o çekilecek, süre veremiyoruz dedi telefonda görüştüğü ekip. Ama sıraya alınmış, sistemde gözüküyor dediler.


    İşlemleri hızlandırmak için bir ön talep oluşturmamı söylediler. Mevcut hattımı taşıyacağımı söyledim, taşıma talebinde hemen internet kesiliyormuş. Bu sebeple yeni abonelik için ön talep de oluşturmadım. Aslında sorun olmuyorsa/iptal edilebiliyorsa ön talep oluşturup sonra iptal edip taşıma yapabilirdim , o an aklıma gelmedi. Bayramdan sonra müteahhitle görüşürüm ve gidip bir ön talep de oluştururum olmazsa.





  • Güzel konu olmuş. Altyapı için şikayet yazmıştım. Binada 8 dairelik kutu olduğunu söylediler ve binada 15 daire var. Tekrar şikayet ettim. Cimer'den BTK'dan yazdım. Türk Telekom'un CEO'suna CTO'suna kadar yazdım bakalım bekliyoruz. Son olarak da bayramdan sonra bölge müdürlüğüne gidip dilekçe vereceğim. 2022 yılında uğraştırdıkları şeylere bak vatandaşı gerçekten yazık.

  • Arkadaslar merhaba,
    Yeni tasindigim apartman yapilali 1 yıl olmuş. Altyapı yok binada hiçbir şekilde Adsl bile yok. Apartmandakiler başvurmuş ama sonuç alamamis. Benim dairenin balkonundan baktığımda arka sokakta yeşil direk var. Ondan 5.kata kablo çekerler mi sizce?
    Adsl bile benim için yeter. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam. Olur, yine buradan yazarsınız gelişmeleri :)

  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.