Bildirim
Pokemon Masters, Android ve iOS için yayınlandı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
pokemon crater zamanını hatırlayanlar ve oynamış olanlar +ya tık. -
Bİlgisi olmayan arkadaşlar için söyleyim, bu oyun Pokemon Go'ya rakip falan değil. Oturduğunuz yerden oynadığınız bir oyun. -
İndirip denedim, yugioh suel mastersa benziyor arayüz olarak. 2 dk oyun oynamak için 10 dk yazi ve diyalog okuyorsunuz. Dayanamadım geri sildim. -
Şimdi pokemonvortex oldu, halen oynarım. -
Aynısını yazmaya girmiştim. Sürekli diyalog, saçma efektler, zevksiz sıra tabanlı oyun. Sildim.quote:
Orijinalden alıntı: mr.biceps
İndirip denedim, yugioh suel mastersa benziyor arayüz olarak. 2 dk oyun oynamak için 10 dk yazi ve diyalog okuyorsunuz. Dayanamadım geri sildim. -
Oyunu hiç beğenmedim ve başarılı olmamış. Bu oyunu oynayacağıma giderim Pokemon Firered Gameboy Advence oyununu telefonuma kurar oynarım daha iyi. Biraz eski nesil ama bunlardan kat kat iyi olduğu kesin -
Bu oyun bile en az 2 GB ram istiyor -
Pokemoncraterin animasyonlu halini yapsalar dünya kadar satış yapar ama hala tık yok -
Tanıdık geliyor nikin. Eski nickim ((-_Handsome_-))quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
pokemon crater zamanını hatırlayanlar ve oynamış olanlar +ya tık. -
Ozan ben eski nikim oz_bekquote:
Orijinalden alıntı: Jvats
Tanıdık geliyor nikin. Eski nickim ((-_Handsome_-))
Alıntıları Göster -
Pokemon Go ios ‘da hala yok neden ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
pokemon crater zamanını hatırlayanlar ve oynamış olanlar +ya tık.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X