Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47854786478747884789
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Nisanın reddetmesi hiçbir sorun teşkil etmiyor, edemez de zaten. Ama sen adama gidip tacizci muamelesi yaparsan adını verince de intikam alıyor dersen gerçekleri sererler önüne. Yalan söyleyip iftira atıp dur sonra hep karşındakiler suçlu olsun. Hala tek derdi evrim. İkimizin de smse çıkması güzel oldu diyor. Kıskançlığı ayrı bir boyuta ulaşmış artık. Herkes onu sevsin pohpohlasın istiyor onunla ilgilenmeyen çıkınca da kuduruyor. Elenir elenmez çoğu kişi nisanın gerçek yüzünü gördü ya en azından yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackflower

Nisanın reddetmesi hiçbir sorun teşkil etmiyor, edemez de zaten. Ama sen adama gidip tacizci muamelesi yaparsan adını verince de intikam alıyor dersen gerçekleri sererler önüne. Yalan söyleyip iftira atıp dur sonra hep karşındakiler suçlu olsun. Hala tek derdi evrim. İkimizin de smse çıkması güzel oldu diyor. Kıskançlığı ayrı bir boyuta ulaşmış artık. Herkes onu sevsin pohpohlasın istiyor onunla ilgilenmeyen çıkınca da kuduruyor. Elenir elenmez çoğu kişi nisanın gerçek yüzünü gördü ya en azından yeterli.
    Kesinlikle haklısın.

Nisa çok garip bir insan.

Ama bir yandan helal olsun diyorum.

Koskoca Acun Ilıcalı'ya bile kendi kanunlarını kendi kurallarını seve seve kabul ettirdi.

Hadi Barış vs Evrim, Berkan vs Evrim konularında Barış ve Berkan'ı destekleyenleri anlarım eyvallah.

Ama Nisa vs Evrim konusunda Nisa haklı diyenleri görünce dayanamıyorum.

Instagram sayfaları Nisa'nın ekmeğini az yemedi.

Algı yapıldığının en büyük kanıtı.

Bir ara gönüllü kızları yazılamıyordu. Diman diye bir sayfa var. ( ve çoğu büyük instagram sayfaları ) Yalan yok survivor zamanı takip ederim ama gönüllü kızları elenmediği zaman bir post atmıştı. Sinirlerim tepeme çıkmıştı.

Post aynen şu şekilde. Postta sadece Evrim veya Evrim ve Yasin-Berkan olabilir tam hatırlamıyorum. Fotoyu koymuş ARTIK YETER ! diye paylaşmış.

Ulan dedim acaba Evrim'e ne diye sallıyor ne uyduruyor acaba dedim? Çünkü o sıralar Evrim'in perfonmansı tavan yapmıştı. Önüne geleni yeniyordu. Öyle yüksek bir kavgasıda yoktu.

Postu bir okudum. İşte gönüllü kızları yazılamıyor erkeklere yazık oluyor bu sistem değiştirilsin diye.

Ya tamam belki haklı olabilirsin ama neden sadece Evrim'in fotosu var ? Nisa nerede ?

Bu algı operasyonu değil midir ?

Sen Nisa Fan sayfası değilsin. Yorum ve tahmin sayfasısın. Tamam destekleme sevme Evrim'i. Ama böyle bir post atılmaz.

Tabi Evrim'den gelecek 2 takipçi Nisa'dan gelecek 15 20 takipçi. Üstüne avakado yastık oyuncak reklamları sürüyle. Altın yumurtlayan tavuk kesilir mi ?

Nisa'nın canı keyfi oynamamak istediğinde ARTIK YETER ! diye post atabilir misin ? Hayır. Nisa oynamadığı için tam bilmiyorum ama CANIN SAĞOLSUN diye bir post attığına emin olabilirim.

Evrim oyun seçmeden aslanlar gibi tak tak yarıştı. Takımını yarı yolda bırakmadı. Çıktı sayısını aldı.

Bu aldığı sayıların çoğu Evrim'in yazılamadığı dönemde dokunulmazlık sayılarıydı. Zaten bir ara Evrim ve Nisa götürüyordu yarışmaları.

Mesela tırmanma oyunu vardı. Nisa oyun kazandı bütün gönüllü takımı Nisa hanfendiyi indirmek için elinden tutmak için başına geldi.

Evrim kazanınca bir Allah'ın kulu yoktu.

Geçenlerde Evrim 4te4 yaptığı bir oyunda Nisa finali yapınca Nisa kendini yere bıraktı bütün gönüllü takımı Evrim dahil tebrik etmeye sevinmeye geldi. Ama Evrim'i dışarı ittiler. Hatta Evrim'de şaşırdı.

Evrim 1 sayı kaybedince kıza demediklerini bırakmayan gönüllü takımı Nisa keyfi oyuna çıkmayınca Nisa'ya olsun prenses sen oynama keyfine bak diğer oyuna çıkarsın demişlerdi.

Evrim Nisa'yı hiç kıskanmadı. Sadece ona gösterdikleri ilgi ve alakayı kendisine görmek istedi.

2 hafta önce Evrim ve Cemal arası çok iyiydi benchte konuşuyolardı. Nisa öyle bir kıskandı ki ikisinin konuşmasını Cemal'e bile saydırdı.

En basit örneği adada arkadaş olan Meryem ve Evrim'in arkadaşlıklarını bozdu. İftira attı bile denilebilir. Ama garibim Evrim hala işte Nisa'nın Türkçesi zayıf işte beni yanlış anladı. Onda suç yok felan filan demişti.

Nisa'ya prenses, leydi Evrim'e babuş.

Daha yazılacak bir çok şey var.

Bu Evrim'i sevmeyenler, kıza varoş, çingene diyenler önce aynada kendilerine baksınlar. Biraz empati yaparak ve Evrim düşmanlığını bir kenara bırakarak izleyin şu yarışmayı. O zaman haa Evrim haklıymış diyeceksiniz.

Evrim'in benim gözümde tek hatası Yasin'e çok müsamaha göstermesi. Hemde aşırı göstermesi.

Eğer Evrim ve Yasin olaylarında Evrim çizgiyi çekse şuan Kıbrıs 4lüsünde yeri çoktaaan hazırdı.

Mağduru oynamadı. Dik durdu.

Evrim'e mağduru oynaması için belki +10 tane fırsat gelmiştir. Ama esaslı kız yapmadı.

• Twitter da ergenler Sercan a ağza alınmayacak hakaretler etmişler
    Adamın adını sapığa çıkarmışlar
    Sercan>Nisa-Cemal-Yasin tayfası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bir mucize olsa da Evrim Nisayı elese
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Yok kral performans birincisi elenirse baris baskan sampiyonluk pastasinin ustune cilek koymus oluruz %1 ihtimal finale falan kalirsa antiler onda birlesir performans birinci falan filan muhabbeti oldu bir kaza olmasin finalde en rahat survivor sezonumda sorun istemiyorum

Alıntıları Göster
    Taktik gözümden kaçmadı

• Yarın Nisa her türlü ilk turu geçmiş arkadaşlar Elifle oynuyor ve birinde hava aydınlık düştüğünde ise karanlık sanki Barış da turu geçmiş gibi geldi Barış'ın alma ihtimali yüksektir.
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Sadece yasine değil aynı şeyi barışa da yaptı bence. Matara olayını çok basit bir şeymiş gibi kesip attı. Eğer nisaya olsa taş taş üstünde baş baş üstünde kalmazdı. Yunus emre kötü söz söyledi diye özür bile diletti nisadan acun. Evrime gelince tepki çekince zorla özür konseyi, bir de benim yerimde kim olsa aynısını yapardı diyen birine hiç kimse ses çıkarmadı. Acun'un evrimin yerinde nisa olsa neler diyeceğini tahmin edebiliyorum. Yazdıklarına katılıyorum. Ya bir de Ardahan bugün canlıda evrim için neler demiş. Evrim o elenmesin diye dokunulmazlıkta 4/4 leri boşuna yapmış, çok nankör bunlar. Yasin de öyle barış da. Nisanın kötü niyetle söylediği şeyleri bile çok iyi niyetle karşılayıp evrim olunca sen nasıl dersin diyen tipler. Evrim ikisinin de istese Survivor hayatını bitirebilirdi ama yapmadı. Teşekkür edeceklerine zeytinyağı gibi üste çıkıp kötüleyip duruyorlar. Yasin elenme korkusundan barış da ben şampiyon olamayacağım korkusundan yapıyor bunu. İnsanlara evrimi kötülerse kendisinin o hareketleri haklı sebepten yaptığını sanacaklarını düşünüyor ama yanılıyor. Ben görebiliyorum yani. Sen senin annene küfür edenleri duyunca kulağını tıkamış insansın bir kalk oyna diyince mi zoruna gitti. Yasin de bir hafta fazla kalırsa ne olacağını sanıyor acaba ilginç. Ha bir hafta erken ha bir hafta geç. Eleneceksin yasin yani. Dik duruşunla elen tekme tokat birbirinize daldığınız herifle sarmaş dolaş yapmacık tavırlar sergilemeden elen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackflower -- 22 Haziran 2020; 4:34:36 >

• Bu Nisa tvden de güzel ama sanırım yakından görüntüsü etkileyici güzellikte. 4-5 tane mal ne yaparsa yapsın ...dan ayrılmıyor. Adamlara sevgilisine köpek çeken kızlar gibi davranıyor hala alttan alıyorlar. Kızın yanına gelince hareketleri falan değişiyor, özellikle berkan aptallaşmaya başlıyor. 4.5 ayda ne doğru düzgün sayı aldı ne de ağlamaktan başka bir şey yaptı. Bir kere bile ismini yazmadılar. Yasin ben bu adada oldukça sen aç kalmayacaksın dedi kıza direkt. Yarışmaya herkes sadece Nisa'ya abilik,babalık yapmaya gelmiş sanki. Kıza bir şey diyince direkt geçiriyor lafı yapmasaydın diyor. Doğru diyor kendi kendilerine abilik yapmaya çalışıyorlar. Abi ayağına kızı tavlamaya çalışıyor mallar. Sevgilileri de izliyordur nasılsa hem ayranım dökülmesin ayağı. Geçen Ardahan takıma seçiyor beni seçme Sercan var diyor. Sanki sercana huri seçiyor adam. Sercan sapık sanki tecavüz edecek.

Nisa özünde iyi kız ama herkes ..de dolanıyor, kız da istediğini yapıyor. Haklı da. İnsanın dış görünüşüne bakarak aklıyla değil başka yerleriyle hareket edenlere köpek gibi davranacaksın. Yasin sonunda anladı bir şeyleri. Artık köpek gibi dolanmıyor etrafında.

Evrim hakkında da yazanları anlamıyorum. Bir insan o karaktere neden oy verir? Düşünüyorum bir neden bulamıyorum. Karakter sıfır bile değil eksilerde.

Acun ılıcalı da produksiyonunu o kadar övüyor övüyor ben olsam alayını kovardım. Kaç bin kişi başvuruyor, çok ilgi gördü falan diyor seçilen yarışmacılara bak. Bu sene ağlamaktan başka bir şey izlemedik. Kim yenilse ağlıyor. O kadar kişi başvuruyor diyor biz parkurda yürüyen yarışmacıların elenmesini bekliyoruz devamlı. Bireysele döndü diyor hala 1. olan yanına 3 kişi seçiyor. 2. olan boşuna mı 2 saat yarışıyor? Ya ilk 4 kişi gitsin ya ilk 2 kişi birer kişi seçsin. Bir kişi kazanıyor oyunu bırakan insanlar ödüle gidiyor.

• alvete A kullanıcısına yanıt
    Nisa tüm bu dediklerini yapıyor özünde iyi kız oluyor da evrim niye özünde iyi değil? İsteyen istediğine oy atar. Herkes tek pencereden bakmıyor olaylara.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Barış’a yetişebilmeleri için mi ? İkisi de zaten Barış’ın önünde ve farkı açıyorlar her hafta.

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    Bir insanın iyi olup olmaması ahlakıyla alakalıdır.Her insan yanlış eylemlerde bulunabilir. Önemli olan düşünüp tarttıktan sonra objektif olabilmektir. Mesela Cemal Can on numara bir insan. Geçen bölümde bile eski arkadaşlarından bahsederken onlara karşı zamanında doğru düşünmediği, objektif olmadığını 30 saniyede kafasında tarttı ve ağladı. Kendisine ben ne kadar doğruyum diye soruyor. Evrimde haksız olsa bile hep haklı görünme çabası var.Ahlakı yok. Bencil bir insan. Numara yapıyor ve numara yapacak zekada bir insan değil. Kıskançlık yapıyor. Bir oyun kazanıyor burada en iyi benim falan diyor. Kendisini dev aynasında görüyor insanları kendisine güldürüyor, komik duruma düşüyor. Hiç oyun vermeyen Meryem bile öyle salakça konuşsa sevilecek bir insan olamaz.
    İlk bölümden beridir bir hafta daha kalabilmek için karakterinden ödün verdi. İnsanlar onunla hiç sohbet bile etmiyor. Çünkü kendilerinden daha az zekaya sahip birinin onlara akıl vermeye ya da kurnazlık yapmaya çalışması bir süre sonra insanları sinirlendiriyor.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Işte bu durumda nasıl 4'e kalacak ki.Bu sistem yaramaz Sercan'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Ordaki herkesin karakteri cok düzgün maşallah ,ordaki tğm yarışmacılar birbirinin arkasından konuştu hepte teke tek röportajda baya şey söylediler ama yüze karşı ayrı konuştular,evrimin hatası hep yüzlerine konuşması

Alıntıları Göster
    Evrim her yerde farklı konuşuyor. Ayrıca diğer yarışmacılar sütten çıkmış ak kaşık değil zaten. Burada durumlar 1 ve 0 değil. Diğerleri Evrim kadar karıştırmadı ortalığı diye düşünüyorum. Yani bi bum demediği kalmıştı belki oradan da oy gelir diye bum da dedi hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Hadi diyelim ki Evrim'in karakteri yok o zaman bana son 8'e kalanlardan kim karakterli söyler misin ?

Barış ; İnsanların yemeklerine dadanan bir açgözlü,Kavgacı,Kendisine hırsız diyenlere sesi çıkmayıp oyuna çıksana diyen Evrim'e şiddet uygulamaya kalkacak kadar tutarsız,kendisine hırsız diyenlerle arkadaş olacak kadar da gurursuz bir tip

Nisa ; Canı isteyince oyuna çıkar canı istemeyince çıkmaz,Evrim'in en yakın arkadaşı Meryem'le arasını bozmak için dondurma olayında olduğu gibi insanlara kumpas kuracak kadar sinsi ve kıskanç birisi,4 aydır ona abilik yapan Yasin'e kötü insan deyip Cemal'e onunla aynı takımda olmak istemiyorum diyen,Cemal,Evrim'in ismini yazmadı diye beyinsiz diyecek kadar karaktersiz birisi

Yasin ; Evrim'e dedikoducu deyip ormanın içine kaçıp Nisa ve Cemal'le birlikte Evrim'in dedikodusunu yapmış,Nisayla beraber Evrim'le,Meryem'in arasını bozmak için plan kurmuş bir kişilik.Evrim'e kavgacı,geçimsiz deyip kavga etmediği bi Elif kalan,Evrim'e oyuncu deyip Acun instagramdan takipçi kaybediyorsun deyince karakterini değiştirmiş bir kişilik.

Berkan ; Barış'a samimiyetine inanmıyorum deyip,Barış'ı son hindistan cevizini almış köşede yiyor diyerek artık yaptıklarından midem bulanıyor diyen şimdi de Barış'la kanka olan bir tip.Yunus Emre ile kavga edip bulaşık,yapışkan,senin dişlerini sökeceğim gibi hakaretleri yiyip özür dilemezse onunla konuşmayacağım deyip ertesi gün aynı takıma geçince kardeşim deyip sarılan,ödül oyununda karşılıklı oynayan bir tip.Yasin benim ismimi yazın deyince ben birilerinin demesiyle isim yazmam deyip önceki hafta Evrim hariç hep birlikte Barış'ın adını yazdığını unutan ertesi hafta Barış ve Evrim'le beraber Yasin'in adını yazan tutarsız bir kişilik

Sercan ; Survivor'ın ilk gününden beri ağzından küfür eksik olmayan herkesle tartışmaya giren,çirkef hareketler yapan,Aycan ve Aşkım'la birlik olup Mert'in kuyusunu kazmaya çalışmış bir tip

söylesene bakalım Evrim hak etmiyor da bunlar mı son 8'i hak ediyor?

herkes orada sms'ine göre muamele görüyor sence Barış'ın sms gücü olmasaydı insanlar Barış'a bu şekilde mi davranırdı? Evrim'in sms'i yüksek olsaydı Berkan senden nefret ediyoruz diyebilirmiydi?

Diğerleri ne kadar karakterleriyse Evrim'de o kadar karakterli

Evrim'in şuan izleyiciden destek alamamasının en büyük nedeni Yasin'e verdiği tolerans oldu eğer Yasin'in yaptıklarından mağduriyet çıkartsaydı ki isteseydi magduriyetine alasını yapacak malzeme vardı elinde şuan sms gücü en yüksek yarışmacı olurdu

Evrim zaten son 2 haftadır falan hatalı davranışlar sergilemeye başladı bunun da en büyük nedeni herkes tarafından dışlanması ve elenme korkusunu artık hissetmesi.

Evrim'i günah keçisi belirlemişler hepsi kızın üstüne yüklenip dışlıyor Evrim elenince ne olacak sen zannediyor musun o Evrim'e kötü diyenler arkadaş gibi takılacak? sıra kendisine gelmeye başlayanlar içindekini kusacak o zaman göreceğiz bakalım bu sefer kim günah keçisi olacak.

Bizim insanımız doğruları duymayı sevmez Cemal ve Berkan gibi Barış'tan aslında nefret eden birinin elenmesini isteseler ilk Barış diyecek sahte kişiliklere bayılırlar.

Alıntıları Göster
    Yazdıkların olan olayların sadece Evrim'in hatalarını ayıklayınca kalanları ve diğer tüm yarışmacıların negatif olaylarını ve yanlarını toplayınca bir Evrim etmiyor yine.

Evrim'e bu hafta bye bye diyoruz ve rahatlıyoruz...

• Öncellikle selamunaleyküm izlemiyordum sabah sabah yine sinirlendim haber sitesinde intikamı aldı diye yazınca merak ettim girdim öncellikle Sercan orada ün yapmış bir isim değil adam Bursa ile şampiyonluğa o sıra 3 büyük kulübün isteyip gsnin aldığı sonra orada 2 yıl şampiyonluklr yaşamız snejder drogba gibi yıldızlarla oynamış ülkemizi milli takımda temsil etmiş bir isim sonradan düşüşü olsada o kendisinin problemi adamın sevgili olduğu isimler arasında ece erken helin avşar ceyda ateş pelin sönmez gibi önemli isimlerle adam aşk yaşamış gerçi özel hayatıda bzi çok ilgilendirmez de neyse nisaya gelirsek sen kimsin ki sercan senden intikam alsın kendini her yarışmacıya karşı boy aynasında görüyorsun herkesten üstün sanıyorsun adam o defteri kapatmış halen benden intikam aldı diyor

acur beyde neyin intikamı diyor söylemeyince peki söylemeyebilirsin diyor kızdaki ego tavan ama hiçbirşey yapılmıyor acur bey geç senden ordan nisa yönetsin daha iyi evrime kızanlar bile bu evrim nisa gibi maç mı terketti performansda sonuncu olan nisa evrimden iyi imajı veriliyor bıraksın bu işleri cemalcan evliyken karısını aldatmış birisi nisa kafasına göre hareket eden birisi yasin sağa sola saldıran birisi bu isimler acaba daha ne kadar büyütülecek şaşkınlıkla izliyorum barış sercan elif berkan bu kadar egosu olmayan insanlar

• Nisa’nın yerinde olsam; “zamanında bana çıkma teklif etti, ben de reddettim, onun intikamını alıyor” derdim. Nisa “intikam alıyor deyince” Sercan tek kelime etmedi. Sercan orada “neyin intikamı? performansın yerlerde, onun için söyledim” deseydi, ne güzel ufak çaplı kaos çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Haziran 2020; 9:45:39 >
  • ERGENDEN AĞZININ PAYINI ALAN KELCAN REİS...

BU ADAM HER SEFERİNDE NİSA'YA YARANMA ÇABASINDAYDI. AYCANA 2 HAFTA ÖNCE BANA BİRİNİ HATIRLATIYORSUN DİYORDU. RED YİYİNCE DE NİSA'YA İÇİNDEKİLERİ KUSMUŞTU. ŞİMDİ GELMİŞ BEN BİR ŞEY YAPMADIM DİYOR. 80 MİLYONUN ÖNÜNDE AÇILIRKEN SORUN YOKTU. ALLAH BİLİR ACUN ÖZ EVLADINI KORUMAK İÇİN BAŞKA NELER YAYINLAMADI EN BASİT OLARAK NİSANIN DİZLİĞİNİ TEKMELEMESİ. BU ADAM KESİNLİKLE KÖTÜ BİR İNSAN. BURADA DA NASIL SEVİLİYOR HAYRET EDİYORUM. NİSA'DA TABİİ SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK DEĞİL TABİİ.

SERCAN AŞAĞILIK KOMPLEKSİNİ DİBİNE KADAR YAŞAYAN, KOMPLEKSLİ BİR İNSAN. EN SON ŞANLIURFA SPORDAYDI. SÖYLENENE GÖRE ALEX FERGUSON İSTİYORDU. ŞİMDİ 29 YAŞINDA FORVETLERİN ALTIN ÇAĞINI YAŞADIĞI YAŞTA SURVİVORDASIN. TABİİ AŞAĞILIK KOMPLKESİ TAVAN OLACAK. ADAM HER SEFERİNDE OLAYLARIN FİTİLİNİ YAKIP KENARA ÇEKLİYORDU. OLAN YUNUS EMRE'YE OLUYORDU. VEYA NİSA'DAN RED YEDİĞİ GÜNÜN ERTESİ OYUN ALANINDA KÜFÜRLER ETMESİ VS VS.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdiler27

Öncellikle selamunaleyküm izlemiyordum sabah sabah yine sinirlendim haber sitesinde intikamı aldı diye yazınca merak ettim girdim öncellikle Sercan orada ün yapmış bir isim değil adam Bursa ile şampiyonluğa o sıra 3 büyük kulübün isteyip gsnin aldığı sonra orada 2 yıl şampiyonluklr yaşamız snejder drogba gibi yıldızlarla oynamış ülkemizi milli takımda temsil etmiş bir isim sonradan düşüşü olsada o kendisinin problemi adamın sevgili olduğu isimler arasında ece erken helin avşar ceyda ateş pelin sönmez gibi önemli isimlerle adam aşk yaşamış gerçi özel hayatıda bzi çok ilgilendirmez de neyse nisaya gelirsek sen kimsin ki sercan senden intikam alsın kendini her yarışmacıya karşı boy aynasında görüyorsun herkesten üstün sanıyorsun adam o defteri kapatmış halen benden intikam aldı diyor

acur beyde neyin intikamı diyor söylemeyince peki söylemeyebilirsin diyor kızdaki ego tavan ama hiçbirşey yapılmıyor acur bey geç senden ordan nisa yönetsin daha iyi evrime kızanlar bile bu evrim nisa gibi maç mı terketti performansda sonuncu olan nisa evrimden iyi imajı veriliyor bıraksın bu işleri cemalcan evliyken karısını aldatmış birisi nisa kafasına göre hareket eden birisi yasin sağa sola saldıran birisi bu isimler acaba daha ne kadar büyütülecek şaşkınlıkla izliyorum barış sercan elif berkan bu kadar egosu olmayan insanlar
    cemal can kimle evlenmis hocam

• Danla açıklamış 5 ay evli kaldık beni aldattı sonra ayrılıp kanka olmaya karar verdik diye

• 
Sayfa: önceki 47854786478747884789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.