Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37663767376837693770
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Carentan_

yunus emreyle berkan hiç bir zaman dalga geçmedi hiçbir zaman da aynı takımda bulunmayan 2 oyuncu berkan ve yunus emredir.Tartışmalar olabilir ama dalga asla söz konusu değildir ardahanla boğaz boğaza girecekken sercan dururken berkan gelip tutuyor yunus emreyi anlaşamıyor olabilir yunus emreyle ama saygısını bozmadı hiçbir zaman ona karşı aynı şekilde diğer yarışmacılara karşı.

Alıntıları Göster
    Berkandan özellikle son zamanlarda pek hazetmesemde bu doğru genelde ikisi de birbirinin arkasından iyi konuştu berkanın sorunu çok çabuk gaza gelmesi aynı takımda yarışsalar kesin kanka olurlardı

• Haziran ayında hey girl BARIŞ BAŞKANIMIN posterini verecekmiş.. heyecandan uyuyamıyorum..
  • Pek akıcı gitmiyor sanki artık...
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hocam başkan yine stratejik zekasını devreye soktu yasinin olası bir potaya girmesinde barış fanlarının bir bölümü başkanımıza bu haftalık oy atsa yeter. Başkan bu sıralar ekşide olsun sosyal medyada olsun 1 ay öncesine göre çok daha anlaşıldı yasin gibi itici bir insanla girdiği potadan acun ünlüleri 3 kişiye düşüreyim de takımlar karışsın diye düşünüp oylamaya müdahale etmezse ben başkanın kolpa yasinin akbilini basabileceğini düşünüyorum RÜZGAR ARKAMIZDAN ESİYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Haziran ayında hey girl BARIŞ BAŞKANIMIN posterini verecekmiş.. heyecandan uyuyamıyorum..
    Tezek niyetine kullanılır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hakimim. Objektif ve subjektif tarafsız olarak hükmüm Yunus Emre Başkanın kusursuz olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 25 Mayıs 2020; 1:16:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Avukatlar barışı desteklemeye başlamış dosyası kabarık tabi hırsızın gelince barıştan dava alıcaklar
    ERDİ BAŞKANI ise hakimler savcılar ve anayasa mahkemesi başkanı destekliyor hocam

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Kim yaptı bunu
  • quote:

ERDİ BAŞKANI ise hakimler savcılar ve anayasa mahkemesi başkanı destekliyor hocam

Alıntıları Göster
    Amerikaya gittiğinde ilk yargıçlarla görüşmüş hocam ERDİ BAŞKAN. Yargıçlara ABDde de nasıl yargı dağıtıcaklarını öğretmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataturkcu adamm -- 25 Mayıs 2020; 1:17:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Amerikaya gittiğinde ilk yargıçlarla görüşmüş hocam ERDİ BAŞKAN. Yargıçlara ABDde de nasıl yargı dağıtıcaklarını öğretmiş

Alıntıları Göster
    trump ERDİ BAŞKANDAN talimat almadan tweeet bile atmıyor hocam
  • Bir yarışma düşünün adı survivor olsun ve ana konudan bu kadar uzaklaşsın. Gerçekten ne diyeyim bilmiyorum. İşin komik tarafı neredeyse her sezon bu sezon en zor diyorlar ve aslında her sene daha da kolaylaşıyor.
  • quote:

trump ERDİ BAŞKANDAN talimat almadan tweeet bile atmıyor hocam

Alıntıları Göster

• Sercan sen nasıl bir vizyonsuzsun yanında bu kız varken gidip nisaya yazmak nedir

• Abi ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten cornettocu ile BAŞKAN düet mi yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Abi ben mi yanlış görüyorum yoksa gerçekten cornettocu ile BAŞKAN düet mi yapıyor

Yok hocam toplu 5 kişi mi 6 kişi mi ne Sagopa şarkısı söylüyor Barış denen herifte başkanın yanında bitmiş hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Yunus Emre bu yarışmada en çok hor görülen ve dalga geçilen insandır. Adam babam ameliyat oldu görüşmek istiyorum dedi ana avrat sövmedikleri kaldı. Gönüllüler adama p*çmiş gibi davrandı, dalga malzemesi yaptı, halk 1. yaptı yine devam ettiler. Güçsüz diye ünlülere yollandı performansta en iyilerden oldu. Ünlüler üst üste 6 hafta aday gösterdi yine gitmedi. Şu anda görüyorsunuz zaten Acun Medya tarafından dışlanıyor. Şu adam finale kalmasın da kim kalsın ulan elini yıkamayan pis Barış mı?!!!
    Şu anda görüyorsunuz zaten Acun Medya tarafından dışlanıyor.

Bu Survivor biter ve yeni bir Survivor başlar. Aynı kişiler yine izlemeye devam eder ve buraya gelip başka yarışmacılar üzerinden yorum yapmaya trollemeye devam ederler.

Tüm Yunusculara sesleniyorum. Yüreğiniz yetiyorsa Acun'u boykot edin. Hodri meydan. Bundan sonraki Survivor'da gelip buraya yorum yapmayın görelim.

Yunus elendikten sonra da gelip yorum yapmayın boykot edin. Hadi bakalım

Yapılmayacağına adım gibi eminim. Çünkü Yunuscuların çoğunluğu trollemek için buraya geliyorlar. Onlar da her şeyin farkındalar. Hatta Acun'a en çok çalışan onlar

• Kupayi almamiza son 45 gun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Kupayi almamiza son 45 gun
    Ne kupası hocam

• Bu Ersin hani uçakla gitmek için apar topar sakatlık "bahanesiyle" elendi diyenler vardı. Adam halen dominikteymiş.
  • 
Sayfa: önceki 37663767376837693770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.