Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35393540354135423543
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Bu hafta gönüllüler 2 dokunulmazlığıda kaybedecek benim tahminim. Ardahan yada bumbum Yasin'e güle güle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Ben içi boş yorum yapmam. Son yıllarda televizyonda izlediğim bir program hakkında düşüncelerimi yazarım. Sırf reality yapmıyor diye kızın birinciliğine laf etmek yanlış. Elenen yarışmacıların fanları da istediği kişiye oy verebilir. Her hafta birinci olacağını sanmıyorum zaten.

• Bu seneki Barış, Cemal ve Nisa fanları kadar korkunç gruplar görmedim. Bunların çoğunluğu rakip yarışmacılara ve onları destekleyenlere hakaret etmekten başka bir şey yapmıyor. Diger yarışmacılara sürekli iftira atıp onları kötü göstermeye çalışıyorlar. Olayın içindeki kişiye bakıp ona göre farklı konuşuyorlar. Ademciler bile bu kadar değildi (gerçi onların arasında da bu isimleri -özellikle Barış'ı- destekleyenler var da neyse. Tabi sms sırasında onların süresini uzun tutacak kadar ağır torpil yapan, Instagram ile kafayı bozan şahıs da sorumlu bu durumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 20 Mayıs 2020; 17:27:48 >
  • MERT BABANIN ELENMESİ ÇOK KÖTÜ OLDU YUNUS EMRE BAŞKANLA BİR OLUP TARİHİN EN İYİ İKİLİSİ OLCAKLARDI AMA YAPCAK BİRŞEY YOK BAŞKAN BUNDAN SONRA AYCANI VE ELİFİ ELEMEK İÇİN SERCANLA BİRLİKTE OLMALI ELİF DENEN HAİN DİREK SATAR BAŞKANI
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Parviz fanları da bir acayip. Hançerlerdiler diye sosyal medyalarda dolanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Parviz fanları da bir acayip. Hançerlerdiler diye sosyal medyalarda dolanıyorlar.
    Evet onlar da garip. Tamam erken elendi de sonuçta kızlar Parviz ile çok samimi değildi. Seni asla yazmayız deyip sonra yazma gibi bir durum da olmadı

Bir de niye Azerbaycan için sms açmadınız diye linç ettiler haftalarca. Hiç onunla uğraşmayıp kupayı verseydi o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

aslında günü gününe değerlendirince hepsinin bir açıklaması var

Alıntıları Göster
    Yunusun sonuncu olmasının açıklaması ne hocam

• Acun çoluk çocuğun esiri olmuş ne instagrammış birader daha önce biz nasıl yaşıyorduk varsa yoksa sosyal medya. göz göre göre Ünlüler takımını dağıttı sırf ergenlerin gönlü hoş olsun diye.

2012 den beri bireyselde kaptan usülü dönem yoktu inşallah şu sistemi adam gibi uygular da programa yeni bir heyecan katsın

Hadi Barış oyunlarda başarılı yakışıklı ve full mağdur fanlarının olması normal zaten şampiyon olacak mart ayından beri bunu yazıyorum
    Cemal ve Nisa da ne özellik var da fanları çokmuş biri atanamamış Kerimcan diğeri sümüklü bir ergen

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Bu hafta eleme yok , bayram sonrası 2 haftanın 4 adayını birlikte elemeye çıkaracak. Yine ortalık karışacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkayakcyy B kullanıcısına yanıt
    Uzun yoldan geldik, uzun yola devam.. Bizden önce sapığı göndereceğiz

• Neler olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Hala Barış'ın 1. çıkmasından anlaşılan o ki bu programa oy atanların çok büyük çoğunluğu ergen kızlar. Eskiden de böyleydi çoluk çocuk takipçisi olan her hafta 1. çıkardı. Biraz tatsızlık katıyor bu durum. O yüzden finalleri izlemiyorum bile. Eskiden yarışmacılar eliyordu oylarıyla. Öyle olması bundan çok daha bilinmez ve keyifli olur.

Alıntıları Göster
    ergen kitle kardeşim ergen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Olsun yine de yasin barışı her hangi bir paralel evrende bile geçemez.Cemal can geçerse geçer.Yasinle barış her hangi 10000 ihtimalli bir durumda 10000 kez potaya girseler hepsinde yasin elenir
    bence cemal barışda yer sms te gibi
  • Cemal'in attığı video'ya bakayım dedim de adamın yorumlarının altı hep eşcinsel dolu cemal'i yarışmadan önce hiç tanımıyorum da cemal eşcinsel mi ? yoksa sadece hareketleri mi öyle? Sadece merak ettim başka yerlere çekilmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Cemal'in attığı video'ya bakayım dedim de adamın yorumlarının altı hep eşcinsel dolu cemal'i yarışmadan önce hiç tanımıyorum da cemal eşcinsel mi ? yoksa sadece hareketleri mi öyle? Sadece merak ettim başka yerlere çekilmesin.

yoo değil hatta evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum demişti bir roportajında

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Bu seneki Barış, Cemal ve Nisa fanları kadar korkunç gruplar görmedim. Bunların çoğunluğu rakip yarışmacılara ve onları destekleyenlere hakaret etmekten başka bir şey yapmıyor. Diger yarışmacılara sürekli iftira atıp onları kötü göstermeye çalışıyorlar. Olayın içindeki kişiye bakıp ona göre farklı konuşuyorlar. Ademciler bile bu kadar değildi (gerçi onların arasında da bu isimleri -özellikle Barış'ı- destekleyenler var da neyse. Tabi sms sırasında onların süresini uzun tutacak kadar ağır torpil yapan, Instagram ile kafayı bozan şahıs da sorumlu bu durumdan.
    Hocam Barış fanları kadarını daha önce görmedim Ademcilerden bile beterler. Ekşi'ye giriyorum aman aman evlerden ırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Bu seneki Barış, Cemal ve Nisa fanları kadar korkunç gruplar görmedim. Bunların çoğunluğu rakip yarışmacılara ve onları destekleyenlere hakaret etmekten başka bir şey yapmıyor. Diger yarışmacılara sürekli iftira atıp onları kötü göstermeye çalışıyorlar. Olayın içindeki kişiye bakıp ona göre farklı konuşuyorlar. Ademciler bile bu kadar değildi (gerçi onların arasında da bu isimleri -özellikle Barış'ı- destekleyenler var da neyse. Tabi sms sırasında onların süresini uzun tutacak kadar ağır torpil yapan, Instagram ile kafayı bozan şahıs da sorumlu bu durumdan.
    tipleride bebe ergenler ailesini böyle sevmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenic

yoo değil hatta evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum demişti bir roportajında

Alıntıları Göster
    Anladım hocam bu kadar çok eşcinsel arkadaşının olması da tuhafmış biraz.

• Kaç haftadır yazmıyorum,unutulmasın
    Şampiyon sen olacaksın !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • survivor tarihinin performans olarak en iyi iki yarışmacısı

AYI HİKMET VE SİTE ÇOÇUĞU OGEDAY

• 
Sayfa: önceki 35393540354135423543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.