Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
31
Favori
104.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diGiheX

32" lik olanda Xbox seris s de 120 hz ancak 1080p de calisiyor. 1440p ye aldigimda hertz 60hz ye dusuyor 1440p 120hz olmasi gerekmiyormu?

Ayarlar bu sekilde gosteriyor monitor uzerinde ayar yapmam gerekiyormu?
    Hdr varsa devre dışı bırak
    FreeSync devre dışı bırak
    Xbox ayarlarından HDMİ seç
    Görüntüyü 1440p yap
    Hz 120 yap 60 olarak çıkacak

Sonra yine Xbox ayarlarından Otomatik i seç Hdmı yerine.
    Akabinde 1440p 120hz aktif olacaktır, olması gerekiyor en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler. Oluyor ancak call of duty cold war da sozde dediklerine gore series s x ps5 de 120fps destegi olucakti ancak seris s de calismiyor reddit de felan tartisma konulari varmis.

Birde bu sekilde freesync ile hdr10 dan oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 28 Kasım 2020; 4:35:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flexnacht kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar ayarları nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilirmisiniz ps5 için
  • Bu monitörü 1.4 dp yerine 1.2 dp ile kullansam ne fark olur ?
  • henüz bir birkaç sayfa geride ve öncesinde de sürüsüne bereket defa yanıtlanan bir soru.

• arkadaslar bu monitore ayaklık bulan var mı? urunle gelen ayaklıkları degıstırmek istiyorum.

• Selam beyler;
    C24FG73 kullanıyordum. Şimdi sıra büyük abisinde , çarşamba gelecek gözüküyor....
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ya PS5 aldım.4K TV vardı 60 fps oyunlarda youtubeda ki ps5 gameplay 60fps gibi akıcı olmadığından 27chg70 samsung monitörü aldım ancak halen akıcı değil hatta 4K tv daha iyi gösteriyo yanlış ne yapıyorum acaba lütfen yardım edebilirmisiniz
  • ssuqunet S kullanıcısına yanıt
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600
  • Hernandez14S kullanıcısına yanıt
    Tam aradigim gibi hocam, duvara Monte degil masaya Monte ayaklik ariyorum. Nereden bulmustiniz?
  • ssuqunet S kullanıcısına yanıt
    Triline Full Hareketli Masa tutucu yazın çıkar
    İlaveten farklı fiyatlarda örnekleri var fazla gelir ise o ürünlerede yönelebilirsimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Hdr varsa devre dışı bırak
    FreeSync devre dışı bırak
    Xbox ayarlarından HDMİ seç
    Görüntüyü 1440p yap
    Hz 120 yap 60 olarak çıkacak

Sonra yine Xbox ayarlarından Otomatik i seç Hdmı yerine.
    Akabinde 1440p 120hz aktif olacaktır, olması gerekiyor en azından.

Alıntıları Göster
    Hocam tam yapamadım herhalde detaylı anlatmanız mümkün mü
  • Arkadaşlar bu monitörü ps5 ve xbox series s için almıştım 4 k tv imde verim alamamıştım akıcılıkta ancak bu monitör tv den daha verimsiz çıkto dün aldım bugün iade ettim ps5 ve xbox series s için alacaklar iyice araştırsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyrga

Hocam tam yapamadım herhalde detaylı anlatmanız mümkün mü

Alıntıları Göster
    Monitörü ayarlardan 120hz yapınca Xbox series s de bu adımlarla 1440p 120hz oldu teşekkürler fakat freesync ve hdr olmuyor tabi
  • Bu monitörün ikinci el fiyatları ne kadardır?

• Herkese merhaba. Monster laptop alıyorum. 10850h işlemci rtx 2070 ekran kartı olacak. Bu sisteme uygun monitör olarak bunu düşündüm. Hem 27inch hem 2K hem 144hz hem pivot olarak kullanılabiliyor. Size sorum 2070 ekran kartı ile 1440p oynarken çok fps düşüşü yaşarmışım yoksa çoğu kişinin tavsiyesi genelde 1080p oynıyacağına 1440p oyna ama ayarlarına kısarsın oluyor bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. RTX özelliğini kapatabilirim çok sıkıntı değil ama 1440p oynarken 60 fps altına düşerse bu keyif kaçırır.

• monitörüm bugün geldi ama kutusu kusursuz olmasına rağmen çerçevenin 2 yerinde vuruk vardı, jelatin delinmiş o derece. mecburen iade edeceğim. ancak şunu ekleyeyim, bu monitör varken ips alınmaz gerçekten.

• enginblacks kullanıcısına yanıt
    2600-2500 altı üstü civarı temizliğine bağlı
  • Hernandez14S kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.