Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42024203420442054206
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Hail Hydra

Arkadaşlar mesajlara bakıyorum da herkes birbirine hakaret etme peşinde kim kimi desteklerse desteklesin isteyen istediğini destekler sever sevmez, biri berkanı destekliyor diye o kişinin şahsına hakaret edilmesi de yanlış yunus emreyi destekliyor diye onlara hakaret edilmeside yanlış. İnsanları tanımadan beyinleriyle, vasıflarıyla vs. ilgili yorum yapılmamalı herkesi saygıya davet ediyorum.
    Hocam bunu genelde Yunus Emre yi destekleyenlere yapmaya çalışıyorlar bu da onların ergen olduğunu gösterir alayı cemal baris nisa vs fanı zaten Twitter'da çok net görülüyor bu durum son zamanlarda iyice kudurmaya başladılar çünkü Yunus Emre nin güçlendiğini görüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 3 Haziran 2020; 19:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

hocam trol insanlardan ne bekliyorsunuz ki

Alıntıları Göster
    SENDEN ALA TROLL YOKTUR FORUMDA TROLL CARENTAN ALT TİREEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 3 Haziran 2020; 19:51:52 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    EGMEYE BİLDİRDİM YARIN KAPINDAN ALINACAKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Senin gibi trolle konuşmaya değmez, 100 ıq üstüymüş, çocuk gibisin çocuk.
    HOCAM SİZİN KAÇ IQ AYIPTIR SORMASI ?
  • Bu akşam başkan kaptan oluyor ve oo piti piti yaparak takım arkadaşı seçiyor..

VAR BİR HAYALİMİZ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yunus emre destekliyorum ama gidip berkanı sevene laf etmiyorum etmem de zaten her şey saygı çerçevesinde olmalı, eğer yunus emre, berkan, nisa veya diğer yarışmacıları destekleyenlere “durduk yere” bakın durduk yere diyorum, beyinsiz, vasıfız vb. gibi sıfatlar kullanılıyorsa o kişiler kendinde beyin aramalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Senin gibi trolle konuşmaya değmez, 100 ıq üstüymüş, çocuk gibisin çocuk.
    Hadi koçum sen twitter a yaylan ergen cemil mağdur fanları seni bekliyor bol bol tt yaparsınız

• YUNUSU DESTEKLEYENLER İQ MUHABBETİ YAPIYOR 143 ZAFER VİDEOSUNA GÖNDERİYORUM SİZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carentan_ -- 3 Haziran 2020; 19:52:32 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    HOCAM ACUN'U DESTEKLİYORUM BEN ARA SIRA O NE OLUYOR. NİHAİ BİR KARARA BAĞLADINIZ MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hail Hydra

Hocam bende yunus emre destekliyorum ama gidip berkanı sevene laf etmiyorum etmem de zaten her şey saygı çerçevesinde olmalı, eğer yunus emre, berkan, nisa veya diğer yarışmacıları destekleyenlere “durduk yere” bakın durduk yere diyorum, beyinsiz, vasıfız vb. gibi sıfatlar kullanılıyorsa o kişiler kendinde beyin aramalı.
    Twitter daki instadaki boruları dh ekşi gibi belli kitlenin bulunduğu yerlerde ötmediği için kuduruyorlar hocam bu çok net tek sebep bu

• BUNU KİM YAPTI YENİ GÖRDÜM

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Baktırmadım ancak küçükken bir sınavda yüksek çıkmıştım.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Rahat bırakın fandaşlarımı

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hahaha yazdığın yazından kaç yaşından olduğun belli zaten, hadi burada volta atmaya devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 3 Haziran 2020; 19:54:26 >
  • quote:

YUNUSU DESTEKLEYENLER İQ MUHABBETİ YAPIYOR 143 ZAFER VİDEOSUNA GÖNDERİYORUM SİZİ
    HOCAM SENİN IQ'UN KAÇ ACABA ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Saçmalama 14 yaşındayım,yalan algı yaratmayın
    Bravo hocam

• YA BURADA SANIYORLAR Kİ YUNUSU SEVMEYEN HERKES CEMALETTİNİ VEYA MAĞDURU SEVİYOR YOK KARDEŞİM BU TAVRINIZ YÜZÜNDEN LAF DALAŞINA SOKUYORSUNUZ İNSANLARI
  • quote:

Hahaha yazdığın yazından kaç yaşından olduğun belli zaten, hadi burada volta atmaya devam et.
    BİZ BAŞKANCILAR GÜZEL VOLTA ATARIZ HOCAM

• quote:

Baktırmadım ancak küçükken bir sınavda yüksek çıkmıştım.
    HOCAM O ZAMAN SEN KÜÇÜKKEN KÜÇÜKSÜNDÜR ŞİMDİ ? HOCAM BEN KÜÇÜKKEN IQ TESTİ YAPTIRMIŞTIM. 2500BEYGİR ÇIKMIŞTI KAPIŞTIRALIM MI ?
  • 
Sayfa: önceki 42024203420442054206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.