Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3767. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37653766376737683769
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Yunus Emreci bir troll şikayet edildi. Kimsenin şahsına hakaret edemezsiniz
  • Dondurmacı inşallah mikrofonu tutmadan önce tuvalete gitmemiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç aycanı izleyip maxi'yi transfer edecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Vekalet versinler de süründürmüyor muyum gör Öyle mahkeme kararı olmadan hırsız falan yaftalayamazsın, bilmiyorsan oku öğren.

Alıntıları Göster
    Yav boş yapma hadi süründür beni bekliyorum aynı şeyleri yazmayada devam edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Yav boş yapma hadi süründür beni bekliyorum aynı şeyleri yazmayada devam edicem

Alıntıları Göster
    Benim yetkim olsa süründürürdüm, yetkisi olan birileri görsün de gerekli işlemi yapsınlar diye alıntıladım. Bu iki eylem arasındaki sebep sonuç ilişkisini kuramayan insanlar, burada insanları tenkit ediyor, garip bir kitlesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 25 Mayıs 2020; 0:39:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Benim yetkim olsa süründürürdüm, yetkisi olan birileri görsün de gerekli işlemi yapsınlar diye alıntıladım. Bu iki eylem arasındaki sebep sonuç ilişkisini kuramayan insanlar, burada insanları tenkit ediyor, garip bir kitlesiniz

Alıntıları Göster
    Galiba hukuk biliyorsun ama Türkçe bilmiyorsun vekalet versinlerde süründür MÜYORMUYUM demişsin ben ona cevap verdim şimdi yetkisi olanlar görsün falan diyorsun önce ne dediğini iyi anla

• Yunus Emre bu yarışmada en çok hor görülen ve dalga geçilen insandır. Adam babam ameliyat oldu görüşmek istiyorum dedi ana avrat sövmedikleri kaldı. Gönüllüler adama p*çmiş gibi davrandı, dalga malzemesi yaptı, halk 1. yaptı yine devam ettiler. Güçsüz diye ünlülere yollandı performansta en iyilerden oldu. Ünlüler üst üste 6 hafta aday gösterdi yine gitmedi. Şu anda görüyorsunuz zaten Acun Medya tarafından dışlanıyor. Şu adam finale kalmasın da kim kalsın ulan elini yıkamayan pis Barış mı?!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Yunus Emre bu yarışmada en çok hor görülen ve dalga geçilen insandır. Adam babam ameliyat oldu görüşmek istiyorum dedi ana avrat sövmedikleri kaldı. Gönüllüler adama p*çmiş gibi davrandı, dalga malzemesi yaptı, halk 1. yaptı yine devam ettiler. Güçsüz diye ünlülere yollandı performansta en iyilerden oldu. Ünlüler üst üste 6 hafta aday gösterdi yine gitmedi. Şu anda görüyorsunuz zaten Acun Medya tarafından dışlanıyor. Şu adam finale kalmasın da kim kalsın ulan elini yıkamayan pis Barış mı?!!!
    Hala twitter da instada mağdurla sütlaçcının fanları adam ne dese hakaret ediyorlar karşısında görsen dizleri titreyecek adamlar Yunus Emre ye ana avrat sövüp hakaret ediyor ailesi o kadar zor durumda ki bunların sebebi başta Acun,cemal ve Barış
    Biri papatya der birisi dondurma mevzusunu adamın üstüne yıkar Acun desen adamı dislamaktan öteye geçti resmen bu sene eğer bu çocuğu bu halk yerse yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 25 Mayıs 2020; 0:49:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Yunus Emre bu yarışmada en çok hor görülen ve dalga geçilen insandır. Adam babam ameliyat oldu görüşmek istiyorum dedi ana avrat sövmedikleri kaldı. Gönüllüler adama p*çmiş gibi davrandı, dalga malzemesi yaptı, halk 1. yaptı yine devam ettiler. Güçsüz diye ünlülere yollandı performansta en iyilerden oldu. Ünlüler üst üste 6 hafta aday gösterdi yine gitmedi. Şu anda görüyorsunuz zaten Acun Medya tarafından dışlanıyor. Şu adam finale kalmasın da kim kalsın ulan elini yıkamayan pis Barış mı?!!!
    yunus emreyle berkan hiç bir zaman dalga geçmedi hiçbir zaman da aynı takımda bulunmayan 2 oyuncu berkan ve yunus emredir.Tartışmalar olabilir ama dalga asla söz konusu değildir ardahanla boğaz boğaza girecekken sercan dururken berkan gelip tutuyor yunus emreyi anlaşamıyor olabilir yunus emreyle ama saygısını bozmadı hiçbir zaman ona karşı aynı şekilde diğer yarışmacılara karşı.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

KARİZMANIN ÖZ OĞLU

• quote:

Orijinalden alıntı: Hail Hydra

Dondurmacı inşallah mikrofonu tutmadan önce tuvalete gitmemiştir
    Mikrofon antibakteriyel materyallerle dezenfekte edilmeli yada vazgeçtim direkt moklu nehire atsınlar ama öyle de balıklar ölür en iyisi yaksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataturkcu adamm -- 25 Mayıs 2020; 0:58:26 >
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt
    Hocam berkan belki dalga geçmedi ama futbol oyununda kendi görmediği bir hareket yüzünden evrimin lafıyla başkanın yapmadığı bir hareketi halka yapmış gibi gösterdi bunun üzerine bu hareketin normal bir sevinç olduğu ortaya çıkınca acunun nisaya olan düşkünlüğünü kullanmak isteyip acuna emre nisaya bunu demişti diye şikayet etmişti gerçi orada başkan bile acunun nisa konusunda durumunun farkında olduğu için direkt acun abi bana daha çok kızın diye nisayı katıyorlar ben onların hepsine dedim deyince olay kapanıyor ama berkan belirli konuları zamanında konuşmayıp o kişiyle tartışma yaşayınca arkaya dolanabilen birisi bu konuda bir örnekte evrimle olan kavgasında evrim ona eleştirilerde bulununca hemen nisayı kıskanıyorsun, kumaşın belli gibi hoş olmayan laflara girdi. Ben berkanın ada hayatına neredeyse hiçbir şey katmadığını düşünüyorum ve benim için sadece performansı iyi olan bir yarışmacı burada şampiyon olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

ERDİ BAŞKAN olsa bu moklu barışı çamaşır suyuyla dövdükten sonra kolonya içirirdi hocam

Alıntıları Göster
    Cumali Baskan da ormana cağırırdı sidikli lazı çağırdığı gibi

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben sadece ERDİ BAŞKANın gazına gelirim

• Sagopa nın şarkısını söylerken YUNUS EMRE BAŞKAN ın yanına dondurmacı barış gelmiş dibinde şarkı söylüyor

Başkanım Allah kolaylık, sabır versin

• quote:

Alıntıları Göster
    Müsterih olunuz hocam. Ben Barış'ın amcasının oğlunun öbür taraftan teyze kızının damadının kuzeniyim. İlgili şahısla ilgili ekran görüntüleri alınmış ve aileye iletilmiştir. Aile de pek yakında hukuki girişimlere başlayacaktır.. Açılacak olan maddi manevi tazminat davasından gelecek para ile sülalecek dondurma partisi vereceğiz

• Avukatlar barışı desteklemeye başlamış dosyası kabarık tabi hırsızın gelince barıştan dava alıcaklar

• 
Sayfa: önceki 37653766376737683769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.