Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.393.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50715072507350745075
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Cidden Sercio mu gidiyor? Valla üzüldüm. Keşke birleşme partisinden sonra açsaydı Ogeday modunu. Belki farklı olurdu her şey. İnşallah doğru değildir. Her ne kadar Berkan’ı desteklesem de, şampiyonluk bence Sercan’ın hakkı. Adam kritik bir dönemde öyle atak yaptı ki, rakiplerine kök söktürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan giderse yazıklar olsun

• Twitter da hala sadece son 1 ayda gösterdiği performans diyorlar sercan için

Anlamıyorlar ki sercan 2 aydır en iyi performansı ortaya koyan yarışmacı. Genele vurulduğun da en iyi yüzdeye sahip. En zorlu dönemde en zorlu oyunları kazanarak istatistiğini arttırmış. Bireysel oyunları domine etmiş. Neredeyse %85 yüzde yakalamış. Hala son 1 ay diyorlar. İlk 3 ay neredeydi diyorlar. Bunun bir yarış olduğunu ve sercanın yarışta tur bindirdiğini göremiyorlar.
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Fanatizm, gözleri ve kulakları kapatır. Bu, hayatın her alanında geçerlidir. El Clasico izleyip kavga eden iki arkadaş vardı. İnsanımıza istatistik gösterince bakmıyor bile. Sayılarla arası kötü zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 7 Temmuz 2020; 23:1:1 >
    Kanka kendini çok yıpratıyosun yapma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gece net görüldü ki , bu performans ile yarışmayı kazanamaması gereken isimler 1-Barış 2- Elif 3 - Biraz Berkan biraz Yasin .. Hele Barış tam bir bomba :) Sercan elenirse tamamen 15 yaş altına hitap eden bir yarışma olur son hafta . Zaten haketmeyenlerden biri kazanacak . Sırf yarışmalar icin seyretmiştim haftalardır , ama hak hukuk hiç birseyin adanın yakınından geçmediğini de gördüm , zaten deşiğim gibi Sercan giderse bu gece son seyredişim olacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Sercan giderse yazıklar olsun
    Bizim bu millet neden böyle hocam
    Nerde sahte mağdur,kolpa,oyuncu olur onu destekler vallla yazık be

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Gerçek gibi genelde son saatlerde gelen haberler yalan olmuyor.Sercan elendi,bir şans Yasin gider belki....
  • vay anasini sercan mi gitmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    yarışmanın BUG unu buldular adalet yok
    kolpalar,mağdurlar,barzolar kazanıyor

• Dedik size Yunus Emre elendiği an bırakacaktınız izlemeyi. Acur un sms için yapamayacağı şey yok.

Kolpa Yasin balık tutarak finale yürüyor helal olsun. Mağdurluktan sonra finale kalmak için başka bir seçenek çıktı. Balık tutmak ve yemek yapmak

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Rota yeniden oluşturuluyor

• son sayfayı bir açtım sercan eleniyor yazıyor, hani dün yasin diyordu herkes, noluyor lan

24 saatte yufka yüreklilerin kalbiyle bu kadar oynanır mı be, ben tansiyon hastası 72 yaşında bir kardeşinizim yazık bana da, bastonumla ekrandan sercana destek verecektim daha, barışa çelme takmaya çalışacaktım, kazanılacak şampiyonluklarımız olacaktı hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    Benim gozlemledigim kadariyla;
    Magdur seviyorlar cunku onu yedirmeyiz ayaklarina girip kendini guclu hissediyorlar
    Yakisikli seviyorlar cunku dogu kulturunde satafat, gosteris onemlidir kendilerini degerli hissediyorlar
    Oyuncu seviyorlar cunku mantikla degil duyguyla hareket ediyorlar gozyasi vs onlari etkiliyor o yuzden

• Sercan bu sene survivor'un hakkını veren tek isimdi. Hiçbir karara ağlayıp zırlamadı, hiçbir zaman ben arkadaşımdan ayrılamam demedi, Hiçbir oyunda umudunu kaybetmedi.

Takımlar karma olmadan önceki son iletişim oyununda Yunus Emre ceza alınca tek başında oyunlara çıkıp hepsini tokatlamıştı.

Bence Acun Sercan'ı eletmeyecek. Çünkü performansı bu derece yüksekken elenirse SMS sistemi sorgulanır. Bu da Acun'un para kaybetmesi demektir
    Ya hepsi çoluk çocuk. Zaten Sercan her zaman gayet iyi yarışmacıydı. Sanki sadece son 1 ay açılmış gibi konuşuyorlar :)

Kaybetme psikolojisi işte. Barışın kendi kitlesi dışında hiç bir avantajı yok artık.

• sistem cok kotu. 8 kisi kaldiginda sms yapilinca direkt o an son 4u eleseler de ayni sey oluyordu. bosuna oyun oynaniyor kac gundur. her turlu son 4 gidecekti zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Kesin elenmiş Melisa'da ağzından kaçırmış panoromada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rororo4 -- 7 Temmuz 2020; 23:11:49 >
  • 
Sayfa: önceki 50715072507350745075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.