Şimdi Ara

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami Translation Tool

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami Translation Tool

Öncelikle bu çeviri araçı için şu anda elimde görüntüler bulunmaktadır. Oyunu daha indirmedim ve oyunun çeviri araçları internette bulunmaktadır.

Uyarı : Bu çeviri araçları benim veya arkadaşım tarafından yapılmamaktadır. Bu çeviri araçları internette bulabilirsiniz ve bilgi alabilirsiniz. Çeviri araçların hepsi ücretsizdir. Sizden para veya her hangi bir hak talebinde kimse bulunumaz.

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami için .par dosyalarını ayaklamanız için gereken araç. Github üzerinde herkese açık olan gibbed kullanıcısı tarafından yapılan araçtır.
    Kaynak :
    GitHub
    gibbed/Gibbed.Yakuza0
    https://github.com/gibbed/Gibbed.Yakuza0

uyarı : yakuza 0 için sprite_c.par dosyasında hatalı bulunabilir.

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami exe dosyasına i ö ş gibi harfleri eklemek için exe yi düzenlemenize gereken program ve aynı zamanda çeviri de yapabileceğiniz araç zenhax forumunda kaplas adlı kullanıcı tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır.
    kullanıcı kaynak :
    Araçların ve yardımların yapıldı kaynak :
    zenhax.com
    Yakuza 0 PC Text Tools!!! - Page 2 - ZenHAX
    https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=9324&start=20

indirme :

araçtan görüntü
    Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami Translation Tool

Oyun şu anda elimde olmadığından dolayı detaylı olarak anlatım yapamıyorum. Steam üzerinden oyunun indirmesi tamamlandığı vakit oyun dosyaları üzerinde incelemeleri yapıp detaylı anlatım eklenecektir.

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byramklc -- 5 Eylül 2019; 12:33:40 >

• Yakuza oyunlarının dil dosyası olsa bile çoğu diyaloglar ve yazılar grafikle kaplandı diye biliyorum.

iyi forumlar
    Elinize sağlık, kolay gelsin.
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıktaki translateyi translation yaparsan ya da başlığı çeviri aracı olarak düzenlersen daha güzel olur.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.